2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Size fikir danışmak istedim güzel bir kampanyaya denk geldim hem size de fikir olur set olarak bunların hepsi 2350 tl. Sınırlı renk seçenekleri var gözüme hoş gelen bunlar. Fiyat olarak güzel görünüyor aslında almak için çok erken bulsamda sürekli fiyatların yenilenecegini yazmaya başladılar önceden yazmazlardı hiç. Bizde almayı düşünüyoruz. Beşik arkadaşımda var göründüğünden büyük ve çok güzel duruyor sizlerin fikirleri neler?

Fiyat cok iyi

Gerçekten benimde hoşuma gitti çünkü normalde bu tip bebek arabaları sadece 2000 tl ve üzeri.
Aynı şekilde bu tip mama sandalyesi de 1400 tl di bugün e bebekten özellikle baktım. Bu görselde attığımın tek fiyatı 450 tl mesela

Kizlar hic iyi degilim acayip gaz sancısı oldu cok agri oldu gaz sancısı yüzünden. Mutfakta kuruttugum biberleri haşlamıştım onlari buzdolabi posetine süzüp bolum bölüm ayırarak koymam lazimdi yapamadim . Ocak kirlendi o agriyla ocak sildim tezgahi temizledim mecburen heryer biberin suyu taşmışti cunku .banyoyu yikadim o da mecburen . Üstüne birde kayinvalidem memlekete gitmişti ordan biseyler vermisti çökelek vs . Cokelegin poseti delikmis buzluga atayim derken yerlere döküldü bide süpürge acmak zorunda kaldim . Memlekettten gelenler de yeni geldi daha demin ondan tam yerlestirmsm lazimdi hepsi ust uste geldi hala sancim var gaz sancısı hic iyi degilim

Oglen 1 bckda . Simdide gaz sancim var acayip kötüyüm kabizdim ishale cevirdi baya kotuyum
Ah kuzum yaa herşey üst üste gelmiş esin evde yok mu dinlenmen lazım ne çok iş gördün bak hamilelikte bağırsak düzensizlikleri normal diyorlar daha geçenlerde çok kötü ishal olmuştum düzeldi seninde düzelir inşallah kıyamam ben sana ya

Gunaydin herkese, tup bebek ile hamile kalan arkadaslarim ozellikle 11-12. Hafta olanlar doktorunuz ilaclari kesti mi? Benim de yarin kontrolum var bir tek prolutex kullaniyorum (tup bebek tedavisinden kalan) sanki artik keser gibi geliyor? Sizleri merak ettim:) guzel bir hafta olsun

Evet canim yukselen hcg basagrisi yapar
ay mide bulantısı bitecek bu mu devam edecek acaba
Benim de ağrıyor sabah ağrı ile uyanıyorum canım
benimde aksine akşam başlayıp sabah gidiyor
Baş ağrısı, baş dönmesi, sürekli uykulu halsiz hissetmek. Bendeki genel durumlar uzun zamandır bu. normalmiş hepsi
ay bu nasıl hamilelik ayol benim arkadaşlarım gezdi tozdu ben yatıyorum hep
Ahh benim 7-8. Haftada cok agrim vardiii zonkluyordu resmen cok gecmis olsun canim
teşekkür ederim kuzum
kuzum sen kendini çoook yoruyorsun n
Kizlar 2. Trimester’a girdimm cok mutluyummm. Hamileligin balayi diyolar bakalm gorelm darisi hepinize
Bende yarın gireceğim ahah aaa yok yarın benim 90 gün olmuyor ki 3 ay oluyor

Günaydın kızlar peki bu kız olursa anne basenden kilo alır erkek olursa göbeği sivrileşir muhabbetine ne diyosunuz
benim basenim pek yoktur kızımda kimi basenden almışsın kızın mı olacak dedi kimi de göbeğin çok sivri erkek demi diyordu

Ben gittim 12 hafta bitiminde yeni liste verecek tam uyamadım ama Yinede bu iştah açıklığına 1.5 kg aldım. Tam uysam kilo verirdim
Ben de gitmeyi duaunuyorum sizin listeyi ornek icin paylasir misiniz rica etsem? Doktorunuz listeyi kilo almamak icin mi yoksa vermebiz icin mi hazirlamisti

Kardeşimin 2si de kiz gerçekten öyle oldu.Hem basen hem de karnı yayikti.Ama komşumun 3.kızı ve bu hamileliginde karnı erkek karnı gibi sivri.Basenden falan kg almamış.
Bakınız.Bu teoride çöktü..

Kardeşimin 2si de kiz gerçekten öyle oldu.Hem basen hem de karnı yayikti.Ama komşumun 3.kızı ve bu hamileliginde karnı erkek karnı gibi sivri.Basenden falan kg almamış.
Bakınız.Bu teoride çöktü..
hahaha zaten bende de çökmüştü de tutturmuştu millet yok yok karnın sivri o doktora bi daha git sor erkekmiymiş gelmişim 7.aya hala diyor yok yok sor

hahaha zaten bende de çökmüştü de tutturmuştu millet yok yok karnın sivri o doktora bi daha git sor erkekmiymiş gelmişim 7.aya hala diyor yok yok sor
Benim ilk hamileligimde erkekti ve cidden sadece karnım vardı.Ama son zamanlar acayip şişmiştim.40.haftada doğunca tabi.Ikiz kiz taşısam o kadar yayılırdım belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…