2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ya bnmki niye daha az net sizinkilere gore acaba 9+2 ultrasonda 8+6 dedi gecen gttimde 2 gun geriydi bu sefer 3 ggun geri cikti bi sorun yok dedi kalbi 170 atiodu ama meraklandim smdi

Senin tam kac hafta kac gunluk gebelik cnm benim ultrasonda bu kdr buyuk drgildi 9+2 de gttim doktora
9+3 tü aslında ama ultrasonda 9+4 çıktı canım. Senin varsa paylaşır mısın merak ettim. Yakından çektiyse kolları ayakları falan oynuyor. Seninki de bu kadardır. Tarihlerimiz aynı çünkü. 2,65cm dedi boyunu.

Benimkinde ben gormedim hareket ettigini bwnm baya farkli goruntu ultrasondanmi acaba boyu 2.34 cm cıktı

Bence seninki de net seçilebiliyor canım. Doktor benimkini çok yakınlaştırdı ozaman gördüm.Yaklaştırsa görürdün kesin. Ultrason cihazından da kaynaklanıyor olabilir.
Olabilir ultrason cihazindan farklilik bnm kafama bide geçen gttigimde 2 gun geriden geliyodu bu gttigimde 3 gun geriden geliyo o tskildi

Olabilir ultrason cihazindan farklilik bnm kafama bide geçen gttigimde 2 gun geriden geliyodu bu gttigimde 3 gun geriden geliyo o tskildi
Ona hiç takılma. Benim 4 gün ileriden gidiyordu. Şimdi 1gün ileride. 7güne kadar normalmiş geriden gelmesi.bence gayet sağlıklı bebeğin. Rahat ol

Ona hiç takılma. Benim 4 gün ileriden gidiyordu. Şimdi 1gün ileride. 7güne kadar normalmiş geriden gelmesi.bence gayet sağlıklı bebeğin. Rahat ol
Tesekkurler cnm icimi rahatlattin . Bnde cinsiyet taahmininde bulunmak isterdim sana ama hic anlamiyorum ins yakinda ogrenrz Bnde cok merak ediyorum

Tesekkurler cnm icimi rahatlattin . Bnde cinsiyet taahmininde bulunmak isterdim sana ama hic anlamiyorum ins yakinda ogrenrz Bnde cok merak ediyorum
Bende hiç anlamıyorum bu cinsiyet işlerini. Belki bilen çıkar diye koydum bebişin fotoğrafını sağol canım

Canım merhaba, benim de iki gündür sabah bulantıları yok oldu ikindi sonrası yavaş yavaş geliyo akşam gece tavan yapıyo, ama dün bi evhamlandım böle ikindi vakti de kendimi bulantısız iyi hıssedince koştum hemen bi devlet hastanesine, kendi doktorum özelde randevusuz gidemezdım, artık bebegi görmek istiyorum dedım ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda kalp atışlarını dinletti falan tabi doktor kızmadı değil, böle evham yapma falan dedı ne büyük gebelik kayıpları oluyo daha önünde 30 hafta var rahat ol biraz dedı çıktım sonra rahatladım tabi bebişi görünce, bulantı da, aynı şekilde sabah çok dinçim, ama akşam üstü ve gece mahvediyor, sen de evham yapma iyidır bebişin inşallah

Kuzum benim bebiş hiç tam gününde olmadı son ultrasonda 2 gün geriydi ondan önceki ultrasonda 3 gün geriydi bu çok normal iki doktorumda önemsiz olduğunu gayet güzel açıkladı ben hiç kafama takmıyorum bu bi sorun değil çünkü. Merak etme 2 3 günden birşeycik olmaz

Kizlar beta hcg değeri en yüksek 11-12 haftada oluyomus baktım da. Blant
Masallah cnm kalsiyum olarak ne verdi?

Kusmaları biten var mı? 12.haftada bitti tam gaz devam. Benimde kontrolüm 21 inde. Umarım güzel haberler alırım. Agzımında tadı yok. Uyku problemimde var. Uyumakda zorluk çekiyorum. Kusma ilaçları sersemletiyor. Onu içince uyuyorum. Hamilelik zor işmiş. Buarada heralde kız ayına denk geldik. Bizle beraber hamile kalam ünlülerin kız bebeklerinin cinsiyeti

Seminerlerin ilk gününe kurul toplantısı koymuşlar . O kadar kişiyle kapalı yerde kalma düşüncesi beni çok geriyor . Toplantıya katılmayım demek de olmaz . Ne yapacaksınız siz ?

Seminerlerin ilk gününe kurul toplantısı koymuşlar . O kadar kişiyle kapalı yerde kalma düşüncesi beni çok geriyor . Toplantıya katılmayım demek de olmaz . Ne yapacaksınız siz ?
Kurul toplantısı derken zümre başkanları mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…