2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gozun aydin canim, saglikla kucagina alsin insallah yengen de
Ne güzel maşallah. Allah tamamına erdirsin☺
Kuzen yaşlarının yakın olması çok iyi oluyor . Hayat boyu arkadaş ☺
Amiin çok teşekkürler hepinize
Benim sadece 1 kuzenim benle yaşıt ve Allahım ne olur birgün çocuğum olursa onunda kuzenleriyle yaşı yakın olsun derdim. Şimdi bebek haberi gelince uçtum havalara. Dediginiz gibi ömür boyu arkadaş

bende 13e gireceğim daha yeni yeni azaldı idrar sıklığım.

Bebek daha aşağıda o yüzden mesaneye baskı yapıyor. 12 haftadan sonra yukarı çıkacak bu defa mide kısmına baskı olacak. Mide bulantısı değil de midede hassasiyet başlayacak. Son 12 haftada bebek yine aşağıya doğru inecek o zaman daha çok sıkışıcaz. Bende 3 defa falan kalkıyorum gecelerİ.

Normal yani dimi endişeleniyorum artık.. ve uykum geceleri çok kötü dön sağa dön sola kabus kabus rahst uyku yok bana

İyi akşamlar güzel anneler, bugün 11. Hafta bitiyor hayırlısıyla. Bügüne kadar rahatsız edici büyük sıkıntı yaşamadım gebelikten ötürü. Ama bugünlerde içimde hep bir sıkıntı var, bebeğe bişey oldu düşüncesini aklımdan atamıyorum. Sürekli de doktora gidip bunu alışkanlık haline getirmekte istemiyorum. İçimi rahatlatacak bişeyler söyleyin ya da bana dua edin

Heran bunu düşünüyordum bende . Benimde 11 hafta olucak 3 gün sonra.Ama stresin ve endişenin hiçbir işe yaramadığını anladım. Herşey yolunda diye düşün ve her geçen gün daha büyüdüğünü ona hissetmeye daha yakın olduğunu düşün.. İyi beslen dinlen kendini yorma .. Ve gerisini Allaha bırak bizimle olması gerekiyorsa bizimle olacaktır.. Burda biri yazmıştı ve çok hoşuma gitmişti kolay mı öyle anne rahmine tutunmuş bebeğin gitmesi

Ne güzel konuştun canım.. ne güzel de söylemiş söyleyen.. çok zor kazandım bu bebişi çok bekledim çok dua ettim .. daha önce de kaybım var .. Rabbime sığınmaktan başka çare yok ama hani derler yaa “şeytan kandırıyor” diye. Vesvese veriyor sürekli körolası

Bacak hem sisiyo hem morariyo banada doktorum dedi göbeğin altina yağlı kisma diye hemen iki parmak sag ve sol alti ama orada duzgun yapmazsan morariyo degstire degstire ypcaz artk
Ne morarıyor ben anlamadım bacağınız da morluk mu çıktı

Seni o kdar iyi anlıyorum ki,vesvese geldiği an dua edıyorum, dediğin gbi elde olsa her gün görmek istiyo insan bebeğini ama onun koruyucusu daha dogrusu hepimizin koruyucusu Allah, ona sığınmaktan başka çare yok, Allah bize ve bebişlerimize sağlık versin

Amin canım Allah razı olsun.. dua eder dua beklerim

Endise hepimiz ediyoruz ama riskli haftalar bitmek uzere hem niye bisey olsun bak ne gzl sorunsuz ilerliyor hersey şükür. Sen dua et kötü düşünme bak bu ana kdr saglikla ilerledi asil riskli haftalar geride kaldi artk büyüyorlar

Ben gece 6 7 kere kalkiyorum çıldırıcam vlla surrkli tuvalete kalkmaktan

Hayrli olsun cnm cok sevindim senin adina sende hamissin ama yardm etmemen daha iyi nasil vermisya bn smdiden yag bagladim

Hayrli olsun cnm cok sevindim senin adina sende hamissin ama yardm etmemen daha iyi nasil vermisya bn smdiden yag bagladim
Ah kuzum ben iyiyim keşke yakın olsak en azından diğer yeğenimle ilgilenirdim abimler yurtdışında yaşıyor yengemin çok ağır geçiyor hamileliği kuzum zaten normalde migreni vardı hem migreni tutuyormuş sık sık hemde bulantı kusma koku hassasiyeti herşeyi zirvede yaşıyormuş öyle olunca 8 kg birden gitmiş. Ben 1 kg kadar vermiştim sadece ama geri aldım sanırım.

Tuh cidden zormus Allah yardimcisi olsun .
Bnde korkuma tartilmadim ama herhalde 3 4 aldim

Ben bugün tartıldım, 3 kilo vermişim kocaman bir göbek çıktı kilo verince 5 aylık gibiyim. demekki iyi yemiyorum diye kızdım kendime. Bundan sonra mide bulantıları azalıyor, daha çok yiyeceğiz, çok almamak lazım rahat doğum için, ama bebek için de iyi beslenmek lazım. Nasıl olacak bilmiyorum.

Amiin inşallah. Kuzucum ya çok stres yapıyorsun bu konuyu hamilelikte uygulanan diyetler vardır illaki istersen bir diyetisyenle mi görüşsen yani senin psikolojinin iyi olması açısından diyorum çok üzülüyorsun çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…