2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok baza da değil şuraya örnek bir foto bırakayım bunun çatısı falan olmayanını hayal et, bu tarz birşey var aklımda ama bakalım
Eki Görüntüle 2675930 Eki Görüntüle 2675930
Bunların kenarına açıklık bırakıyorlar onlar çokk daha kullanışlı.. Bi de bişey diyim hanımlar çocuk odasına beşik almayın bundan almak çok daha mantıklı çünkü çocuk büyüyene kadar sizin yanınızda yatıyor yatacaktır da.. En azından böyle bişey odasına koyarsanız hem sizin için daha rahat olur hem de çocuk rahat rahat döne döne uyur.. Anne yanı için ufak bişey alırsınız ekstra olarak yeter

Benim kızımda çok mutlu kafasında bişeyler kuruyor böyle yapcam böyle etcem diye.. Geçen gün kardeşlerini mama sandalyesine oturtup çizgi film izleterek nasıl mama yedireceğini anlatıyordu

Bence sen bu ara hiç bahsetme kardeşinin çocuğuyla oynar seviyeye geldikten sonra kardeş hakkında güzel hikaye kitapları var onları oku resimlerine baksın hazır olduğunu gördüğün zaman söylersin
Evet.Henuz daha karnım belli değil.Anlamaz bunu.Sadece neden dr.a gidiyosun neyin var diye soruyor hep! Üzülüyor da.Hastamisin anne yoksa diyo.Artik idare edicez.Ve hikayeler şarkılar derken bu fikre alışacak.

Tamamen yanı kapanabiliyor bunun ve ayrıca sadece ufak bir boşluk açma kapısı da var fotoğrafta göstermemişler çok amaclı birşey ben de çocuk odasına beşik almam diye düşünüyorum haklısın. Yanıma birşeyler bakarım

Benim kızımda çok mutlu kafasında bişeyler kuruyor böyle yapcam böyle etcem diye.. Geçen gün kardeşlerini mama sandalyesine oturtup çizgi film izleterek nasıl mama yedireceğini anlatıyordu
Benimki de geçen eczaneye girdiğimizde kardeşime bu emzikten alalım diye emzik gösterdi

bizimki unutmuş bebekligini zaten bi an önce büyüme derdinde
Benimki de öyle hep Bi büyüme derdinde anne ben büyüyünce senin kadar ılcam dimi senin gibi konuşcam dimi anne ben de büyüyünce anne olcam dimi günlerimiz böyle geçiyor.. Ama alışverişe gittiğimizde ne alıyorsak kendine de isteyecek kıskançlık yaparak onu da biliyoruz

Ahaha çocuklar alem ya kolye bileklik takınca ben anne oldum bana anne diyecekler diyo bi ara 5 yaşındayıma takmıştı zor ikna ettik 4 yaşında olduğuna bazı şeylere bak senin gibi küçücük diyoruz hayır ben küçük değilim büyüğüm kızlar doğru söyler diyo

Çok tatlılar yaaAllah sağlık versin tüm kuzularımıza

Kalp atışlarını duyduk şimdi bir an önce cinsiyet öğrenip alışveriş derdindeyiz. Kuzular ilk muayenede doktorunuz hangi taraftaki yumurtalıktan hamile kaldığınızı söyledi mi. Bana sağdan hamile kalmışsın dedi bu da etkiliymiş ilk hafta cinsiyet tahminlerinde.

ayni sorun bende de var hamileliğimden beri 3 tane iltihaplı cenede cikti .
onceden de adet oncesi deri altında cikardi bas vermezdi. ama asiri aaciyor cildiyeye gitmeyi düşünüyorum bitene daha çıkarsa
Ben çok sıkıldım bu durumdan. Aynı adet olur gibi aynızamanlarda çıkıyor. Yani eskiden adet sonrası yumurtlama dönemimde çıkardı bende. Şimdi de ayda bir kere sivilcelerim alevleniyor 1 hafta sonra geçiyor. 2 aydın böyle. Vucudum alışamadı sanırım bu duruma

Evet bana da sağ dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…