2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Emegine saglik canim.Artik daha cok dikkat etmemiz gerek.Bu normalleşme hiç iyi gelmedi.Azalacakken daha da arttı.Dr a bile korkarak gidiyorum.Ama insanların umrunda değil.

Selam Kızlar uzun zamandır giremedim fırsat bulup dün doktora gittim hareket etmeye başlamış poposunu döndü bize bakarken haftaya cuma ense kalınlığı için çağırdı haftaya çok daha Farklı göreceksiniz dedi 2 gün önden gidiyor balım kan hapına başladı düşmüş biraz erken daha ama başlamamız lazım dedi

Ooo poz vermeye de başlar artik.Kan 3aydan sonra başlıyorlar galiba.

Bebeğimi gördüm geldim. Son gittiğimden bu yana çok büyümüş salı günü tekrar gidicem. 2li test yapılacak. Folik asiti kesip vitamin verdi. Demir ilacı verdi ama ben içemiyorum. Demire bağlı akdeniz anemisiyim.dışarıdan takviye yapıcaz. Benden haberler böyle. Doğumumda yaklaşık şubatın son haftası gibi olur dedi. Son zamanlarda tarih belirleriz dedik. Darısı sizlerin güzel haberlerine

Kızlar fikrinizi almak istiyorum . Bizim tayinimiz çıktı . Arabamızla yaklaşık 11 saatlik yolculuk yapmamız gerekiyor o da gebeliğin 10. Haftasına filan denk geliyor ama ben çok huzursuzum bu konuda . Uçakla gitsem koronadan korkuyorum ne yapacağımızı şaşırdık

Kizlar mrb 10 haftaligiz sali gunu kontrol var 11+2 olucaz insallah rgle gore ikili tarama olurmu sizce

Ben tatile gitmek için doktoruma sorduğumda araba kullanma, arkada ayaklarını uzatarak git dedi. 6 saatlik bir yola sıkıntısız gittim. Sonra yine 5 saatlik bir yola gittim. Yastık aldım yanıma arkada kızımla gittik. Hiç sorun olmadı. Dinlene, dura gittik. Doktorunuza sorabilirsiniz. Daha ileri aylarda sorun olur diye biliyorum. Uçak daha güvensiz covid sayısı çok arttı

Ben şu an 11 haftalığım bayadır beni yolculuk kötü etkiliyo 1saat sonra midem bulanıyo ve yoldaki en ufak tıngırtı bana büyük geliyo kasık ağrım olmuştu bi ara bu sebeple hatta bayramda memlekete bile gitmedim. Bilmiyorum sende de aynı etki olur mu ama 11 saat baya uzun tek seferde gitmeye kalksan yorucu olur tabi uçak daha riskli

Bizim de tayinimiz çıkmıştı yaklasik 3 hafta once feribot dahil toplamda 12 saat yolculuk yaptık. 2 saatte bir mola verdik. Geldiğimizde bacagimda kırmızı kılcal damarlar görünüyordu ama kontrolde bi sıkıntı görülmedi hatta bebek 5 gün önden gidiyordu.

11-14 arası yapılıyor diye biliyorum. Riske atmamak için kontrölü eğer kritik bir durum yoksa bir kaç gün geciktirebilirsiniz.
cok sukur riskli bi durun yok ozele gidiyorm normalde ama bi doktor var devlet hastanesinde 1 aydr randevulari doluydu 20 gun once randevu alabldim malesef okdr iyiki dedigi hic biseyde yanilmiyor randevda bulunmuyor malesef ona denk gelsin istemistim 2li tarama olmadi ozeldeki doktorm yapick

İkili tarama için test isteği yapar o gün kanı verirsiniz. Ense kalınlığı ve burun kemiği için diyorsanız devlet hastanelerinde bazen kontroller hastane veznesinden yapılıyor. Belki doktor yönlendirir sizi randevu bulamadığınızı söylerseniz.

Slm gebişlerimmm hepimiz için sağlıklı hayırı bir gün olsun.
Bugün kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolunda, doktorumuz da tedbirli olmamızı ve yasaklı gıdalarımızı anlattı, b12 için düşük değil ama sprey önerdi onu kullanıcam .
2 hafta sonra 2 li tarama testi ve kontrolümüz var. 1 eylül e kadar ilişki yasağımız var tedbir amaçlı

Mola vererek, mümkünse arkada ayağını falan uzatarak giderdim ben olsam, uçak riskini almazdım

Devlet hastanelerinde 2li tarama yapılmıyor diye biliyorum

Mola vererek, mümkünse arkada ayağını falan uzatarak giderdim ben olsam, uçak riskini almazdım

Devlet hastanelerinde 2li tarama yapılmıyor diye biliyorum

Bizm yasadigimz sehirde 1 tane devlet hastanesi ve 1 doktor var digerlern hepsi ozel o yuzden burda yapiyolr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…