Yok ağrım falan olmuyor ben merak ediyorum ama doktor beni 2 haftada 1 çağırmıyor 3 4 haftada falan çağırıyor bisey olur mu gelişti mi falan diye cok merak ediyorum ben o yuzden gitmek istiyorum.
Hep öyleyiz bak bende yarın gidicem kontrole ama çok büyük merak var :)
Senin kac hafta oldu
[/QUOTdaha cok küçük bizim 8 haftalik ama bir kere kalp atışını duyduk 3 hafta sonra gelin dedi ben cok merak ediyorum❤
Pandemiden dolayı devletde randevu alamıyorm. Devletde yetkin karasu var. Ben çok beğendim. Cebecide. Şuan özelde devam ediyorm. Medical park a gidiyorm.
Ahhh bir bitse inşallah geçecek bu günler, sonra başka tasalarımız olacak inşallah ismi ne olacak, bebek bezi markası ne olacak gibi güzel tasalar. O günleri de görelim inşallah canım ❤
Çok sevindiiim Kötü birşey olsaydı dün derdi doktor, belliydi önemsiz olduğu ama yine de kurt düştü bikere hepimizin içine Çok şükür ❤ Kanama da bitince kafan biraz daha rahat olur inşallah. Ya bu kadar minicikken nasıl da hareket ediyorlar dimi harika bir görüntü sağolsun eşim unutmayıp her seferinde videoya alıyor bende durmadan izliyorum evde Çok şükür bugünümüze.
Evet çok şükür canım önemsizmiş yaa nasıl birşey dimi, mucize resmen. 2,5cmlik bebeğin nasıl ayakları var kolları var ve hızlı hızlı hareket ettiriyor Mucize gerçekten. Biz yine unuttuk videoya çekmeyi haftaya kısmetse unutmam bende çekerim. İzlemek çok güzel bir duygu. O yataktan hiç kalkmak istemiyor o an insan. Çok şükür bugünümüze canım
Evet çok şükür canım önemsizmiş yaa nasıl birşey dimi, mucize resmen. 2,5cmlik bebeğin nasıl ayakları var kolları var ve hızlı hızlı hareket ettiriyor Mucize gerçekten. Biz yine unuttuk videoya çekmeyi haftaya kısmetse unutmam bende çekerim. İzlemek çok güzel bir duygu. O yataktan hiç kalkmak istemiyor o an insan. Çok şükür bugünümüze canım
Gerçekten mucize ve buna tanık olmak çok güzel bir duyguymuş can-ı gönülden istiyorum bu duyguyu isteyen herkesin yaşamasını ❤ Maşallah miniklerimize annesi Birdahakine çekersiniz o anın heyecanı stresi ile olur öyle
Gerçekten mucize ve buna tanık olmak çok güzel bir duyguymuş can-ı gönülden istiyorum bu duyguyu isteyen herkesin yaşamasını ❤ Maşallah miniklerimize annesi Birdahakine çekersiniz o anın heyecanı stresi ile olur öyle
seninki de kız gibi hem kese yuvarlak hem bebeğin kafası sağda hemde çıkıntı görünmüyor yani ben göremedim en azından. Daha hiç bilmişliği yok benimkini çokta kaale alma yani Allah gönlüne göre versin Sağlıklı olsun hepsi inşallah
Ahhh bir bitse inşallah geçecek bu günler, sonra başka tasalarımız olacak inşallah ismi ne olacak, bebek bezi markası ne olacak gibi güzel tasalar. O günleri de görelim inşallah canım ❤
seninki de kız gibi hem kese yuvarlak hem bebeğin kafası sağda hemde çıkıntı görünmüyor yani ben göremedim en azından. Daha hiç bilmişliği yok benimkini çokta kaale alma yani Allah gönlüne göre versin Sağlıklı olsun hepsi inşallah
Dün çekilen ultrasonda kafası sağdaydı, bugün sola döndürmüş başını. Günü gününe uymuyor Ama kese yuvarlak evet. Çıkıntıyıda göremiyorum, kısmet Allah gönlümüze göre versin inşallah