2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyamıyorum. Benim gibi uyku problemi hat safhada olanınız var mı? Ya da çözüm bulabilen

Bende gözümü açamıyorum valla yataga zor gidiyorum ekstra uykuluyum..ne kadar farklı herkeste hamilelik. Canım yatmadan önce süt içebilirsin uyku verir. Aksam yemeklerinde yoğurt yiyebilirsin.

10+2 deyim 2,5 kilo almısım. İstahım baya acıldı 6. Haftadan sonra. Zaten zayıftım ama göbeğim benimde cıktı özellikle aksamları cok sisiyor

Kizlar cok ayakta kaldim sol kasikda agri var yatiyoeum simdi sabah nasipse 8 ds yola cikicaz tatile gtcez . Evde.tek basina kedimi birakicam aklim onda damlasida vardi 2 haftadie kullandik ins gözü hastalik gerilemez tekrar iyilesti sayilir veterinere durumu bildircem arada bakmaya mma su icin birini yolliycaz ama yinede benden bskasin oksatmaz asiri korkak .. sevgisiz kalacak 5 6 gun

10+2 deyim 2,5 kilo almısım. İstahım baya acıldı 6. Haftadan sonra. Zaten zayıftım ama göbeğim benimde cıktı özellikle aksamları cok sisiyor
Bende 8+2 oldum saat itibariyle bendede 6 ylik gibi Göbek kilo sorunud var o kd emek verdim 8 ayda 20 kilo verdim daha 2 ay önceki kilomunda ustynw cikinca gobekde 6 aylik kdt sis olunca giydiklerim hic güzel olmamYa basladi bugun bavul hazırladım yarın tatile gtcez sabah . Denedim kombin icin ne nail olur diye hicbiri guzel olmadi oturup ağladım noluck bilmem

İnşallah bebeğin seninle kalacak dualarımdasın kardeşim

Canım sıkıntı etme lütfen kilo için karnındaki bebeği üzme annesi. Her türlü verilir kilo. Sen aktif spor yaptığın için o tempoda birden uzaklaşınca yemesen de kilo alıyorsun. Çünkü vucut spora alışkın.

Dun gece kapı çarpınca aniden ayaga kalktım sag tarafima boyle bicak saplanir gibi cok keskin bi agri girdi hemen geri yattim 10 saniye içerisinde geçti. Şimdi araştırıyorum "round ligament" ağrısı diyorlarmış adına. Bunu yaşayan oldu mu henüz ilk haftalarda? Genellikle ikinci trimesterda görülüyormuş, bu yaşadığım başka bi ağrı mıydı acaba?

Otururken bile aniden kalkınca ağrıyor benim. Sanki bıçak saplanıp kalıyor gibi bir noktaya.

merhaba, kendimi kaydettirmeyi unutmuşum. Beni de ekleyebilir öis
Merhaba, beni de ekleyebilir misiniz? Yaş 37 /2. Çocuk/İstanbul/tahmini doğum tarihi 21/03/2021. Teşekkür ederim

İki üç kez bana da oldu ayağa kalkınca birden.Hem de baya şiddetli bağırdım yani eşim bakakaldı ne oluyor diye. Yarın doktor randevum var soracağım umarım bir soruna işaret değildir ki bence değildir çoğu kişide olduğuna göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…