2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Mola vererek, mümkünse arkada ayağını falan uzatarak giderdim ben olsam, uçak riskini almazdım

Devlet hastanelerinde 2li tarama yapılmıyor diye biliyorum

Her hastane yapmıyor canım, bölge hastanesi bile yapmıyormuş bugün öğrendim.

Gunaydin kizlar 8+5 oldum bugun kasik ağrılarım oluyor hafif normalmi acaba olan varmi
Bendede var arada ağrılar sanırım bu haftalar normal çünkü rahim sol veya sağ taraftaysa dik halini almaya başlıyormuş ağrılar bundan artık bebek idrar kesesine baskı yapmayıp bundan sonraki büyüyeceği alana yerleşiyor ve büyüyecek inşallah bundan sonra böyle ağrılar normal canım bebek büyüyor yani

Büyüsün minnaklarr

Canım bende xiaomi mi robot vacuum var. Sadece süpürüyor. Hali kullandigim için silme özellikli istemedim. Silerken halıları algılamıyor diye biliyorum. Çok memnunum, şu dönemde çok rahat ettik. Kesinlikle tavsiye ederim. Koltuklar ve yatak altı için normal süpürge kullanıyoruz.
Kurutma makinem yok ama sonbaharda almayı planlıyorum. Kayinvalidemde siemensin kurutma makinesi var, modelini bilmiyorum ama çok memnundu.

Kızlar az önce kaynanam ilk zamanlar dondurma yemek bebeğin beynını eritirmiş dedi. Bende hergün maraş dondurma yiyorum açık külahta olandan. Böyle bşy duyan oldu mu. Ayrıca düşük tehdidim var acaba dondurmadan mı Dicem baya Bi korktum

Her hastane yapmıyor canım, bölge hastanesi bile yapmıyormuş bugün öğrendim.
Bunu bilmiyordum.Bi sonraki kontrolüm 2li teste denk geliyor.Normalde özel hastaneye gidiyorum.Devlete de gitsemmi diyordum.2li test icin.2li test değil de ayrıntılı baya tuzlu oluyor ya.

Hergun yiyorum tabi ölçüsünde.Ilk cocugumda da yedim.Masallah zehir gibi kafası findigimin.Ilk defa duyuyorum böyle birşey.

Bana saçma geldi dondurma yemek bebeğin beynini nasıl eritsin. Komik de geldi çok inanmam böyle şeylere ben bilimsel kanıtlanmış şeyler haricinde. Ama hergun yemek de sağlıklı olmaz bence şeker var içinde sonuçta.

Bunu bilmiyordum.Bi sonraki kontrolüm 2li teste denk geliyor.Normalde özel hastaneye gidiyorum.Devlete de gitsemmi diyordum.2li test icin.2li test değil de ayrıntılı baya tuzlu oluyor ya.
Canım ben eğitim araştırma hastanesine gidiyorum zaten devlet başka yok burada kadın doğumda. Doktor 12. hafta gel 2li testi yapalım dedi araştırma hastanesine bak istersen

Dondurma yediğimiz tatlılardan en masumu olabilir. Ayrıca kalsiyum açısından çok faydalı paketsiz olanlar tabi. Ben gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum kayinvalidenin söylediğinin

Dondurma yediğimiz tatlılardan en masumu olabilir. Ayrıca kalsiyum açısından çok faydalı paketsiz olanlar tabi. Ben gerçeklik payı olduğunu düşünmüyorum kayinvalidenin söylediğinin
Valla içim rahatladı canım ya. Kaynanam önce iyimiş demişti komşusu böyle hurefe atmıs ortaya oda bana dedi. Korkuttu.

Maşallah.. Benm ilk bebeğim kürtaj oldum bunda da herşeye panik oluyorum. Allahım hepimizin de saglıcakla elimize kavuştursun.
Rabbim yardımcın olsun.Sakin ol.Guzel dusun hersey yolunda gitsin canim.Benimde arada düşük oldu.ilki cok rahatti hamileligi de.Bu baya zorluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…