- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Gozun aydin canim, saglikla kucagina alsin insallah yengen de❤
Ne güzel maşallah. Allah tamamına erdirsin☺
Amiin çok teşekkürler hepinizeKuzen yaşlarının yakın olması çok iyi oluyor . Hayat boyu arkadaş ☺
bende 13e gireceğim daha yeni yeni azaldı idrar sıklığım.Kızlar 11 haftalık olucam 3 gün sonra . Ama geceleri yani en az 3 kere idrara kalkıyorum bir enfeksiyonum yok yani olmadığını söyle anlıyorum kaşıntım yanmam koku vb birşey yok akıntım var ama birkaç haftadır hep var gebelikten dolayı düşünüyorum. Sizde gece idrara kalkıyormusunuz ?
Bebek daha aşağıda o yüzden mesaneye baskı yapıyor. 12 haftadan sonra yukarı çıkacak bu defa mide kısmına baskı olacak. Mide bulantısı değil de midede hassasiyet başlayacak. Son 12 haftada bebek yine aşağıya doğru inecek o zaman daha çok sıkışıcaz. Bende 3 defa falan kalkıyorum gecelerİ.Kızlar 11 haftalık olucam 3 gün sonra . Ama geceleri yani en az 3 kere idrara kalkıyorum bir enfeksiyonum yok yani olmadığını söyle anlıyorum kaşıntım yanmam koku vb birşey yok akıntım var ama birkaç haftadır hep var gebelikten dolayı düşünüyorum. Sizde gece idrara kalkıyormusunuz ?
Normal yani dimi endişeleniyorum artık.. ve uykum geceleri çok kötü dön sağa dön sola kabus kabus rahst uyku yok banaBebek daha aşağıda o yüzden mesaneye baskı yapıyor. 12 haftadan sonra yukarı çıkacak bu defa mide kısmına baskı olacak. Mide bulantısı değil de midede hassasiyet başlayacak. Son 12 haftada bebek yine aşağıya doğru inecek o zaman daha çok sıkışıcaz. Bende 3 defa falan kalkıyorum gecelerİ.
Heran bunu düşünüyordum bende . Benimde 11 hafta olucak 3 gün sonra.Ama stresin ve endişenin hiçbir işe yaramadığını anladım. Herşey yolunda diye düşün ve her geçen gün daha büyüdüğünü ona hissetmeye daha yakın olduğunu düşün.. İyi beslen dinlen kendini yorma .. Ve gerisini Allaha bırak bizimle olması gerekiyorsa bizimle olacaktır.. Burda biri yazmıştı ve çok hoşuma gitmişti kolay mı öyle anne rahmine tutunmuş bebeğin gitmesiİyi akşamlar güzel anneler, bugün 11. Hafta bitiyor hayırlısıyla. Bügüne kadar rahatsız edici büyük sıkıntı yaşamadım gebelikten ötürü. Ama bugünlerde içimde hep bir sıkıntı var, bebeğe bişey oldu düşüncesini aklımdan atamıyorum. Sürekli de doktora gidip bunu alışkanlık haline getirmekte istemiyorum. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyin ya da bana dua edin
Ne güzel konuştun canım.. ne güzel de söylemiş söyleyen.. çok zor kazandım bu bebişi çok bekledim çok dua ettim .. daha önce de kaybım var .. Rabbime sığınmaktan başka çare yok ama hani derler yaa “şeytan kandırıyor” diye. Vesvese veriyor sürekli körolasıHeran bunu düşünüyordum bende . Benimde 11 hafta olucak 3 gün sonra.Ama stresin ve endişenin hiçbir işe yaramadığını anladım. Herşey yolunda diye düşün ve her geçen gün daha büyüdüğünü ona hissetmeye daha yakın olduğunu düşün.. İyi beslen dinlen kendini yorma .. Ve gerisini Allaha bırak bizimle olması gerekiyorsa bizimle olacaktır.. Burda biri yazmıştı ve çok hoşuma gitmişti kolay mı öyle anne rahmine tutunmuş bebeğin gitmesi☺
Ne morarıyor ben anlamadım bacağınız da morluk mu çıktıBacak hem sisiyo hem morariyo banada doktorum dedi göbeğin altina yağlı kisma diye hemen iki parmak sag ve sol alti ama orada duzgun yapmazsan morariyo degstire degstire ypcaz artk
Igne morartiyo bacaktan yapinca gobek de de oluyo bazen kan sulandirici igneNe morarıyor ben anlamadım bacağınız da morluk mu çıktı
Seni o kdar iyi anlıyorum ki,vesvese geldiği an dua edıyorum, dediğin gbi elde olsa her gün görmek istiyo insan bebeğini ama onun koruyucusu daha dogrusu hepimizin koruyucusu Allah, ona sığınmaktan başka çare yok, Allah bize ve bebişlerimize sağlık versinNe güzel konuştun canım.. ne güzel de söylemiş söyleyen.. çok zor kazandım bu bebişi çok bekledim çok dua ettim .. daha önce de kaybım var .. Rabbime sığınmaktan başka çare yok ama hani derler yaa “şeytan kandırıyor” diye. Vesvese veriyor sürekli körolası
Amin canım Allah razı olsun.. dua eder dua beklerimSeni o kdar iyi anlıyorum ki,vesvese geldiği an dua edıyorum, dediğin gbi elde olsa her gün görmek istiyo insan bebeğini ama onun koruyucusu daha dogrusu hepimizin koruyucusu Allah, ona sığınmaktan başka çare yok, Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin
Endise hepimiz ediyoruz ama riskli haftalar bitmek uzere hem niye bisey olsun bak ne gzl sorunsuz ilerliyor hersey şükür. Sen dua et kötü düşünme bak bu ana kdr saglikla ilerledi asil riskli haftalar geride kaldi artk büyüyorlarİyi akşamlar güzel anneler, bugün 11. Hafta bitiyor hayırlısıyla. Bügüne kadar rahatsız edici büyük sıkıntı yaşamadım gebelikten ötürü. Ama bugünlerde içimde hep bir sıkıntı var, bebeğe bişey oldu düşüncesini aklımdan atamıyorum. Sürekli de doktora gidip bunu alışkanlık haline getirmekte istemiyorum. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyin ya da bana dua edin
Ben gece 6 7 kere kalkiyorum çıldırıcam vlla surrkli tuvalete kalkmaktanBebek daha aşağıda o yüzden mesaneye baskı yapıyor. 12 haftadan sonra yukarı çıkacak bu defa mide kısmına baskı olacak. Mide bulantısı değil de midede hassasiyet başlayacak. Son 12 haftada bebek yine aşağıya doğru inecek o zaman daha çok sıkışıcaz. Bende 3 defa falan kalkıyorum gecelerİ.
Bnde gece 6 7 kez tuvalete kalkiyorum cildrcam vlla normalNormal yani dimi endişeleniyorum artık.. ve uykum geceleri çok kötü dön sağa dön sola kabus kabus rahst uyku yok bana
Ne testi bu cnmBen yaptirdim dna testini, sonuclari bekliyorum.. insallah temiz cikar bu kismi da atlatiriz❤
Hayrli olsun cnm cok sevindim senin adina sende hamissin ama yardm etmemen daha iyiYaa ben hala olacağımı öğrendim çok mutluyum çoook.❤ Hemde bebiş az büyüyene kadar söylememişler 11 haftalıkmış yani aramızda 1 hafta var bebişim kuzeniyle aynı zamanda doğacak inşallah❤ Yengemin ilk hamileliği bulantiliydi ama bu daha fena geçiyormuş 8 kilo verdim dedi şok oldum yurtdışında yaşıyorlar keşke yanlarında olsam yengeme yardımcı olurdum evinde
Ah kuzum ben iyiyim keşke yakın olsak en azından diğer yeğenimle ilgilenirdim abimler yurtdışında yaşıyorHayrli olsun cnm cok sevindim senin adina sende hamissin ama yardm etmemen daha iyinasil vermisya bn smdiden yag bagladim
Tuh cidden zormus Allah yardimcisi olsun .Ah kuzum ben iyiyim keşke yakın olsak en azından diğer yeğenimle ilgilenirdim abimler yurtdışında yaşıyoryengemin çok ağır geçiyor hamileliği kuzum zaten normalde migreni vardı hem migreni tutuyormuş sık sık hemde bulantı kusma koku hassasiyeti herşeyi zirvede yaşıyormuş öyle olunca 8 kg birden gitmiş. Ben 1 kg kadar vermiştim sadece ama geri aldım sanırım.
Ben bugün tartıldım, 3 kilo vermişimTuh cidden zormus Allah yardimcisi olsun .
Bnde korkuma tartilmadim ama herhalde 3 4 aldim
Amiin inşallah. Kuzucum ya çok stres yapıyorsun bu konuyu hamilelikte uygulanan diyetler vardır illaki istersen bir diyetisyenle mi görüşsen yani senin psikolojinin iyi olması açısından diyorum çok üzülüyorsun çünküTuh cidden zormus Allah yardimcisi olsun .
Bnde korkuma tartilmadim ama herhalde 3 4 aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?