2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canim benim migrenin var dün artık bayılacak gibi bir ağrı oldu ama parol hiç ise yaramadığı için içmedim basın agridigi zaman sıcak değilde soğuk koy ben buz koyuyorum damarların buzusmesi gerekiyir Bir de Çin yağı var o da etkili bayağı özellikle ağrı hafifken daha etkili ama çok şiddetli Ağrı'da da bir süre kesiyor ağrıyı tabi bunların yanında uyumak çok iyi geliyor

Kizlar cinsiyet hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok merak ediyorm bi oglum var 5 yasinda ona hamileyken ilk gunden beri erkek olucagini hissediyordum bunda da hep kiz geliyor icime allah herkesin gonlundekini nasip etsin

Kızlar çok teşekkür ederim 1,5 lt suyu içince bebişim net gösterdi kendini Her şey yolunda 168 kalp atışı aldı 8+5 günlük çok güzel bir duygu Allah her isteyene nasip etsin. Sizi bebeğimle tanıştırayım teyzeleri bakın bu ilk fotomuz

Eklentiler

• 01AF3CC8-061A-4562-B5F9-BA24D126D74C.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 64
Kizlar cinsiyet hakkinda ne dusunuyorsunuz ben cok merak ediyorm bi oglum var 5 yasinda ona hamileyken ilk gunden beri erkek olucagini hissediyordum bunda da hep kiz geliyor icime allah herkesin gonlundekini nasip etsin
Valla bilmiyorum canım bu gebeliğim şuan için farklı geçiyor kızımda sürekli uyku hali olurdu hiç midem bulanmadı. Bunda tam tersi uykum yok midem kaynıyor sanki. Fark eder mi bilmiyorum sağlıklı olurlar inşallah

Ben cinsiyetleri öğrendim ilerde degisirmi bilmiyom ama hiç şaşırmadım öyle hissediyodum . Zaten biliyodumki havası oldu

Karında yağlanma çoksa görünmüyor canım kilon az olsa bile öyle oluyormuş karın yağlı olunca

4 yaşında bir kızım var. Onda da erkek olur benim bebeğim diyordum kızmış Bu hamileliğimde yine erkek gibi geliyor. Ailemizdeki herkes erkek diyor. Bir rüyamda kız yazan bir kart gördüm ama rüyaların terside çıkabilir. Eşim yorumsuz kalıyor. Geçen hamileliğimde nub teorisine göre kız olduğunu anlamıştı. Bakalım 11-13 hafta arası yine nubtan tahmin etmeye çalışırız eğer doktor bir yorumda bulunmazsa

Maşallah, merhaba güzel bebek. Sağlıkla büyümen dileğiyle.

Benim hic bi tahminim yok bazen kiz gibi geciyor bazen erkek gibi geciyor.. tek dilegim var, eli, ayagi duzgun saglikli olsun yeter bana

cinsiyeti ne acaba. bu haftalarda net bir şey söyleyebiliyorlar mı :) sağlıkla alalım bebişlerimizi inşallah kucağımıza
Biri kız biri erkek mis . Erkek olana kesin erkek bu dedi kız olana kız gibi duruyor buda büyük ihtimal kız dedi. Pelvik kemiği çevresini ölçüp mu ne biliyolarmis belki değişir ama belli olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…