Kızlar bende sapsarı bi akıntı var. Sıkıntılı bi durum olabilir mi? Dun doktora gittim kanama alani kalmamis progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım bugun baktim baya sari akıntı olmus.
Kızlar bende sapsarı bi akıntı var. Sıkıntılı bi durum olabilir mi? Dun doktora gittim kanama alani kalmamis progestanı bırakabilirsin dedi. Bıraktım bugun baktim baya sari akıntı olmus.
Kanama alanı kontrolü benimde Perşembe olacak o sarı akıntı bende de oluyor sordum önemli bir durum değil normal oluyor dedi doktorum ama yanma kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir
Kizlar bana dua edin kanama devam edince acile geldik. Yatış verdiler damar yolu açtılar. Icerde kanama alanı oluşmuş dedi doktor cok korkuyorum. Kesede de düzensizlik var dedi. Allahim ne olur mucizem beni bırakmasın
Bende lierac aldım her akşam sürüyorum karnıma basenlerime bacaklarıma göğüslerime. Birde palmers belly butter aldım. Katı yağ şeklinde. Bunuda banyodan sonra sürüyorum yine aynı yerlere
Allah yardımcın olsun Canım hep panikle geçiyor günlerimiz maalesef .Yapılması gerekenler yapılmış bundan sonra elden gelen dua etmek . Moralini bozma kendini de yorma şu süreçte .
Çok geçmiş olsun canım. Birdaha yaşamazsın inşallah benimde tam 10gündür olmuyordu bu sabah yine kahverengi lekelenme oldu. İnsanın gerçekten psikolojisi bozuluyor. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin allahım bol bol yat, dinlen. İyi gelecek inşallah
Benim 6. Haftanın sonuna doğru iştahım acayip açıktı ama 7. Haftaya girmemle birlikte yani son 4-5 gündür resmen zor yiyorum yemek. Mide bulantım yok ama nasıl desem meyve harici hiç bir yiyecek cazip gelmiyor . Bi de özelikle akşamları ağzımda sürekli metalik bir tat oluştu . Bilmem yaşayan var mı böyle ?
Kanama alanı kontrolü benimde Perşembe olacak o sarı akıntı bende de oluyor sordum önemli bir durum değil normal oluyor dedi doktorum ama yanma kaşıntı varsa enfeksiyon olabilir
Kokulu degil yanma ve kaşıntı da yok. Dediğiniz gibi normaldir insallah. Baya koyu sarı görünce tedirgin oldum. Bi de surekli yolculuk yapmak zorunda kalıyorum her dakka bisey olcakmis gibi geliyo bi de surekli su içiyorum gunde 3 litre oluyordur. Surekli tuvaletteyim gece 3 4 kere kalkıyorum. Idrar testinde enfeksiyon çıkmıştı doktorum bol su ic demişti. Acaba enfeksiyon mu artti diye düşündüm.
Şişkinlik bende de var off ve kabızlık durumu.. Meyve semiz otu keten tohumu her seyi deniyorum kızlar çatlak kremi daha almadım unuttum valla hemen arastırmam lazım
Kızlar dün kontrolüm vardı. Bebişin ayak tomurcugu olusmus oynatıyordu balık gibi cok komikti doktorda şaşırdı simdiden hareketlenmiş yaramaz olucak dedi sizde de hareket var mı