Desteğiniz için teşekkür ederim kızlar . Ben dün doktoruma danıştım cildiye doktoruna gidin dedi . Cildiye doktoru da Egzama için kortizon vermesi gerektiğini eğer bu aşamada Bu kremi kullanmazsam ve ilerlerse sırf bu sebeple hastaneye yatan ve ağır kortizon kullanmak zorunda kalan hastalarının olduğunu söyledi . Verdiği ilacın bebeğe ya da bana etkisi olmayacağını söyledi ancak ilaCın içeriğinde gebelikte gerekli olmadıkça kullanılamaz yazıyordu . Bu beni iyice Tereddüte düşürdü . Doktorlardan iyi bilemeyiz tabiki ama bebeğimizi de en çok biz düşünüyoruz .Siz olsanız naprdınız ?
bütün firmaları arayıp tek tek fiyat aldım 2500-3000 arası hep fiyatlar bir şirkette karar kalmıştım doktora danışayım diye kapısında beklerken iki hamile kadın vardı. Eminmisin bunu yaptırmaya yurt dışına gönderiliyor ve onların DNA larına göre bakılıyor yanlış çıkma ihtimali oluyor dedi. Bende birkaç yeri geri arayıp sordum bu durumu birbirleri için olan bu suçlamaları kabul ettiler sadece biz farklıyız dedi hepsi bende inancımı kaybettim ve ikili test yaptırdım risk fazla görünürse biruni laboratuvarında yaptırayım dedim. En güvenilir bilineni o. İstanbulda devlet hastaneleri bile onlara gönderiyor bazen
çok demişler ya 2500-3000 arası 7-8 yerle konuştum
Aslında çok haklısınız eğer kabul ettilerse ama doktor kafamıza bunu soktu bizide stres etti karar veremedik sizin dediğiniz ikili içinde eğer herhangi bir sorun yok diye gelirse o da kesin bir sonuç değil dedi 2 gündür bu yüzden düşünüp düşünüp duruyorum akışına bırakacağım ama korkum eşimin halasının oğlunda olması gerçi çevremde de kimle konuştuysam sizin dediğiniz ikiliyi yaptırmışlar
Ben kendi doktorum anlasmali oldugu yere yaptirdim fiyati biraz pahali.. 2 farkli tur analiz yapiliyor, en kapsamlisini sectik biz. Fiyati burda konusulanlardan daha yuksek benim yaptirdigimin. Cok tesekkur ederim
Kızlar bende daha önce de egzama vardı şimdi iyice azdı ne yapacağımı bilemiyorum iki elim de felaket doktora gitsem kortizon verecek korkuyorum doğal yöntemlerle halletmeye çalışıyorum canım da yanıyor
Kızlar bende daha önce de egzama vardı şimdi iyice azdı ne yapacağımı bilemiyorum iki elim de felaket doktora gitsem kortizon verecek korkuyorum doğal yöntemlerle halletmeye çalışıyorum canım da yanıyor
Yaa ben hala olacağımı öğrendim çok mutluyum çoook.❤ Hemde bebiş az büyüyene kadar söylememişler 11 haftalıkmış yani aramızda 1 hafta var bebişim kuzeniyle aynı zamanda doğacak inşallah❤ Yengemin ilk hamileliği bulantiliydi ama bu daha fena geçiyormuş 8 kilo verdim dedi şok oldum yurtdışında yaşıyorlar keşke yanlarında olsam yengeme yardımcı olurdum evinde
Yaa ben hala olacağımı öğrendim çok mutluyum çoook.❤ Hemde bebiş az büyüyene kadar söylememişler 11 haftalıkmış yani aramızda 1 hafta var bebişim kuzeniyle aynı zamanda doğacak inşallah❤ Yengemin ilk hamileliği bulantiliydi ama bu daha fena geçiyormuş 8 kilo verdim dedi şok oldum yurtdışında yaşıyorlar keşke yanlarında olsam yengeme yardımcı olurdum evinde
Kızlar 11 haftalık olucam 3 gün sonra . Ama geceleri yani en az 3 kere idrara kalkıyorum bir enfeksiyonum yok yani olmadığını söyle anlıyorum kaşıntım yanmam koku vb birşey yok akıntım var ama birkaç haftadır hep var gebelikten dolayı düşünüyorum. Sizde gece idrara kalkıyormusunuz ?