2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ye ekşiyi doğur Ayşe’yi , ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı ☺ Senin cinsiyet belli oldu demek ki Ayşe geliyor
O tez curudu oglumda 9 ay boyunva haftada 3 kilo limon tuzlardim yerdim eksi zeytinler koruk tuzlayip yerdim bunda da canim dha agirlikli eksi tatli cok farkli mayhos seyler istiyor

Midesi bulanan arkadaşlar bir yerde duymuştum
O tez curudu oglumda 9 ay boyunva haftada 3 kilo limon tuzlardim yerdim eksi zeytinler koruk tuzlayip yerdim bunda da canim dha agirlikli eksi tatli cok farkli mayhos seyler istiyor
ahh gençlik... koca karı tezlerini hep çürüttü yeniler

O bende işe yaramamıştı
Bende de son zamanlar ise yaramamisti eczaneden emedr almistm sonra doktoruma sordm icme dedi bende sabah uyanip gece yatana kdr sakiz seker yiyordm soda limon ah neler neler bastrmaya calisiodm sonra artik sey dedm kendime sakin ol sabah uyanicaksin mide bulantilarin bitmis hep kendime byle soyledim sabret cok sukur gevti durmadan og diye geziodum evin icinde esim yeyer artik diodu

Bende kendimi kandırayım o zaman

midesi bulanan arkadaşlar kendim uygulamadım ama sabah açken 1 adet kuru fasulye hap gibi kullanılıyormuş. mide asitini emdiği için bulantıyı engelliyormuş. Uygulamak isteyen olursa diye yazayım dedim

Dört gözle bekliyordum mide bulantılarım geçsin diye ama şimdi bir anda hafifleyince de tedirgin oldum ah bu hamilelik her duygu iç içe
Neden tedirgin oluyorsunuz ki kedke her hamilelik rahat gevse ben oglumda 9 ay 1 kere ög demedim hep yedim hamile kalmadn oncede siodm ki allahm herseyden tiksineyim ilk 3 ay kilo almayim nolr die dua ediodm etmez olaymisim

Neon hastanesine Google yorumlardan baktım çok düşük puan almıştı ve yorumlarin yüzde sekseni olumsuzdu. Ama özgür hocanin methini bende duydum tavsiyen için teşekkür ederim canım

midesi bulanan arkadaşlar kendim uygulamadım ama sabah açken 1 adet kuru fasulye hap gibi kullanılıyormuş. mide asitini emdiği için bulantıyı engelliyormuş. Uygulamak isteyen olursa diye yazayım dedim
Bunu duydum ama cesaret edemedim

Bende bulantı için sakızla çare buldum arkadaşlar. Sakız çiğneyince bide elma yiyince biraz rahatlıyorum.

Neden tedirgin oluyorsunuz ki kedke her hamilelik rahat gevse ben oglumda 9 ay 1 kere ög demedim hep yedim hamile kalmadn oncede siodm ki allahm herseyden tiksineyim ilk 3 ay kilo almayim nolr die dua ediodm etmez olaymisim
Haklisin bende hep rahat geçecek hamileliğim diyordum ama kısmet olmadı çok zorlandım aç kaldım açım diye ağladığımı biliyorum daha 2 gün önce tek iyi tarafı 4 kilo verdim o oldu bakalım bundan sonra nasıl olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…