2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim kızıma hamileyken bahsettiğin durum başıma geldi. Doktorum 2 hafta sonra tekrar bakmak için çağırmıştı kese canlanabilir kaybolabilir de demişti. Bizdeki kaybolup gitmişti.
Benim doktorumda kese kendisi kaybolur içerde dedi bakıp görücez artık kontrolde

Bende bayadır devam ediyor ama ultrasonda herhangi bir sıkıntı görünmedi .
Benim de tup bebek ve bende de 10 gunde bir oluyor lekelenme sonra 2-3 gune geciyor, sakin kalmaya calisiyorum ama tabi tedirginligi var.. dua edelim insallah gecsin gitsin bu gunler de keyfini cikaracagimiz gunleri gorelim

Gunde 2 tane sade soda icin ben hergun 2 bazen 3 tane soda iciyorm cok skur degerim yuksek cikti
Buyuk ihtimal maden suyu demek istediniz diye dusunuyorum, soda hamilelere tavsiye edilmiyor. Ben maden suyu icemiyorum bu ara bulantilarim cok artiyo belki 3 ay bittikten sonra icebilirim insallah cok da severdim

Hamile kıyafetlerine geçiş yaptınız mı? Hala eski kıyafetlerinizi mi giyiyorsunuz kızlar?
İç çamaşırı konusunda geçiş yaptım pantalon arayışı içerisindeyim ama bulamıyorum evde pijama olarakda esiminkileri giyiyorum ilk üç ayı cikartayim ondan sonra alırım. Bide virüs olduğu için dışarıya sadece doktor için cikiyorum cokda kıyafet alasim yok

Benim de tup bebek ve bende de 10 gunde bir oluyor lekelenme sonra 2-3 gune geciyor, sakin kalmaya calisiyorum ama tabi tedirginligi var.. dua edelim insallah gecsin gitsin bu gunler de keyfini cikaracagimiz gunleri gorelim
Amin inşallah .Sizin doktor ne diyor Peki iğne kullanıyor musunuz lekelenme olduğunda ?

Bende kararsız kaldım alsam mı daha erken mi diye. Önceki hamilelikten kalanlar büyük geliyor. Kendi pantolonlarım oturunca falan rahatsız ediyor. Yazı bi şekilde atlatıp sonbaharlık mı alsam? Kafamda deli sorular

Amin inşallah .Sizin doktor ne diyor Peki iğne kullanıyor musunuz lekelenme olduğunda ?
Prolutex kullaniyorum sadece, bide vitaminlerim var baska bisi kullanmiyorum, proluton vuruldum haftada 1 nerdeyse 4-5 hafta sonra kestik. Sen neler kullaniyorsun?

Kızlar iyi akşamlar dun kalp atışını duydum demiştim hatırlarsanız. Bugun crione jelin çubuğunu çektikten sonra kan gördüm. Leke seklinde geri geliyordu ama kırmızıya hic dönmemişti. Siz kullandıktan sonra böyle birsey yaşadınız mı??

Bende göbek vardı zaten son günlerde iyice sis hissediyorum ilginç
Ben 1 kilo aldim ama sanki sanarsin ki 4-5 kilo almis gibi sistim cok fena. Su ara evden calistigim icin surekli sort tisort takiliyorum ama disari cikarken ne giyebilirim bilmiyorum yaklasik 5 aydir esofman disinda bisi giymedim

Prolutex kullaniyorum sadece, bide vitaminlerim var baska bisi kullanmiyorum, proluton vuruldum haftada 1 nerdeyse 4-5 hafta sonra kestik. Sen neler kullaniyorsun?
Prolutex iğne galiba . Ben de günde 1 kez crione kullanıyorum bir de folik asit başka bir şey yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…