Ben gittim 12 hafta bitiminde yeni liste verecek tam uyamadım ama Yinede bu iştah açıklığına 1.5 kg aldım. Tam uysam kilo verirdimKizlar hamileyken diyetisyene giden oldu mu
Çok şükür kuzum içini ferah tut allahın izniyle birşey yokturSanmam tahris olduğunu ama kahvemsi kırmızıydı ama sukur bisry yok azdi . Kesildi bi sorun olmadi yarin randevum var bakalım
Fiyat cok iyiEki Görüntüle 2676446 Eki Görüntüle 2676447
Eki Görüntüle 2676448 Eki Görüntüle 2676449
Size fikir danışmak istedim güzel bir kampanyaya denk geldim hem size de fikir olur set olarak bunların hepsi 2350 tl. Sınırlı renk seçenekleri var gözüme hoş gelen bunlar. Fiyat olarak güzel görünüyor aslında almak için çok erken bulsamda sürekli fiyatların yenilenecegini yazmaya başladılar önceden yazmazlardı hiç. Bizde almayı düşünüyoruz. Beşik arkadaşımda var göründüğünden büyük ve çok güzel duruyor sizlerin fikirleri neler?
Gerçekten benimde hoşuma gitti çünkü normalde bu tip bebek arabaları sadece 2000 tl ve üzeri.Fiyat cok iyi
Oglen 1 bckda . Simdide gaz sancim var acayip kötüyüm kabizdim ishale cevirdi baya kotuyumÇok şükür kuzum içini ferah tut allahın izniyle birşey yokturkacta yarın randevun?
Kizlar hic iyi degilim acayip gaz sancısı oldu cok agri oldu gaz sancısı yüzünden. Mutfakta kuruttugum biberleri haşlamıştım onlari buzdolabi posetine süzüp bolum bölüm ayırarak koymam lazimdi yapamadim . Ocak kirlendi o agriyla ocak sildim tezgahi temizledim mecburen heryer biberin suyu taşmışti cunku .banyoyu yikadim o da mecburen . Üstüne birde kayinvalidem memlekete gitmişti ordan biseyler vermisti çökelek vs . Cokelegin poseti delikmis buzluga atayim derken yerlere döküldü bide süpürge acmak zorunda kaldim . Memlekettten gelenler de yeni geldi daha demin ondan tam yerlestirmsm lazimdi hepsi ust uste geldi hala sancim var gaz sancısı hic iyi degilim
Ah kuzum yaa herşey üst üste gelmiş esin evde yok mu dinlenmen lazım ne çok iş gördünOglen 1 bckda . Simdide gaz sancim var acayip kötüyüm kabizdim ishale cevirdi baya kotuyum
Kanama cok degil ve kirmiziya donmiyorsa sorun yok. Benimde sali randevu var iikili test icinBenim cok cok azdi kanama bile denmez salı günü randevum var
ay mide bulantısı bitecek bu mu devam edecek acabaEvet canim yukselen hcg basagrisi yapar
benimde aksine akşam başlayıp sabah gidiyorBenim de ağrıyor sabah ağrı ile uyanıyorum canım
ay bu nasıl hamilelik ayolBaş ağrısı, baş dönmesi, sürekli uykulu halsiz hissetmek. Bendeki genel durumlar uzun zamandır bu.normalmiş hepsi
Ahh benim 7-8. Haftada cok agrim vardiii zonkluyordu resmencok gecmis olsun canim
kuzum sen kendini çoook yoruyorsun nKizlar hic iyi degilim acayip gaz sancısı oldu cok agri oldu gaz sancısı yüzünden. Mutfakta kuruttugum biberleri haşlamıştım onlari buzdolabi posetine süzüp bolum bölüm ayırarak koymam lazimdi yapamadim . Ocak kirlendi o agriyla ocak sildim tezgahi temizledim mecburen heryer biberin suyu taşmışti cunku .banyoyu yikadim o da mecburen . Üstüne birde kayinvalidem memlekete gitmişti ordan biseyler vermisti çökelek vs . Cokelegin poseti delikmis buzluga atayim derken yerlere döküldü bide süpürge acmak zorunda kaldim . Memlekettten gelenler de yeni geldi daha demin ondan tam yerlestirmsm lazimdi hepsi ust uste geldi hala sancim var gaz sancısı hic iyi degilim
Bende yarın gireceğim ahahKizlar 2. Trimester’a girdimm cok mutluyummm. Hamileligin balayi diyolar bakalm gorelmdarisi hepinize
Canım nasıl oldunDemin pembe kırmızı olarak geri geldi cok endişeliyim suan
Daha benim 1 ayım var yaKizlar 2. Trimester’a girdimm cok mutluyummm. Hamileligin balayi diyolar bakalm gorelmdarisi hepinize
Ben de gitmeyi duaunuyorum sizin listeyi ornek icin paylasir misiniz rica etsem? Doktorunuz listeyi kilo almamak icin mi yoksa vermebiz icin mi hazirlamistiBen gittim 12 hafta bitiminde yeni liste verecek tam uyamadım ama Yinede bu iştah açıklığına 1.5 kg aldım. Tam uysam kilo verirdim
Darısı bizim başımıza benim de daha çok varKizlar 2. Trimester’a girdimm cok mutluyummm. Hamileligin balayi diyolar bakalm gorelmdarisi hepinize
Kardeşimin 2si de kiz gerçekten öyle oldu.Hem basen hem de karnı yayikti.Ama komşumun 3.kızı ve bu hamileliginde karnı erkek karnı gibi sivri.Basenden falan kg almamış.Günaydın kızlar peki bu kız olursa anne basenden kilo alır erkek olursa göbeği sivrileşir muhabbetine ne diyosunuz
benim basenim pek yoktur kızımda kimi basenden almışsın kızın mı olacak dedi kimi de göbeğin çok sivri erkek demi diyordu
hahaha zaten bende de çökmüştü de tutturmuştu millet yok yok karnın sivri o doktora bi daha git sor erkekmiymişKardeşimin 2si de kiz gerçekten öyle oldu.Hem basen hem de karnı yayikti.Ama komşumun 3.kızı ve bu hamileliginde karnı erkek karnı gibi sivri.Basenden falan kg almamış.
Bakınız.Bu teoride çöktü..
Benim ilk hamileligimde erkekti ve cidden sadece karnım vardı.Ama son zamanlar acayip şişmiştim.40.haftada doğunca tabi.Ikiz kiz taşısam o kadar yayılırdım belkihahaha zaten bende de çökmüştü de tutturmuştu millet yok yok karnın sivri o doktora bi daha git sor erkekmiymişgelmişim 7.aya hala diyor yok yok sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?