2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok ağrım falan olmuyor ben merak ediyorum ama doktor beni 2 haftada 1 çağırmıyor 3 4 haftada falan çağırıyor bisey olur mu gelişti mi falan diye cok merak ediyorum ben o yuzden gitmek istiyorum.
Hep öyleyiz bak bende yarın gidicem kontrole ama çok büyük merak var :)
Senin kac hafta oldu

Muhtesem bi haber buuu ❤❤ Kanama da gececek sakin umudunu yitirme olumsuz dusunme
Ahhh bir bitse inşallah geçecek bu günler, sonra başka tasalarımız olacak inşallah ismi ne olacak, bebek bezi markası ne olacak gibi güzel tasalar. O günleri de görelim inşallah canım

Evet çok şükür canım önemsizmiş yaa nasıl birşey dimi, mucize resmen. 2,5cmlik bebeğin nasıl ayakları var kolları var ve hızlı hızlı hareket ettiriyor Mucize gerçekten. Biz yine unuttuk videoya çekmeyi haftaya kısmetse unutmam bende çekerim. İzlemek çok güzel bir duygu. O yataktan hiç kalkmak istemiyor o an insan. Çok şükür bugünümüze canım

Gerçekten mucize ve buna tanık olmak çok güzel bir duyguymuş can-ı gönülden istiyorum bu duyguyu isteyen herkesin yaşamasını ❤ Maşallah miniklerimize annesi Birdahakine çekersiniz o anın heyecanı stresi ile olur öyle

Maşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş. Bende her an dua ediyorum, allahım isteyen, hayalini kuran herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah

Bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? Çok merak ediyorum. Hep hayal ediyorum. Dün gece rüyamda kızımız olacak diyordum herkese

Eklentiler

• 20200818_221445.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 57
Bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz ? Çok merak ediyorum. Hep hayal ediyorum. Dün gece rüyamda kızımız olacak diyordum herkese

seninki de kız gibi hem kese yuvarlak hem bebeğin kafası sağda hemde çıkıntı görünmüyor yani ben göremedim en azından. Daha hiç bilmişliği yok benimkini çokta kaale alma yani Allah gönlüne göre versin Sağlıklı olsun hepsi inşallah

Ahhh bir bitse inşallah geçecek bu günler, sonra başka tasalarımız olacak inşallah ismi ne olacak, bebek bezi markası ne olacak gibi güzel tasalar. O günleri de görelim inşallah canım
Ahhh ahhhh insallah canimmm o zaman daha tatli olacak telaslarimiz

Dün çekilen ultrasonda kafası sağdaydı, bugün sola döndürmüş başını. Günü gününe uymuyor Ama kese yuvarlak evet. Çıkıntıyıda göremiyorum, kısmet Allah gönlümüze göre versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…