2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Galiba sayılacağız . Kronik hastalık için sorduklarında ben bunu sormadınız ama yine de ben söyleyim deyip haber vermiştim . İnşallh uzaktan eğitim devam eder sıkıntısız atlatırız
Ben daha idareye bildirmedim daha erken diye düşündüm ama seminerlerde söylerim onlar da mağdur olmasın yüzyüze eğitim başlarsa kasımda yerime hoca bulmaları gerekecek

İdare bisey dedi mi peki soylediginizde
Yok Bişi demedi . Ben o zaman kronik hastaları sorduklarında aklıma Filyasyon ekibi gelmişti . Haberlerde öğretmenler muhtarlar ve imamlar ekipte görev alacaklar diye dinlemiştim ona bağladım ama bilmiyorum .

Ben de branş öğretmeniyim canım beni tedirgin eden başka illere gidip gezi yapan bir grup var bilinçsizce onların sorumsuzluğu bize mal olacak diye korkuyorum yoksa okulumu arkadaşlarımı ben de çok özledim ama uzaktan yapılsa hiçbir problem olmayacak bir işi ısrarla yüz yüze yapmak istemelerini anlamıyorum.

Kızlar günaydın. Grupta neredeyse herkes öğretmenmiş, ben hariç bankacıyım ben. Kronik hastalığımdan dolayı temmuza kadar evden çalıştım. Temmuzda başlayabilirsin şubeye dediler, hamilelik çıktı yine başlayamadım. Heyet raporum 27sinde bitiyor. Acaba hem kronik hastalık hem hamilelik çağırırlar mı acaba beni? Çok tedirginim bende. Birde kronik hastalığımla ilgili olan ilacı hamile olduğumdan beri kullanamıyorum, bağışıklığım daha da düşmüş olabilir. Ondan da korkuyorum.Çok zor bir döneme denk geldik

Yok Bişi demedi . Ben o zaman kronik hastaları sorduklarında aklıma Filyasyon ekibi gelmişti . Haberlerde öğretmenler muhtarlar ve imamlar ekipte görev alacaklar diye dinlemiştim ona bağladım ama bilmiyorum .
Ben soylemedim daha bisey umarim oyle bisey olmaz

Ben daha idareye bildirmedim daha erken diye düşündüm ama seminerlerde söylerim onlar da mağdur olmasın yüzyüze eğitim başlarsa kasımda yerime hoca bulmaları gerekecek
Yeniden genelge yayinlanmasi gerekiyor mu acaba 24.hafta icin umarim izinli oluruz

Sağlıkla gelsinler ilk çocuk olunca farketmiyor heralde ama kız olsun da isterim

Gerçekten çok zor bir dönem kızlar ne sıklıkla doktora gittiniz ve gitmeyi düşünüyorsunuz

Onun belli bir tarihi var mıydı canım. Belli tarihi varsa yeniden gerekir yoksa ikinci emre kadar devam eder
Belli bir tarihi yok diye biliyorum,devam eder mutlaka. Birde 24. hafta bittiğinde mi başlıyor izin? Yoksa 24. haftanın başında mı?

Kanama alanı ve sürekli lekelenmeden dolayı ben haftada 1kez gidiyorum kontrole. Salı günü yine kontrol var. Bakalım kıpır kıpır görebilecek miyiz artık
Anladım canım sağlıcakla gör inşallah ben 6+4 te gittim bi daha ne zaman gideyim karar veremedim aslında 10.haftada belki giderim benimki tedavi ile oldu ilk kontrolü tüp bebek doktorum yaptı kadın doğuma henüz başlamadım

Selam canim, hem kronik hastaligin var hem de hamilesin, hic ihtimal vermiyorum acikcasi cagiracaklarini seni

Bende 7.haftada kadın doğum doktoruna geçtim canım. Benim şimdiki doktorumu tüp bebek doktorum seçti ben seçmedim ama çok memnunum doktorumdan. İnşallah gönlüne göre bir doktora denk gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…