2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende nub teorisine foto gönderdim erkek gibi ama bir sonraki ultrasonuda at dedi

buarada bende uyku probleminden kafayı yemek üzereyim. Dün gece 2-6 arası uyanıktım. Bugün yine tuvalete diye uyanıp bu saatte ayaktayım. Sözde 11 de yattım 1 de hala ayaktaydım 2 saat falan uyudum herhalde şimdi çaki gibi oturuyorum. Bir çözüm yok mu acaba bu işe bazen gözlerim uykudan kapanıyor ama dalamıyorum

Bende gonderdm 11-12-13 haftalik gonderin dedi 10+5 ti gonderdgm

Kızlar ben de öğretmenim . Bakanlıktan hala bir umut kronik hastalığı olanlar ve hamileler için seminerler online Olur belki diye bekliyorum . 21 eylülden sonra eğer okul açılırsa 24. Haftaya kadar ücretsiz izin almayı planlıyorum . Sonra doğrun izni ardından raporla geçer sanırım dönem . Tedirginim . Sınıf öğretmeniyim çocuklar ister istemez çok yaklaşıyorlar küçük yaş grubu olduklarından sarılma olayları bizde çok oluyor hadi bunlar olmasa bile o kadar öğrenciyle kapalı yerde o kadar saat kalmak beni tedirgin ediyor bunları da düşününce en iyisi ücretsiz izin

Ben de öğretmenim ve çok tedirginim semineri nasıl yüz yüze olsun derler anlam veremiyorum

Ben de rapor almayı düşünüyorum ama doktorlar verir mi acaba ? Şu süreçte bir çok kişi il dışından gideceği için yüklenecektir diye düşünüyorum . Benim eşimin bi de tayini çıktı ben de eş durumu istedim bizim işler iyice karıştı .

Valla denicem şansımı canım

Bende öğretmenim bende ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum. Doktorun çalışabilirsin bir sıkıntı yok dediği yerde rapor almak bana etik gelmiyor açıkçası. Birde ayarlanmış gereksiz raporların insanların hep çocuklarından çıktığını görünce insan tedirgin oluyor

Bennde ogretmenim. Kronik hastaligi olanlar okula bildirsin dediler bize ama hamileler icin bisey demediler peki bu sene de 24.haftadan itibaren idari izinli sayilacak miyiz?

Kızlar günaydın ankarada yaşayanlar doğum paketleri hakkında bilginiz var mı? Doktor hastane nereleri tercih ediyorsunuz

Bennde ogretmenim. Kronik hastaligi olanlar okula bildirsin dediler bize ama hamileler icin bisey demediler peki bu sene de 24.haftadan itibaren idari izinli sayilacak miyiz?
Galiba sayılacağız . Kronik hastalık için sorduklarında ben bunu sormadınız ama yine de ben söyleyim deyip haber vermiştim . İnşallh uzaktan eğitim devam eder sıkıntısız atlatırız

Kızlar günaydın, dün burada hep konuşuldu rüyalar cinsiyetler falan..hep okudum onları..bilinçaltı olmalı dün gece bende rüya gördüm kızdı cinsiyeti
Sen öyle diyince ağzımdan aa bizim gibi çıktı.
Sana kiz geliyor.
Bende oğlumda gördüm.bunda da kardeşim arkadaşının oğlu olduğunu görmüş.Ayni arkadaşını ben rüyamda gördüm.Bana aa karnın hiç çıkmamış bu da mi erkek dedi rüyamda.Esim kesin kiz.Onlarin rüyalara girdiyse dedi.Oglumda da kiz gördük rüyamızda diyorlardı.

Çok tatlılar yaaAllah sağlık versin tüm kuzularımıza
Amin canım
Valla rapor alırım sanırım olmazsa da çok büyük bir risk
Bizim okul kadrosu çok kalabalık olmadığından çok tedirgin değilim aksine özledik arkadaşlarla birbirimizi iyi oldu diyoruz ama öğrencilerimiz ilkokul öğrencisi olduğundan sıkıntılı grup bi de ben branşcıyım nerdeyse tüm sınıflara giriyorum o yüzden benim için daha sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…