2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

9 haftalık olup belirtsi olmayanlar varmııı bende yok ve korkuyorum herkes kalp atmıyordır ozaman diyor
Herkesi dinleme canım. Bnm de cok fazla yok. Midem ekşiyor hazımsızlık oluo arada. Tatlı bsy yemek istemiom devamlı yeşil zeytin ve yaprak sarması yemk istiom. Sabahları karnım kazınıo ama canım bsy istemio. Onun dışında yok bşy şükür

Hamile kadina soylencek en son sozu soylerek buyuk bir gaf yapmis gorumceniz bisure gorusmeyn sagliginz etkilenmesn

9 haftalık olup belirtsi olmayanlar varmııı bende yok ve korkuyorum herkes kalp atmıyordır ozaman diyor
8+3 üm aşırı acıkma dışında pek bir belirtim yok canım. MaşaAllah kalp atışlarını duyduk 3 gün önce gayet sağlıklıydı. Bırak da belirti olmasın daha iyi.

Ay sorma canım evleneli bir yıl olmadan daha neler duymuştuk biz de. Keşke tek karışan teyzeler olsa arkadaşımın kocası eşimle karşılaşmış. Ee yok mu bebek diye sormuş eşim yok deyince "İstemiyor musunuz yoksa olmuyor mu?" demiş. Dedim kadınları geçtik şimdi bir de erkekler mi başladı başımıza.

bende bulanti cok az oldu acken ama asla kusturacak sekilde degil saniyeler surup gecti, ama geğirme var en basindan beri farkli olarak.

Hamile kadina soylencek en son sozu soylerek buyuk bir gaf yapmis gorumceniz bisure gorusmeyn sagliginz etkilenmesn
Memleketimizden uzakta yaşıyoruz allahtan biz dışında bütün akraba memlekette. İzinlerde gidince döndüğümüz zaman 1 ay kafayı meşgul edecek malzeme çıkıyor bana

Ben de oyle cok dikkat ediyorum Allahim korusun hepimizi

1 hafta ileri 1 hafta geei olabilir

Kaynanan cimriliğinden tatlım öyle demişdir. Sırf oğlunn parası gitmesin. Mantığa büründürüyor. Boş boğaz çok. Sende ona deseydin “sende de heralde annen çok yemiş... “ diye. Bende yiyorm. Hatta çok yararlı süt ürünü olduğundan. İçin rahat olsun.

Yok be bendede yok belirti ne bulantı ne başka birşey millet nerde açık buldu cumburlop oraya aman öyledir aman söyledir

Kızlar günaydın bu sabah ilk defa çok çok açık kahverengi lekelenme oldu doktora gitmeli miyim sizce?

Kızlar günaydın bu sabah ilk defa çok çok açık kahverengi lekelenme oldu doktora gitmeli miyim sizce?
Bütün doktorlar olabilir normal diyor. Benim doktorumda hiç üstünde bile durmadı. Gayet normal dedi. Dinlen bence güzelce. Takip et. Su çok iç. Kendini yorma. Tekrar olursa gidersin. Ama içim rahat değil çok stres yaptım dersen o zaman rahatlamak için gidebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…