2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilk hamileligimde 5dozu da yaptırdım.Butun hamileler yaptırıyor bunu.Dr.um da yaptırman gerek demişti.
Himmm anladım canım teşekkür ediyorum. Bu hafta kontrole gidince de sorayım neden bazi doktorlar onay vermiyormuş merak ettim

Doktorun bilgisi var mi böyle kullandığından. Çünkü daha önce folik asit fazlalığı da zarar diye duymuştum. Hem gun icinde yediğimiz yiyeceklerde de folik asit oluyor zaten sebzeler de armutta falan.
Insallah saglikla kucağına alirsin

canim benim ilk baslarda sabah midem bulanir gibiydi 1 haftadir yok,sonra halsizlik vardi o da gecti kusma falan hic olmadi,midem kaziniyordu suan gayet normal yedim bitirdim kendimi acaba bisey mi oldu diye 1 haftadir, normalde kontrolum 21i cumartesiydi dun aksam ilkkez acik renkte kanamam oldu(tam da burda kanamalari okuyordum) iyice delirdim uyuyamadim az once doktordan geldim bebek iyi hareket ediyor bin sukur normalde 8+3um belirtiler sikayetleri 9 ay suren de var ama demekki boyle olan da var sakin uzulme zaten yarin gidiyorsun sag salim gör insallah onu.stres cok etkiler sakin ol rahat uyumaya calis.

Amin inşaallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz transferden önce kendisi yazmıştı son kontrolde vitaminlere devam edecek miyim diye sordum evet dedi ama tek tek saymadı, folik asit kullandığımı belki atlamıştır , simdi hemsireye mesaj attım dönüş yaparsa size de yazarım

Canim hayirli olsun, benim de tup bebek 11+1 iz bizde bugun:) valla ben bulanti icin ilac kullaniyorum ona ragmen birgun herseyi cikariyorum bigun cok iyiyim:) ben de ocean vitamin d, imom omega vitamin ve folik asit kullaniyorum:)
Canım senin de hayırlı olsun aynı sayılırız ilaclarımız da aynı gibi

Bekliyorum bu arada benimde bir düşüğüm var insan ikincide daha dikkatli olmaya çalışıyor özen gösteriyor senide anlıyorum

Sagol canim ben de yarin 11+2 olucam heralde ya yarin keser ya da hafta sonu keser benimki de Ayy cok heycanli bakalim yarin ne dicek, bebis ne yapiyo
Çok heyecanlı yaa iyice büyümüştür ❤ gidince yaz muhakkak bence de haftasonu kesebilir senin de ilaçları

Bende bunlara baktım ve aklıma yattı. Ama alıcaksan bebefix.com dan al . Garantili oluyo. İnstagramıda var
Evet kuzum o siteden baktım. Dünden bugüne 50 tl zam gelmis bile. Sordum daha da gelecekmiş, biz almaya karar verdik çok erken de olsa alacağız kampanyayı kaçırmak istemiyoruz

Kizlar kanama alani yokmus jeli kullan bitince yenisine gerek yok dedi . 2 hafta sonra 9 eylule ikili test için randevu verdi . Bebis iyiymis kalbi 170 atiomus . Iliski yasak dedi ne zamana kadar dedim gerekirse dogana kadar dedi bende siz bisey demeyince ben simdiye kdr dwvam ettim
Dedim o zmn ayni devam edeblesin dedi oylw

Son düzenleme:
iyi de hem yasak diyor. Hem devam et diyor. Kuzum doktorundan memnun musun sen

Benim ilk hamileligimde erkekti ve cidden sadece karnım vardı.Ama son zamanlar acayip şişmiştim.40.haftada doğunca tabi.Ikiz kiz taşısam o kadar yayılırdım belki
ben 3 etti rüyamda erkek gördüğüm acaba erkek mi ilk defa bu kadar merak ettim cinsiyeti 3.olcak benim

oğlumda karnım hiç yoktu kızımda karnım sivriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…