2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haha annem hep anlatır, babaannem rahmetli, annem hamileyken anneme yumurta yedirmemiş neymiş çocuk gürbüz olur doğuramazsın falan fıstık. Cahillik mi desem ne desem bilemedim sonuç abim 2,5 kilo ile doğmuş
Gürbüz iri demek mi

Eş , dost, komşu akrabanın ısrarla cinsiyet tahmini nedir anlamış değilim. Hamileliğimi öğrendiğim günden itibaren oğlanda oğlan diye tutundular. Artık bende oğlan hissediyorum

Bide şu bebek tuzlama olayı var. Bu her yerde var mı acaba

Gece benim de kahverengi akıntı hatta beraberinde iki parça yeşil mercimek kadar pıhtı geldi çokta sancım vardı şu an daha iyi gibiyim ama yine de sancım var belim bacaklarım çok ağrıyor hadi hayırlısı bakalim. Bugün doktor randevum vardi kalp atışı için aCikogretim sınavlarım var diye erteledim salı gunune keşke ertelemeseymisim. Ne kadar tecrübeli de olsan insan biraz üzülüyor pihtili falan gelince ve daha önce düşük yasayinca

Haha annem hep anlatır, babaannem rahmetli, annem hamileyken anneme yumurta yedirmemiş neymiş çocuk gürbüz olur doğuramazsın falan fıstık. Cahillik mi desem ne desem bilemedim sonuç abim 2,5 kilo ile doğmuş
Ahah buna çok güldüm ya olan abine olmuş yazık

Insallah herşey yolundadır ve kalp atışını duyarsın

Burada akrabalarla eş dost un söyledikleri hakkında konuşmuşsunuz kızlar bunları kafama takan bir çok akrabamdan uzaklaşmama sebep olan lafları canımı çok sıkıyordu, daha doğrusu neden böyleler ki diyip çok üzüldüm, 5 vakit namazlı olan bile hiç düşünmeden kırabılıyorsa dıyıp korkularım arttı, şuan ki hamileliğimi söylemedim bile haberleri olur da haset ederler dıye oysa ki nasıl söylemek geliyo bazen sevincimi paylaşmak geliyo ama sonra kürtaj deneyimim aklıma geliyo beni üzdükleri geliyo, boşver dıyorum içimde yaşıyorum sonra, yalnız olmadığımı gördüm burdabir de bu evham konusunda napıyosunuz kızlar, ben namaz kılıp dua edıyorum zikir çekiyorum ama bazen yıne tuttu mu tutuyo, Allah yavrularımızı sağ salım bize bağışlasın

Öyle canım bazı insanlar sevincine ortak olmasın zaten haketmiyolarsa zaten 3 aylık olana kadar kızımda da pek duyurmamıştım şimdi de aynı şekilde yeni yeni söylüyorum Ben de hatime başladım zikir çekiyorum her gün bir yasin okumaya çalışıyorum bir de belli sureler var Kuranda insan süresi Yusuf suresi inşirah... onlara da bakabilirsin internetten bir de çocuk sakin olsun diye sekine duası var ona daha başlamadım

Rica ederim ne demek☺ Stres, korku olumsuz etkiler o yüzden rahat olmak en güzeli zor olsa da. İnşallah tekrar etmez
Amin inşallah ❤
Çok iyi anlıyorum canım o korkuyu inşallah kesilir hemen kalp atışını da duyarsın güzel güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…