2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi ya eskiden annem kardeşlerime bez kullanırdı onları yıkar bidaha kullanırdık bşy de olmazdı. Gerçekten bezen saçma sapan şeyler

Hadi ya eskiden annem kardeşlerime bez kullanırdı onları yıkar bidaha kullanırdık bşy de olmazdı. Gerçekten bezen saçma sapan şeyler
Eskiden yokluktan annelerimiz, ninelerimiz kendi çözümlerini çabalarıyla bulmuşlar ammaa şimdi herşey var çok şükür. Burun aspiratörüne silahmış gibi bakan büyükler siz çok yaşayın ama çok konuşmayın

Burun aspiratorune silahmis gibi bakan büyükler....O nasıl söz ya koptum valla.

Burun aspiratorune silahmis gibi bakan büyükler....O nasıl söz ya koptum valla.
Daha o kadar çok örnek varki. Oto koltuğunu gereksiz görüp takdiri ilahi olacaksa bişey otokoltuğuyla da olur diyen. 1 yaşına yeni girmiş kız çocuğuna paçalı don giydirmen lazım diyen( altında bezi, elbisenin kendi çamaşırı olmasına rağmen) 2. Çocuk erkek olsa bile ablasının kıyafetleri giyer nolucak diyen. Cinsiyeti öğrenmek günah diyen... offf daha neler neler...

Yok canim boyle bir ihtimal olsa en bas sirada dondurma olurdu yenmemesi gereken yiyecekler sirasinda:)

Agzi olan konuşuyor işte. Benimde midem bulanmıyor deyince görümcem kalp atışı yoktur o zman dedi gerçi ben antremanliyim bu ülkede çocuğunuz olmuyorsa, ki en sevdigi muhabbet herhalde teyzelerin. Öyle tavsiyeler duyuyorsunuz oyle kırıcı seyler istiyorsunuz ki yazsam roman olur. Bir kere selam verdiğiniz insanlar bile nasılsın demeden önce yok mu daha birsey diye sormaya cüret edebiliyorlar. Kayinvalideme bir akbaba başka oğlun var mi?? soyunuzu bari o devam ettirir demişti. Ah kizlar neler neler...

Cidden akbabaymış. Terbiyesizlik. Bide az kilo alsan hemen hamile misin hamile misin? Ay sanane bide doktorlardan daha iyi bilenler var kızıma hamileyken ısrarla son zamana kadar ay yok yok bu erkek. Kesin erkek kızım doğunca şok geçirenler vardı o derece

pes dogrusu yaa bayiliyoruz bos konusmaya bana da herkes miden bulaniyor mu diyip duruyor

Ayy tövbe yarabbi ya. Öle şey denir mi ya. Aynen az göbek çıksa hemn sorarlar soramayan da kaş göz işareti yapar var mı var mı der gibi. Belki düşünmüoz belki olmuo belki korkumuz var ne soruon.

Sopalık çok adam var da neyse.Bi de bunun doğum sonrası süt geliyo gelmiyor.Aman niye uyumuyor.Doymuyor mu ne çok ağlıyor gibi durumlar var.Bi de lohusaya bunlar denince tam cinnetlik oluyor insan.

9 haftalık olup belirtsi olmayanlar varmııı bende yok ve korkuyorum herkes kalp atmıyordır ozaman diyor
Tövbe yarabbim. Vücudun ne kadar kolay hamileliğe adapte olursa o kadar belirtiler az oluyor yada geçiyor. Benim göğüslerim 2 beden büyüdü. Sabahları aç karnıma mide bulantım oluyor yiyince geçiyor onun dışında pek bişey yok.

yanlis anlamayn amaa bana cok komik geldi
Hani sekerli ve tatli yemek beyin gelisimini etkiliyo dense anlaRimda beyni eritir nedr dondurmami cocugn beyni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…