Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canım
Duam sizinle
Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey yoluna girer inşallah
kalbim seninle
Kalp atısını duymus muydun canım inşallah bşy olmaz. Aynı gün doğum tarihimiz. Benm de geçen gün aşırı kanama olmustu 6 haftalıkken. Daha kalp atısı duyulmamıstı. Çok şükür bsy olmadı perşembe gün kalp atışını duyduk.
Canim bol bol dua et dualarim seninle
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediAllah yardımcın olsun canım . Allahım yavrunu senden ayırmasınsağlıkla gelsin
Cnm bozma morali bol dua et ve yat hiç kalkma yerinden. İğne iyi gelecek düsmeyecek bak görürsün. Kanamanı kontrol et kendi doktoruna git haftaiçiİlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
İnşAllah yavrun seni bırakmayacak canım şifa versin rabbimİlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
Insallah canim öyle yapacağım❤Cnm bozma morali bol dua et ve yat hiç kalkma yerinden. İğne iyi gelecek düsmeyecek bak görürsün. Kanamanı kontrol et kendi doktoruna git haftaiçi
Amin canım inşallah iyiki varsınız. Yaşadığım şehirde ailemden kimse yok sizlerden destek alıyorumİnşAllah yavrun seni bırakmayacak canım şifa versin rabbim
Geç döllenme olunca da farklı çıkıyor tarih ultrasonda.6+1 de çok zor duydu dr.Genelde 7haftalikken net duyuluyor.Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var ben doktora gittiğimde son adet tarihime göre 6+5 günlük hamileydim ama karından ultrasonda 6-+3 gün çıktı ve kalp atışı duyulmadı bir hafta sonra yine çağırdı doktor. Sizlerde de bu haftalarda kalp atışı duyulmayan oldu mu cevap verirseniz sevinirim
Arifoglunu bende duydum.Bu defa krem almayı düşünmüyorum zaten.Bu yağı bende alıp deneyim bakalım.Dogal yagları öneririm. Badem yagı vs. Ama arifoglu karısık yapmıs dogum öncesi yagı diye internetten aldım ben 45 tl idi 100 ml i. Cok etkili yaglar var icinde
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
Allah yardımcın olsun Canım hep panikle geçiyor günlerimiz maalesef .Yapılması gerekenler yapılmış bundan sonra elden gelen dua etmek . Moralini bozma kendini de yorma şu süreçte .İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
Ay şimdiden tavan 3. aydan sonrasını düşünemiyorumZamanla istah artarya 3.aydan sonra tavan diyolar
Çok geçmiş olsun canım. Birdaha yaşamazsın inşallahİlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
Yarın doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Sanada söylerim canım. Eğer önlem almazsam neredeyse saçsız kalabilirimcok ilginc yaa valla ben dokulmuyor hatta bebek dogduktan sonra cok dokuluyomus diye okumustum her yerde saskinim
Allah yardimcin olsun arkadasim insallah bebisin seninle kalacak, hic kotu dusunmeİlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
Geçmedi ama 3gundur baya azaldı.nerdeyse hiç yok.6hafta 5gunlukuz.Duraklama döneminde galiba.Kızlar bulantısı geçen var mi
Bana da lazım tavsiyeYarın doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Sanada söylerim canım. Eğer önlem almazsam neredeyse saçsız kalabilirim
Aman Allah korusun canimYarın doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Sanada söylerim canım. Eğer önlem almazsam neredeyse saçsız kalabilirim
Benim 6. Haftanın sonuna doğru iştahım acayip açıktı ama 7. Haftaya girmemle birlikte yani son 4-5 gündür resmen zor yiyorum yemek. Mide bulantım yok ama nasıl desem meyve harici hiç bir yiyecek cazip gelmiyor . Bi de özelikle akşamları ağzımda sürekli metalik bir tat oluştu . Bilmem yaşayan var mı böyle ?Ay şimdiden tavan 3. aydan sonrasını düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcın olsun.Bol bol dinlen.Igne gerçekten işe yarıyor.Asla kötü düşünme.Dua miz seninle.İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
Allah yardımcınız olsun. İnşallah toparlarsınız kısa zamanda. Yormayın kendinizi, dinlenin bol bol. Dualarım sizinleİlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?