2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bende sapsarı bi akıntı var. Sıkıntılı bi durum olabilir mi? Dun doktora gittim kanama alani kalmamis progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım bugun baktim baya sari akıntı olmus.

Kızlar bende sapsarı bi akıntı var. Sıkıntılı bi durum olabilir mi? Dun doktora gittim kanama alani kalmamis progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım bugun baktim baya sari akıntı olmus.
Kanama alanı kontrolü benimde Perşembe olacak o sarı akıntı bende de oluyor sordum önemli bir durum değil normal oluyor dedi doktorum ama yanma kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir

Çatlak kremi Hak.

Merhaba arkadaşlar tahmini doğumum 21.03.21 çatlak oluşum engelleyici krem arıyorum önerisi olan var mı?
Bende lierac aldım her akşam sürüyorum karnıma basenlerime bacaklarıma göğüslerime. Birde palmers belly butter aldım. Katı yağ şeklinde. Bunuda banyodan sonra sürüyorum yine aynı yerlere

Benim de normalden daha çok akıntım oluyor ama kokusuz renksiz akıntılar normal diye düşünüyorum.

Birde uni baby markasının uni mom çatlak önleyici yağı var trendyolda gördüm o da denenebilir.

Koyu sarı, yeşile dönük kötü kokulu olduğunda riskli olduğunu biliyorum. Bol bol su içmek iyi gelebilir.

Kız o normal bende de var devamlı sağlıklı gebelikte oluyor

inşallah herşey iyiye gider, yat bu günlerde çok kalkma ayağa
Allah yardımcın olsun Canım hep panikle geçiyor günlerimiz maalesef .Yapılması gerekenler yapılmış bundan sonra elden gelen dua etmek . Moralini bozma kendini de yorma şu süreçte .
Allah yardimcin olsun arkadasim insallah bebisin seninle kalacak, hic kotu dusunme
Çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcın olsun.Bol bol dinlen.Igne gerçekten işe yarıyor.Asla kötü düşünme.Dua miz seninle.
Allah yardımcınız olsun. İnşallah toparlarsınız kısa zamanda. Yormayın kendinizi, dinlenin bol bol. Dualarım sizinle
Cnm Allah bebegini sana bagislasn. Bizi haberisz birakma
Cnm bozma morali bol dua et ve yat hiç kalkma yerinden. İğne iyi gelecek düsmeyecek bak görürsün. Kanamanı kontrol et kendi doktoruna git haftaiçi
İnşAllah yavrun seni bırakmayacak canım şifa versin rabbim
kızlar sizlere duam Allah size, sizin gibi duyarlı hayırlı evlatlar nasip etsin iyiki varsınız tekrar teşekkürler

Özellikle sabahları sadece meyve yemek istiyorum. Bulantım yok benimde ama iştahım da azaldı sanki. Cok açıktı aslında iyi oldu

Kanama alanı kontrolü benimde Perşembe olacak o sarı akıntı bende de oluyor sordum önemli bir durum değil normal oluyor dedi doktorum ama yanma kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir
Koyu sarı, yeşile dönük kötü kokulu olduğunda riskli olduğunu biliyorum. Bol bol su içmek iyi gelebilir.
Kız o normal bende de var devamlı sağlıklı gebelikte oluyor
Kokulu degil yanma ve kaşıntı da yok. Dediğiniz gibi normaldir insallah. Baya koyu sarı görünce tedirgin oldum. Bi de surekli yolculuk yapmak zorunda kalıyorum her dakka bisey olcakmis gibi geliyo bi de surekli su içiyorum gunde 3 litre oluyordur. Surekli tuvaletteyim gece 3 4 kere kalkıyorum. Idrar testinde enfeksiyon çıkmıştı doktorum bol su ic demişti. Acaba enfeksiyon mu artti diye düşündüm.

Gece uyuyamıyorum gündüz uyuyamıyorum. Benim gibi uyku problemi hat safhada olanınız var mı? Ya da çözüm bulabilen

Şişkinlik bende de var off ve kabızlık durumu.. Meyve semiz otu keten tohumu her seyi deniyorum kızlar çatlak kremi daha almadım unuttum valla hemen arastırmam lazım

Kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişin ayak tomurcugu olusmus oynatıyordu balık gibi cok komikti doktorda şaşırdı simdiden hareketlenmiş yaramaz olucak dedi sizde de hareket var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…