2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Cok konusunca nefes nefese kalan var mı? Dün misafirim vardi baya da geçe kadar oturduk resmen biseyler anlatırken nefes nefese kaldım gögsüm agrıdı ya. Hiç alısık degilim böyle seylere. İnsan konusmaktan yorulur mu sanki merdiven cikmisim gibiydi bugun de gögsüm daralıyo hala. Sessiz kalıyim bari

3 yıldan sonra istediğiniz yere tayin isteyebiliyo musunuz? Eşiniz özel sektörde baska sehirde calısıyor diyelim oluyor mu öyle

Sizi çok iyi anlıyorum, bende ilk sözleşmelilerdenim gecem sene geçtim kadroya, ocakta eş durumu olmadi, inş bu sefer olur sizin brans neydi

Kronik rahatsızlığı olan ve 60 yaş üstü seminerden izinliymiş. Buna hamileleri de eklemeleri gerekirdi. Seminer sonrası da belirsiz sanki okula çağıracaklar galiba. Bir de raporlar ocaktan sonra sıfırlanıyor diye biliyorum

Kesinlikle katılıyorum . Bu Durumda diken üstünde olucaz zaten hepimiz . Ben eğer seminer sonrası okula çağırırlarsa 24. Haftaya kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum . Sonrası idari izin doğum izni derken sene sonu gelir Allah’ın izniyle

Sizi çok iyi anlıyorum, bende ilk sözleşmelilerdenim gecem sene geçtim kadroya, ocakta eş durumu olmadi, inş bu sefer olur sizin brans neydi
İngilizce. Neden olmadı ocakta eş durumu. Ben mutlaka vermesi gerek eşinin yanına diye biliyorum

Selam arkadaşlar, burada rüyasında bebek görenleri okuyordum, kaç gündür dua ediyorum yatarken bebeğimin cinsiyetini göreyim diye dün bir kız bebek masanın üstünde oturuyordu öyle bir görüntü hatırlıyorum, bu gece de bir hastanedeyiz bir bebek doğmuş adı can ama hazırlanan çikolataların üzerinde enes yazıyor diyorum bu nasıl şey ama benim çocuğum değildi ya birisi doğum yapmış onu ziyarete gitmiştim. kız geçiyor çünkü benim içimden

İngilizce. Neden olmadı ocakta eş durumu. Ben mutlaka vermesi gerek eşinin yanına diye biliyorum
5 okul açıldı ocakta, puan üstünlüğüne görede olmadi. Öyle bir şey yok hocam kesin gidiliyor diye. Ağustosta tayin çıkmayınca bazen il.ilce emri veriliyor, O şekilde tayin gerçekleşebiliyor. Bakalım bu sene verecekler mi belli değil.

Benim 9+6 3,5 cm çıktı dün

Bende 3kez erkek bebek gördüm ama muhabbeti geçiyor.Eger rüyam çıkarsa kendimden korkarım artik.

Ben il ilçe emrimden kesin gidiliyor diye duymuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…