Arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyor musunuz? Doktorun bana verdiği kağıtta 5.ayda ayrıntılı ultrasona girebileceğim bunun içinde 3.ayda devlet hastanesinden randevu almam gerektiğini yazıyor. Sanırım bu ayrıntılı ultrason özel hastanelerde olmuyor.
Arkadaşlar ayrıntılı ultrasona girmeyi düşünüyor musunuz? Doktorun bana verdiği kağıtta 5.ayda ayrıntılı ultrasona girebileceğim bunun içinde 3.ayda devlet hastanesinden randevu almam gerektiğini yazıyor. Sanırım bu ayrıntılı ultrason özel hastanelerde olmuyor.
özel hastanede ve görüntüleme merkezlerinde oluyor canım heralde 20-24. haftalar arası yapılıyordu. ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım. Bebeğe ayrıntılı bakılıyor kalbine böbreklerine hem sıkıntı olabilecek bir şey varsa önden müdahale edilebiliyor edilmese de doğduğunda ona göre tedavi falan planlanıyormuş. Bana önemli gelmişti yaptırdım ayrıca 4 boyutlu oluyor cd falan da veriyor anı da oluyor ben yaptıracağım yine
özel hastanede ve görüntüleme merkezlerinde oluyor canım heralde 20-24. haftalar arası yapılıyordu. ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım. Bebeğe ayrıntılı bakılıyor kalbine böbreklerine hem sıkıntı olabilecek bir şey varsa önden müdahale edilebiliyor edilmese de doğduğunda ona göre tedavi falan planlanıyormuş. Bana önemli gelmişti yaptırdım ayrıca 4 boyutlu oluyor cd falan da veriyor anı da oluyor ben yaptıracağım yine
Benim gittiğim özel hastanede yok sanırım çünkü devletten randevu alın diyor. Perinatoloji uzmanından almak gerekiyor sanırım. Benimde tam bilgim yok yaptırmak istiyorum ama çok uzun süre sonraya randevu veriyorlar devlette sanırım. Şimdiden ayarlamak istiyorum
Günaydın herkese dün doktoruma kullandığım vitaminleri sordum, o da ocean mummy ve devit 3 e devam edelim, folik asiti artık bırakalım dedi, bir de kan sulandırıcı iğnem var onun dışındaki tüp bebekle ilgili tüm igne ve ilaçları bıraktık çok şükür
Kızlaaar kontrolden çıktım çok güzeldi maşallah bebişimiz sağlıklıymış ense kalınlığı olsun kalçası olsun burun kemiği vs saydı baya testle de teyit edelim dedi hareketlerini de gördüük ellerini ayaklarını oynatıyo ya yerim
Yaaa olsun kalp atışını duyunca 1 ay sonra çağıran doktor bile oluyor. Benimde bugun kontrolum var adet tarihine gore biraz geriydi bakalim kac hafta diyecek doktor. Insallah sağlıklıdır bebelerimiz
Amin canıım inşallah siz de bebişlerinizi sağlıkla görürsünüz bu arada ben kızıma hamileyken ciddi anlamda kalçam büyümüştü bu aylarda karnım hiç yoktu ama şimdi kalçam yok karnım çıktı hafiften doktora gitmeden önce de farkediyodum acaba erkek mi diyorum bu sefer
Kuzum benim bebiş hiç tam gününde olmadı son ultrasonda 2 gün geriydi ondan önceki ultrasonda 3 gün geriydi bu çok normal iki doktorumda önemsiz olduğunu gayet güzel açıkladı ben hiç kafama takmıyorum bu bi sorun değil çünkü. Merak etme 2 3 günden birşeycik olmaz ❤
Yaaa olsun kalp atışını duyunca 1 ay sonra çağıran doktor bile oluyor. Benimde bugun kontrolum var adet tarihine gore biraz geriydi bakalim kac hafta diyecek doktor. Insallah sağlıklıdır bebelerimiz
merhaba kızlar seminerler başlıyor malum. bende perşembeye bilet aldım. 13 saat nasıl olacak bilmiyorum. Birde tekim. eşim almaya gelecekti gelme dedim ama umarım bir şey olmaz
Seminerlerin ilk gününe kurul toplantısı koymuşlar . O kadar kişiyle kapalı yerde kalma düşüncesi beni çok geriyor . Toplantıya katılmayım demek de olmaz . Ne yapacaksınız siz ?
Benim okulum farklı şehirde, eş durumu yapicam bugün, inş artık eşimle tek şehir tek ev oluruz. Seminer için rapor alayım dedim sonra ilerleyen süreçte rapor lazım olur die vazgeçtim, mecbur seminer için gidicem, inş tayin çıkar da evi toplar gelirim
Benim okulum farklı şehirde, eş durumu yapicam bugün, inş artık eşimle tek şehir tek ev oluruz. Seminer için rapor alayım dedim sonra ilerleyen süreçte rapor lazım olur die vazgeçtim, mecbur seminer için gidicem, inş tayin çıkar da evi toplar gelirim
İnşallah çıkar tayininiz. Ben sözleşmeli öğretmenim. Eş durumu tayini bizde 3 yıl yok. Eşim işini bırakıp benim peşimden malatyaya geldi. Ne iş bulduysa gitti of demedi. Ama şimdi benim 3 yılım doluyor şubatta eş durumu yapabiliyorum. O da kpss ye hazırlanıyor. İnşallah şubattan önce ataması gerçekleşirde bende şubatta giderim onun yanına