2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydınn Benim doktorum 12 Haftalık olunca kes demişti şuan 11+2 deyiz. Az kaldı 12 olmamıza çok şükür. Bu hafta sonu keserim ilaçları Gün aşırı 2 adet progestan iğne, sabah akşam crinone jel ve coraspin kullanıyorum ben

Kızlar günaydın. Folikasitleri günün hangi saatinde alıyorsunuz?ben gece yatarken içiom ama gece yarısı midemde Bi kemirme ve sabah erkenden uyandırıyor.dün kendi folikasit im bitti Dr gittiğimde bunu verdi daha 3 ay olmadan demir hapı kullanmak doğru mu

Eklentiler

• Screenshot_20200817_095452.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 17
Sagol canim ben de yarin 11+2 olucam heralde ya yarin keser ya da hafta sonu keser benimki de Ayy cok heycanli bakalim yarin ne dicek, bebis ne yapiyo

Kızlar yarın doktor kontrolüm var 9 hafta 5 günlük olucak son adet tarihime göre en son ultrasonuma görede 9 hafta 3 günlük olucak. Bir belirtim yok fakat geceleri sürekli kabus görüyorum uyku düzenim bozuldu 5 de kalkıyorum vs lütfen dua edin herşey yolunda olsun inşallah.. Çok korkuyorum belirti olmadığı için bebeğin canlılığından şüphe ediyor herkes ne kadar belirti olursa canlılığı kanıtlanırmış ve gerçekten kafamı artık allak bullak ettiler. En son 6+4 ken duymuştum kalp atışını ve şuan bilmiyorum hiç korkuyorum çok

Bende bunlara baktım ve aklıma yattı. Ama alıcaksan bebefix.com dan al . Garantili oluyo. İnstagramıda var

Cnm korkma inşallah bebeklerimize bşy olmaz. Bende ilk hamile oldgumu öğrendiğimde yeğenlerimle korkutmaya başladılar. Bi hoca bulup bakıttık ve muska verdi o günden sonra şükür korkmuom.bende 8+4üm.en son 1 hafta önce gittim Eylül 1 de kontrolüm var inşallah bşy olmaz bebeklerimize. Bolca dua et hergün. Ben elimden geldikçe Duamı etmeye çalısıom eşimle birlikte.

Ben gittim 12 hafta bitiminde yeni liste verecek tam uyamadım ama Yinede bu iştah açıklığına 1.5 kg aldım. Tam uysam kilo verirdim

ABAH(09.00-09.30)( H.SONU:10.00-10.30)
• AÇIK ŞEKERSİZ ÇAY / IHLAMUR / BİTKİ ÇAYI
• 45 GR KADAR BEYAZ PEYNİR / LOR PEYNİRİ / DİL PEYNİRİ
• 1 ADET HAŞLANMIŞ YUMURTA/ MENEMEN/ OMLET
• 3 ADET TAM CEVİZ
• 5-6 ADET SİYAH ZEYTİN
• KIRMIZI KAPYA BİBER VE YEŞİLSVİRİ BİBER- MAYDANOZ- YEŞİLLİKLER
• 1 İNCE DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ

KUŞLUK(11.30)
• 10 TANE ÇİĞ BADEM / FINDIK
• 3 ADET KURU KAYISI/ HURMA / MEVSİM MEYVESİ

ÖĞLE(12.30-13.00)( HAFTASONU ÖĞLEN YEMEK YOK)
HAFTADA 3 DEFA;
• 120 GR KADAR ET/ TAVUK/ 4 ADET KADAR KÖFTE/ 200 GR KADAR TAZE BALIK IZGARA/ FIRINDA/ HAŞLAMA
• BOL YEŞİLLİKLİ MEVSİM SALATA (NAR EKŞİSİ VE MISIR YOK)
• 1 BARDAK MADEN SUYU

HAFTADA 2 GÜN;
• 4 YEMEK KASIGI HASLANMIS KURUBAKLAGIL (NOHUT, BARBUNYA, YESIL MERCIMEK, KINOA, KARABUGDAY VB) + 4 YEMEK KASIGI LOR PEYNIRI + 1 TK ZEYTINYAGLI SALATA
VEYA
• 3 ÇORBA KAŞIĞI KADAR LOR PEYNİRLİ MEVSİM SALATA (NAR EKŞİSİ VE MISIR YOK)
• 1 BARDAK MADEN SUYU

İKİNDİ(15.30)
• 1 BARDAK SADE KEFİR/ 1BARDAK AYRAN / 1 KASE YOĞURT
• MEVSİM MEVESİ / 12 TANE KİRAZ/ ÇİLEK/ 1 ADET NEKTARİ

AKŞAM(19.30-20.00) ( EN GEÇ)
HAFTADA 2 DEFA; (ÖĞLEN PROTEİN ALDIĞIN GÜNLER)
• 2 ADET YEŞİL KABAK RENDELENSİN VE YAĞSIZ TAVADA SOTELENSİN
• 3 ADET TAM CEVİZ
• 3 YEMEK KAŞIĞI KADAR YOĞURT
• AZ MİKTARDATUZ VE PULBİBER

HAFTDAA 2 DEFA;
• 8 YEMEK KAŞIĞI KADAR KURUBAKLAGİLYEMEĞİ (ETSİZ VE SUSUZ)
• 1 KASE YOĞURT
• MEVSİM SALATA (NAR EKŞİSİ VE MISIR YOK)

HAFTADA 2 DEFA;
• 6 YEMEK KAŞIĞI KADAR SEBZE YEMEĞİ (ETSİZ VE SUSUZ)
• 1 KASE YOĞURT
• MEVSİM SALATA (NAR EKŞİSİ VE MISIR YOK)

GECE(22.00)
• 3 YEMEK KAŞIĞI KADAR YOĞURT (1 ÇAY K. ZENCEFİL VEYA ZERDEÇAL/ ÇÖREKOTU)

AKŞAM YEMEKTEN SONRA MEYVE, TATLI, ÇEREZ ALMAK YASAKTIR!
GÜNLÜK İÇECEĞİNİZ SU: 2.5- 3.0 LT ARALIĞINDA MUTLAKA OLMALIDIR!

Hanımlar meraba bende tüp bebek yöntemiyle hamile kalan bir anne adayıyım sizi surekli takip ediyorum bugun yazmak istedim insaallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız şuan 11+2 deyiz ilk denememizde 7.haftada kalp atışlarını duyamamıştık, öncesinde kayıp yaşayıp tüp bebek de olunca stres daha da artıyor, benim sizlere sormak istediğim, çok fazla bulantım ve kusmam olmamıştı 9.haftada biraz olup geçmişti ben artık olmaz diye düşünüyordum ama bugün midem bulandı ve tüm yediklerimi çıkardım bu şekilde baslarda yaşamayıp sonrasında yaşayan var mı, bir de ilaç olarak oceon mummy, folik asit ve devit 3 kullanıyorum bu sekilde üçünü aynı anda kullanan var mı folik asit fazla mı acaba

Ben varım. 8.9. Haftalarda az bulantım vardi ama hic kusmamıştım. 10. Haftada bir gun ne yediysem çıkardım. Hatta ayni gun kusarken ters bi hareket yaptim belim tutuldu. Cok kotu bir gun gecirdim. Bi tane prilam dr içtim ve gecti. Yine az az bulantim var ama bi daha kusma olmadı.

Inşallah ya doktora gidicem bugün oglen 13 30 Da bakalim cok meraktayim bebek iyidir insallah

Ben uyaninca içiyorum tum ilaçlarımı corasprin folik asit tiroid ilaci crione jel ve kan sulandirici ignem

Mecbur yapiyorum isleri cnm esim anlamıyor hic ev isinden

Kan değerin düşükse erken başlatmıştır. folic asit benim midemi bulandırıyor gündüz içince ben de gece yatmadan içiyorum o nedenle

benim gerçekten de oğluma hamileyken sipsivri karnım vardı sadece başka da hiç bir yerden kilo almamıştım, bu ne olacak bakalım ama vücut tipiyle de alakalı sanki

Canım merhaba inşallah sağlıkla alırsın kucağına. Benim doktorum diğer vitaminlerimi kesti ocean mummy e başlayınca içinde hepsi dengeli olarak var. Bence danış

Canim hayirli olsun, benim de tup bebek 11+1 iz bizde bugun:) valla ben bulanti icin ilac kullaniyorum ona ragmen birgun herseyi cikariyorum bigun cok iyiyim:) ben de ocean vitamin d, imom omega vitamin ve folik asit kullaniyorum:)

Kızlar bugun saglik ocagina gittim, ebe her gebelikte olduğu gibi seninde 20. Haftada 2 doz tetanoz aşısı olman gerekiyor ama doktoruna sor onay verirse dedi. Bilgisi olan var mi ?

Kızlar bugun saglik ocagina gittim, ebe her gebelikte olduğu gibi seninde 20. Haftada 2 doz tetanoz aşısı olman gerekiyor ama doktoruna sor onay verirse dedi. Bilgisi olan var mi ?
Ben ilk hamileligimde 5dozu da yaptırdım.Butun hamileler yaptırıyor bunu.Dr.um da yaptırman gerek demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…