2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok haklısın, hayırlısıyla daha 1 ay var 3 aylık olmasına, tamam canım dediğin dualara bakıcam, çok teşekkür ederim

Göbeğim cok sis yemek yiyince 6 aylık gibi oluyor ya kilo aldim eve gidiyim doktor randevumdan sonra hemen yürüyüşe devam edicem ve dikkst etmeye caliscam senin gobus de sismi
Sabah kalkınca dümdüz göbeğim yatarken 5 -6 aylık gibi benimde tatilde dikkat edebilen kimse olduğunu zannetmiyorum keyfini çıkar. Evine dönünce düzenine dönersin kilodan cok ödemdir seninki

Hayırlı cumalar kızlar
Bebek tuzlamayi doktorlar kesinlikle önermiyor.
Buyuklerimiz tarafından doğru bilinen çok yanlış var ne yazık ki

Neden ban yiyo sürekli burda bi polemiği de olmuyo
bende anlamadım aslında son konuda bşeyde göremedim ama
Bende dün çok kötüydüm bugün birşey yok gibi daha yemedim birşey gerçi ama bide leke görünce herşeyden huylandım
Geçende banladım geldim dediydi yine mı gitmiş tüh
ben bi gün ilaç içmeyim dedim yine en başa döndüm çok kötüydü. Şimdi de sürrkli bişey yesem iyi ama yapacak dermanım olmuuor evet duramıyor o
Hayırlı cumalar kızlar
Bebek tuzlamayi doktorlar kesinlikle önermiyor.
Buyuklerimiz tarafından doğru bilinen çok yanlış var ne yazık ki
Ah şu büyükler ikna da olmuyorlar ki

Biz is nedeniyle burdayız hangi doktor iyi deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorum bende
Araştırma hastanesine çok gittim çok oyalandım o yüzden şimdilik yorum yapmayayım inşalllah memnun kalırsın canım. Özele de gitmek istersen inanç bey tüp bebek takiplerinde iyi Özgür beyden de ben memnunum :) aklında olsun.

Kızlar dün ve bugün sabah kalkınca aşırı hazımsızlık ve mide bulantım var. Ve Su süt çay bütün içecekler beni rahatsız etmeye başladı. Karnım aç içerde kemiriyorlar gurulduo karnım ama canım istemio bşy. Suyu mecbur içmem gerek ama cok zorlanıyorum.

Seni en iyi anlayanlardan biriyim
Malesef şuda çözüm diyebileceğim hiç bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…