2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim Şafi ismiyle şifa versin canım
Allah yardımcınız olsun. İnşallah herşey yoluna girer inşallah
Canim bol bol dua et dualarim seninle
Allah yardımcın olsun canım . Allahım yavrunu senden ayırmasın sağlıkla gelsin
İlginiz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar. Hic tanımadığı insanların iyi temennilerinin dualarının icinde yer almak ne harika bir duygu. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir sekilde kucagina almayi nasip etsin. Ben eve geldim progesteron igne vurdular birde serum verdiler. Faydası oldu mu bilmiyorum acilde ki doktor son duruma bakmadan çıkmış hastaneden hemşirelere de kullandığı ilaçlara devam etsin demiş. Kalp atışı var mi diye sordum şimdilik var dediallah herkesi iyilerle karşılaştırsın. Burda gidecegim baska hastanede yok maalesef. Desteğiniz için tekrardan sagolun

Cnm bozma morali bol dua et ve yat hiç kalkma yerinden. İğne iyi gelecek düsmeyecek bak görürsün. Kanamanı kontrol et kendi doktoruna git haftaiçi

İnşAllah yavrun seni bırakmayacak canım şifa versin rabbim

Cnm bozma morali bol dua et ve yat hiç kalkma yerinden. İğne iyi gelecek düsmeyecek bak görürsün. Kanamanı kontrol et kendi doktoruna git haftaiçi
Insallah canim öyle yapacağım❤
İnşAllah yavrun seni bırakmayacak canım şifa versin rabbim
Amin canım inşallah iyiki varsınız. Yaşadığım şehirde ailemden kimse yok sizlerden destek alıyorum

Geç döllenme olunca da farklı çıkıyor tarih ultrasonda.6+1 de çok zor duydu dr.Genelde 7haftalikken net duyuluyor.

Dogal yagları öneririm. Badem yagı vs. Ama arifoglu karısık yapmıs dogum öncesi yagı diye internetten aldım ben 45 tl idi 100 ml i. Cok etkili yaglar var icinde
Arifoglunu bende duydum.Bu defa krem almayı düşünmüyorum zaten.Bu yağı bende alıp deneyim bakalım.

inşallah herşey iyiye gider, yat bu günlerde çok kalkma ayağa

Allah yardımcın olsun Canım hep panikle geçiyor günlerimiz maalesef .Yapılması gerekenler yapılmış bundan sonra elden gelen dua etmek . Moralini bozma kendini de yorma şu süreçte .

Çok geçmiş olsun canım. Birdaha yaşamazsın inşallah benimde tam 10gündür olmuyordu bu sabah yine kahverengi lekelenme oldu. İnsanın gerçekten psikolojisi bozuluyor. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin allahım bol bol yat, dinlen. İyi gelecek inşallah

cok ilginc yaa valla ben dokulmuyor hatta bebek dogduktan sonra cok dokuluyomus diye okumustum her yerde saskinim
Yarın doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Sanada söylerim canım. Eğer önlem almazsam neredeyse saçsız kalabilirim

Allah yardimcin olsun arkadasim insallah bebisin seninle kalacak, hic kotu dusunme

Yarın doktora gittiğimde soracağım bakalım ne diyecek. Sanada söylerim canım. Eğer önlem almazsam neredeyse saçsız kalabilirim
Aman Allah korusun canim sor bakalim ne diyecek, yazarsin bana da canim. benim kontrolume 1 hafta var daha.. az once dustan ciktim baya 1 avuc sac attim saka gibi

Ay şimdiden tavan 3. aydan sonrasını düşünemiyorum
Benim 6. Haftanın sonuna doğru iştahım acayip açıktı ama 7. Haftaya girmemle birlikte yani son 4-5 gündür resmen zor yiyorum yemek. Mide bulantım yok ama nasıl desem meyve harici hiç bir yiyecek cazip gelmiyor . Bi de özelikle akşamları ağzımda sürekli metalik bir tat oluştu . Bilmem yaşayan var mı böyle ?

Çok geçmiş olsun.Rabbim yardımcın olsun.Bol bol dinlen.Igne gerçekten işe yarıyor.Asla kötü düşünme.Dua miz seninle.

Allah yardımcınız olsun. İnşallah toparlarsınız kısa zamanda. Yormayın kendinizi, dinlenin bol bol. Dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…