2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kurutma makinesi kullanıyorum ömrüme ömür kattı diyebilirim kesinlikle canını düşünen her Kadın almalı aldırmalı. Biz Siemens kullanıyoruz kurutma makinesinde kalitesi çok önemli

Bende crione jel kullanıyorum hic bitmedi ogrendigimden beri lekelenmelerim. Progesteron bıçak gibi kesiyor bende lekelenmeleri ama doktor değiştirmedi ilacımı. Bende tereddütteyim
Görünürde kan yok ultrasonda çıktı kanama alanı. Bende progestan fitil üç kere kullaniyom üç hune birde pruloton Depot iğne birde estrofem kullanıyorum tüp bebek olunca ilaç cok

Görünürde kan yok ultrasonda çıktı kanama alanı. Bende progestan fitil üç kere kullaniyom üç hune birde pruloton Depot iğne birde estrofem kullanıyorum tüp bebek olunca ilaç cok
Evet tüp bebekte ya hep ya hiç mantığı var ilac cok o yüzden benimde bundan önce 3 tüp bebek denemem oldu hepsini bende kullandım. Bir sıkıntı olmaz inşallah yakında biraktirirlar ilaçlarını kritik dönemi atlatmana az kalmış maşallah

Kızlar iyi akşamlar kahverengi lekelenme yaşayanlar sizde de mukus gibi bir akıntı oldumu minik parçalar geliyor sanki jel gibi lavaboya çıkınca oluyor sürekli değil.

Ben geçen dayanamadım zıbın aldım beyaz.. tam anlamıyla 16 haftadan sonra cinsiyetten iyice emin olunca cnm.
Bende oyle dusunuyorm ama unisex olarak m alsam yavastan oda takimi bastane yeni kiy
Bu benim 2.ci ilkindede detayli ult.cktigim gibi aldım biseyler .22.hafta daydi.yine oyle dusunuyorum erken almam
Benimde 2. Ama ben oglumden kalan ne varsa hep verdim bir tek karyolasi duruyor oda takimu alinicak perde kiyafet okdr cook sey alinvakki baslasammi ufaktan diyorm pandemi girerse araya korkutuyor beni

Canım benim oğlumda kanama alanı hep oldu ilk 3 ay progestron fitil kullanmistim sonra kanama alanı yine oldu hem de 2_3 yerde oluyordu çok şükür sağlıkla ve 40 haftayı doldurup dogdu
Benimde oglumda 3 ay kanamam olmustu hep yatmistm 25 kg almistm sukur 41+5 te sezeryanla saglikli dogmustu sarilik disinda

Basın sağolsun canım ya.Allah rahmet eylesin.Evet gerçekten çok dikat etmemiz gerek.Ama keşke bunu herkes anlasa.Insanlar okadar rahat ki.
Ben de 2.de bulantılar ilki kadar fazla olmaz dedi dr.um.Vucut hamilelige kolay adapte oluyor dedi.Benim de bi oğlum var.Ama herşey çok farklı.Bu cinsiyet farklı olabilir demek değil tabi.Kardesimin 2hamileligi çok farklıydı ama 2 side kız oldu.2.çok rahattı kesin erkek gözüyle bakıyorduk.Ya saglikli olsunlar da.Bu daha onemli.

Kızlar iyi akşamlar kahverengi lekelenme yaşayanlar sizde de mukus gibi bir akıntı oldumu minik parçalar geliyor sanki jel gibi lavaboya çıkınca oluyor sürekli değil.
Evet bende de var canım.Kahverengi bitti şimdi de şeffaf akintilar hala var.Cok yorulunca kahverengi de oluyor bazen.

Şöyle yap mopuna spreyle deterjan sık:) ben öyle yapıyorum miss

Kurutma makinesi kullanıyorum ömrüme ömür kattı diyebilirim kesinlikle canını düşünen her Kadın almalı aldırmalı. Biz Siemens kullanıyoruz kurutma makinesinde kalitesi çok önemli
Aynen hayatimdaki en onemli ev aleti kurutma makinasi benm ki samsung bittigi an katlarsanz utulu gbi oluyo ama beklerse icinde kirisiyo.

Evet ciddi bir durum canım sanmıyorum dediğim gibi ailemde negatif yok benimkinin negatif olması imkansız ediminde pozitif ama sağlık ocağına gittiğimde yine bir batıracağım

Arkadaslar gunaydin, sabah covid ve gebelerle ilgili bir yazi okudum, sizinle de paylasmak istedim. Lutfen okuyun ve dikkat edin, evden cikmayin mumkun oldugunca.. vakalar yine ucusa gecti.. Allah herkesi korusun..

Çok teşekkür ederiz canım çok faydalı bilgiler var paylaştığın iyi oldu Allah hepimizi korusun şu riskli süreci sağlıkla geçirelim inşallah

Cok ürkütücü
Valla yaklasik 5 aydir evdeyim, evden calisiyorum nerdeyse hic evden cikmiyorum diyebilirim. Doktora gidiyorum sadece, onun disinda hep evdeyim bazen 10-15 dakka esimle kopegimizi yuruyuse cikariyorum. O da ev civari.. Korunmak zorundayiz, yapacak hic bisimiz yok.. sakasi yok bu hastaligin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…