2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kanamada biter insallah annesi bak ne güzel saglikli bebis

Kızlar daha 9 hafta 6 günlük ama cinsiyeti hiç farketmes bizim için tabiki Sağlıklı olsun tek duam bu ama merak da ediyorum varmı tahminde bulunmak isteyen
Kesesi oval. Bence kız. Zaten bu aylarda kim doğuyorsa kız. Kız ayına fenk geldik bence :))

Merhabalar,

2021 mart annelerine bende yeni katiliyorum.
allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
1 eylulde 3 aylik olacagiz allah nasip ederse.
O gun dr kontrolum var ense kalinligina gore 2 li test isteyecek. Yaptiran varmi hanimlar.

Anladımm kuzucum❤ olur sorarım 12 hafta bi dolsun bakalım zaten eşimde bende bu konuyu sorun haline getirmedik hiç insan zaten çekiniyor bebiş çok küçük olunca.
Kesinlikle cok iyi anliyorum seni kuzucumbi de tup bebek olunca zaten aklimiza gelmiyor bizimdeaman saglikli olsunlar da suan gerisi hic onemli degil

Kizlarr mrb bgun kontrol vardi 10+2 10 gun sonr ikili icin cagirdi sizce cnsiyet nedir anlayan varmi

Eklentiler

• IMG-20200818-WA0004.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 49
Muhtesem bi haber buuu Kanama da gececek sakin umudunu yitirme olumsuz dusunme

Rabbim hepimize sağlıkla hayirla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.Burda doğum anılarımızı da güzelce paylaşalım ya.
Bugün çok yoruldum.Annemle biraz temizlik yaptık bi de yaramaz oğlumla baya bi zor oldu.Ama oğlumda en ufak bisey de belim ağrırdı.Bunda yok çok şükür.

Çok sevindim canım gözün aydın maşallah

Çok sevindiiim Kötü birşey olsaydı dün derdi doktor, belliydi önemsiz olduğu ama yine de kurt düştü bikere hepimizin içine Çok şükür ❤ Kanama da bitince kafan biraz daha rahat olur inşallah. Ya bu kadar minicikken nasıl da hareket ediyorlar dimi harika bir görüntü sağolsun eşim unutmayıp her seferinde videoya alıyor bende durmadan izliyorum evde Çok şükür bugünümüze.

merhaba kızlar seminerler başlıyor malum. bende perşembeye bilet aldım. 13 saat nasıl olacak bilmiyorum. Birde tekim. eşim almaya gelecekti gelme dedim ama umarım bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…