2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Oglum sırf eğlencesine baktım cin takvimine kiz görünüyordu.Bu da erkek diyor bakalım ne gelecek.Kiz çıkıyor hep ağzımdan bu defa.Istemsizce hemde.Kizlar rüyasında falan gören oldu mu?
Bugün gördüm rüya doğum yapmıştım hiç ağrım sızım yoktu sorana da oğlum oldu diyordum zaten ben rüya gördüm test yaptım gebe olduğum çıktı yani aslında rüyamdan anlamıştım korkumdan yapamıyordum kazara oldu çünkü

Çok teşekkür ederim rahatladim biraz. Ilk oldu bu zamana kadar hiç olmamıştı o yüzden korktum devam ederse giderim artık. Bulantılar yüzünden suyu o kadar zor içiyorum ki 2 litreye tamamlamak için büyük çaba sarfediyorum. Tekrar teşekkür ederim canım ya

Kızlar günaydın bu sabah ilk defa çok çok açık kahverengi lekelenme oldu doktora gitmeli miyim sizce?
Günaydın benim hamileligimi öğrendiğim günden beri var hatta başka renk görmüyorum dersem yeridir. Doktor açık parlak kırmızı olursa gel diğerlerini önemseme dedi. Ama her vücut farklıdır tabi huzursuz olduysan sende bir görün istersen stres daha da tetikliyor

Kontrolüme de daha çok var ayın 28inde gideceğim ama biraz rahatladim gibi sabah çok stres yapmıştım. Çok çok açık bir kahverengiydi zaten. Takip edeyim bi daha olursa giderim. Allah im bebislerimizi bize bagislasin teşekkür ederim canım ❤

Yok böyle birşey dondurma ile beynin alakası nedir?

Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi , ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı ☺ Senin cinsiyet belli oldu demek ki Ayşe geliyor
Yok ben oldum olası tatlı sevmem ama hala cinsiyetimiz belli değil inşallah ilk gitmede görürüz

Rica ederim ne demek Stres, korku olumsuz etkiler o yüzden rahat olmak en güzeli zor olsa da. İnşallah tekrar etmez

çin takvimi kız diyor. Birde yorumcu diye bir sayfa var baby plan diye bir seçeneği var orda da kız çıktı. Ama ovulasyon testiyle takip ettim. 2. Gün çift çizgide birliktelik oldu.1-2 saat sonra müthiş bir kasık ağrısı yaşadım. Sabah ovulasyon silikleşmişti. Eğer çatlama öncesi sonrası olayı doğruysa erkek olacak gibi. Hayırlısı olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…