2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Benim arada çok az kırmızı karışık kahverengi geliyor . Doktorum korkma dedi.

Benim arada çok az kırmızı karışık kahverengi geliyor . Doktorum korkma dedi.
Teşekkür ederim cevap verdiğin için. Seninle hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız. Benimde 2 negatif asilamam 2 negatif tüp bebek denemem oldu. Bir kimyasal gebelik birde 9. Haftada kalbi duran bir bebeğim oldu. 8 yıl aradan sonra ilk defa dogal yollarla hamile kaldım. Bu hamileligimde öğrendiğimden beri lekelenmeler bitmedi. Bugunde boyle birsey yaşayınca cok korktum. İçimi rahatlattın cok sağol

Bnm de burnum tıkanıo ve buda nefes darlığına sebep oluo. Gebelikten dolayıysa ilacı falan yokmuymuş cnm. Kulak cınlaması bende de dert. 5 6 aydır.
Ay ölücem burnumun tıkanıklığından daraldım valla koku falan almıyom kaynanam gil iyi işte için karışmaz diyor
Valla bi ilaç söylemedi. Benim burnumda biraz da eğrilik varmis sanırım, onu da soyledi ama gebelikte basladi burun tıkanıklığı. Gebelikte artar dedi doktor.

Gerçi yalan olmasın, eczanelerde tuzlu su oluyor gibi bisey dedi galiba ama o ara baska bisey düşünüyodum çok odaklanamadım.

Ya benim de öyle . Lekelenme oldukça huzursuzum devamlı . Bence yine de sen bi doktoruna danış . Benim doktorum bunların hormonlardN kaynaklandığını gördüğümde panik yapmamam gerektiğini kırmızı kanama olmadığı sürece sıkıntı olmadığını söyledi ama insan yine de huzursuz oluyor . Ki kaldı ki diğer topicte bir çok arkadaşın kanaması oldu yine de çok şükür bebeklere Bişi olmadı .

Ben de çok kısa süre progestanın iğnesini kullandım . Şimdi de lekeleri görmektense aslında iğneyi tercih ederim . İçim rahat olurdu
Ben igne kullandigim halde oluyo lekelenmem, sukur rahim icinde kanama falan olmadi beni en mutlu eden kisim o. Kotu bir etkisi olmasin da sorun degil.. dua ediyorum sadece hayirlisi olsun hepimiz hakkinda

Vermedim ama benim saglik ocginda herşeye baktilr beta hcg baktırmak istedigimde . Tiroid şeker virüs taramasi hepatit b vsvs belki onlardir cnm

Kizlar doktor jeli sali günü verdi gunde 2 tane dedi sabah 2 tane . Jele başlamadan 2 gun önceden lekeler bitmisti ve hic olmuyor artik jelde hep geri geliyor sabah 10 da yaptığım jel gece 12de bile geliyor fazlami geliyor acaba bu hafta degil haftaya doktor randevum var kesermi acaba jeli .

Arkadaslar benle aynı olan var mı bende bulantı falan hala yok. Az biraz göğüslerim acıo okadar.
Merhaba beklenen doğum tarihimiz aynı ben de çok rahatım hiç bulantım yok hatta tatile gittim hiç ızdırap olmadı bana. Kabızlık dışında hiçbir belirtim sıkıntım yok benim de maşallah diyelim

Kizlar iyi geceler, birsey sorucam normalde hamilelikte sac dokulmez derler ama benim inanilmaz sacim dokuluyo. Normalde sampuanim kimyasal icerdigi icin degistirdim onu, bitkisel bir sampuana gectim onu mu sevmedi sacim bilmiyorum ama inanilmaz dokuluyo.. ki normalde de cok sac dokulmesi bilmem. Tuhaflik bende mi acaba?

Canım benimde tutam tutam dökülüyor. Evde saçım açık gezemez oldum. Eşim yerlerden saç topluyor sürekli. Bende sls sles ve boya içermeyen bebek şampuanı kullanmaya başladım ama öncesinde de vardı dökülme. O kadar vitamin ve folik asite nasıl dökülüyor anlamıyorum.

Canım merhaba. Benimde 2 kez kanama oldu. Ikisinde de bebeğim düştü diye ağlaya ağlaya gittim hastaneye.Doktor bazı kişilerde bu durumun olduğunu ve bebeklerinin sağlıklı olduğunu söyledi. Biraz rahatlattı. Kanamanın ardından kahverengi lekelenmelerim sürekli oldu, bu ara yok denecek kadar azaldı çok şükür. Bol bol yatmaya, iş yapmamaya çalış.kaç hafta sadece lavaboya ve banyo yapmaya gittim geldim korkumdan. bebeklerimiz huzursuzluğumuzu hissediyor, dua edelim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…