2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bak şimdi de acaba kız mı diye düşğnmeye başladım
Heyecanlandım hee
Bir de kıza hamile olanlar çok kusar diyorlar ya bu varsayımları çürüten tezler çok ama genelde böyle derler işte
Bende heyecan yaptım eşim doktordan çıktığızımdan beri cinsiyet konusu olunca dur ya daha belli değil derdi bugün işe giderken yolcu ediyorum en son kerem sıraç görüşürüz oğlum dedi kendini kaptirmasa bari

Büyük ihtimal erkek o zaman kuzum ama çok kaptırma yine de kendini doktor kesin diyene kadar sakin birşey almaya kalkma
Birşey almamak için gerçekten zor duruyorum. Bebeğimizin ilk hediyesi eşimin arkadaşından geldi beşiktaştan 2 adet takım almış cinsiyet belli değil diye ikisinin de giyeceği gibi aldım dedi ama daha çok erkek kıyafetleri gibi duruyor eğer erkek olursa cuk olur bende beyaz yeşil kırmızı gibi renklerde birşeyler alabilirim beeelkii kendimi kaptırmamaya çalışacağım

Bende ilk öğrendiğimde bi zıbın aldım normal beyaz şimdi tutuyorum kendimi sarı da olur o renklerim arasına koy sarıyı çok tatlis oluyo bebekler sarıda

Bende ilk öğrendiğimde bi zıbın aldım normal beyaz şimdi tutuyorum kendimi sarı da olur o renklerim arasına koy sarıyı çok tatlis oluyo bebekler sarıda
Unutmusum yazmayıı olur tabii ben de çok seviyorum tam bir civciv oluyorlar ya
Ben daha hiçbirşey almadım öğrendiğimden beri başta almaya korktum şimdi biraz daha rahatladım

ahahah isim bile belli Allah gönlünüze göre versin kzuum
Kızlar bebek odası yapacak misiniz? Ben düşünmüyorum ama çok hoşuma da gidiyor
Ben yapmayı düşünüyorum. Bebek odası olmayınca nasıl olcakkı kız yatak dolap olmadan

Kerem ismi sevgili olduğumuz dönemden beri belliydi sıraç ismini de eşim buldu çok seviyor ikisi birbirine uymuyor ayrı olarak ben de seviyorum iki ismi ama yok inat etti ikisini de koymak istiyor çocuğa eğer erkek olursa uymasa da bu şekilde olacak sanırım Allah senin de gönlüne göre versin inşallah

Bi iki söyleyinca uyumlu gibi gelir kuzum bence

Kızlar bebek odası yapacak misiniz? Ben düşünmüyorum ama çok hoşuma da gidiyor
Ben yapmayı düşünüyorum ama odasına beşik değilde yere yakın olacak şekilde tek kişilik yatak koymayı düşünüyorum. Beşik zaten bizim odamızda olur fikrindeyim nasipse düşüncem böyle

Ben yapmayı düşünüyorum. Bebek odası olmayınca nasıl olcakkı kız yatak dolap olmadan
Dolap alacağım tabi kuzum besik de yatak odasında olur şimdilik diye dusundum
Ben yapmayı düşünüyorum ama odasına beşik değilde yere yakın olacak şekilde tek kişilik yatak koymayı düşünüyorum. Beşik zaten bizim odamızda olur fikrindeyim nasipse düşüncem böyle
Evet bebekle bitişik yasayacaz bir süre beşik yanında olur

montessori
Dolap alacağım tabi kuzum besik de yatak odasında olur şimdilik diye dusundum

Evet bebekle bitişik yasayacaz bir süre beşik yanında olur
Ben bi anne yanı beşik alırım kuzum yatak odasına. Çocuk odasına da montessori düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…