2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 3-4 gündür benim de şiddetli baş ağrılarım oluyor. İlkinde başıma sıcak su torbası koydum hafifledi ama geçmeyince parol içtim geçti. Dün de çok kötüydüm (muhtemelen soğuk meyve yediğim için) ilaç almak istemedim. sıcak duş aldım hafifledi saçımı iyice kuruttum sinüzitim de var. Gece baktım yatırmıyor. bulantım hiç olmadı zorla kendimi kusturdum öyle tamamiyle kurtuldum. Ama sabahtan beri ayağa kalktığım an başımın sağ tarafı zonkluyor. baş ağrılarına doğal çözümü olanlar önerini paylaşırsa duacıları olurum

Merhaba benim başım ağrıdığında eşim baş parmağımla işaret parmağımın birleştiği yere masaj yapar hafif acıyacak şekilde

Kızlar merhaba şu an hastanedeyim. Çok şükür 5 sn de olsa bebeğimin kalp atışlarını duydum. Yalnız doktor karından net görüntü alamıyorum ya alttan bakalım ya su iç mesaneyi doldur gel dedi. Şu an idrara sıkışmaya çalışıyorum. 8 haftalık bebeği karından neden net göremedi o kafama takıldı 5 haftalık gibi küçük değil ki sonuçta. Kalp atışı rahatlattı beni ama kafama takıldı neden net olmadı karındaki görüntü

Ultrason cihazları bazı hastanelerde gerçekten kötü oluyor. Mesane boşsa görüntü iyi çıkmıyor. Kilonunda görüntüde negatif etkisi olabiliyor. Sıkmayın canınınızı bol bol su içip yürüyün iyice sıkışın. Detaylı incelemesi her zaman dikkatsiz olmasından iyidir. Gözünüzaydın buarada mucizenin sesini duymuşsunuz.

Vücut susuz kalınca başagrisi olarak alarm verirmiş ben bir doktordan böyle duymuştum. Benimde migrenim var en az litre su içmeye dikkat ediyorum. Umarım sanada faydası olur

Nane yağı şakaklara sürmek iyi gelebilir. Biberiye de baş ağrısı için kullanılıyor. Ayaklarınıza kuvvetli soğuk su tutabilirsiniz. Geçmiş olsun.

çok şükür dinletti sağlıklı bir bebek dedi. Güya şehrin en iyi hastanesine geldik buranın da ultrason cihazları kötüyse artık 1,5 litre su içtim mide bulantısından ölücem yarım saat sonra yazarım kızlar dua edin

belki ultrason makinası çok yeni değildir canım Kafana takma kalp atışını duymuşsun için rahat etsin telefona çekmeye çalış ben heyecandan unutmuştum pişmanım

Merhaba kızlar çok şükür kalp atışlarını duyduk bizde ikiz gebelikmiş çift kese :)
Kızlar gözünüz aydın çok sevindim

Canım kilo durumun nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…