2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kortizonlu krem sürseniz daha iyi

Çıkıntı falan demiş ya ondan dediim ama o çıkıntı klitoris olabiliyormuş bakalım cinsiyeti neymiş senin erkek geçiyor heralde içinden
Kız geçiyordu önceden kuzum. Ama usg de görünce erkek gibi doğdu içime

Siz nerede ve nekadara yaptırdınız acaba ? İnşallah güzel sonuçlar alırız
Ben kendi doktorum anlasmali oldugu yere yaptirdim fiyati biraz pahali.. 2 farkli tur analiz yapiliyor, en kapsamlisini sectik biz. Fiyati burda konusulanlardan daha yuksek benim yaptirdigimin. Cok tesekkur ederim

Bir çözüm bulabildiniz mi merak ediyorum krem kullanmadan rahatlamıyor
Bir

Yaa ben hala olacağımı öğrendim çok mutluyum çoook.❤ Hemde bebiş az büyüyene kadar söylememişler 11 haftalıkmış yani aramızda 1 hafta var bebişim kuzeniyle aynı zamanda doğacak inşallah❤ Yengemin ilk hamileliği bulantiliydi ama bu daha fena geçiyormuş 8 kilo verdim dedi şok oldum yurtdışında yaşıyorlar keşke yanlarında olsam yengeme yardımcı olurdum evinde

Gozun aydin canim, saglikla kucagina alsin insallah yengen de

Ne güzel maşallah. Allah tamamına erdirsin

Kuzen yaşlarının yakın olması çok iyi oluyor . Hayat boyu arkadaş

Kızlar 11 haftalık olucam 3 gün sonra . Ama geceleri yani en az 3 kere idrara kalkıyorum bir enfeksiyonum yok yani olmadığını söyle anlıyorum kaşıntım yanmam koku vb birşey yok akıntım var ama birkaç haftadır hep var gebelikten dolayı düşünüyorum. Sizde gece idrara kalkıyormusunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…