2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç duymadım canım bir araştırayım. Sen iyi diyorsan bir bildiğin vardır bakıyorum şu an

B Baharyagmuru35 kuzum bişey soracağım bilmediğim için aklıma takıldı. Hemoroid nasıl oluyor. Sadece büyük tuvaletini yaparken mi. Yoksa kabızken mi

Ya devlete gittim, özele gidiyorm bir yanda. Halen daha doktorumu bulamadım. Bana eylüle randevu verdiler. O zaman 3 lü ultrasonda belli olur dediler. İnsan merak ediyor. Etrafda her gören ilk iş cinsiyeti ne diyorlar!!! Skldm artk. Zaten mide bulantılarımda geçmedi. Gece 12 de kusma saatim. Saatide belli . Alışkanlk oldu.

B Baharyagmuru35 kuzum bişey soracağım bilmediğim için aklıma takıldı. Hemoroid nasıl oluyor. Sadece büyük tuvaletini yaparken mi. Yoksa kabızken mi
aslinda kabiz olmak tetikliyomus o yuzden buyuk tuvaletini yaparken oluyo hep . Ben gecen hafta kabiz olmuştum ondan oldu sanrm . Ilk evre sanrm . Sivi beslenip posali yemem lazmms kabiz olmamalı yoksa o tetikliyo hemaroid olmayi . Sonra olunca kabizlik olmasa bile tuvaletini yaparken acima agri kanama oluyormus.

İnşallah dişin değildir
Bende yemek yerken bi iki defa öyle oldu taş sandım. Hep taşlar bana denk geliyor dedim. Meğerse dişim ufalanmış

Bende cinsiyet 2.farklı olursa düşünüyorum ama henüz ne yapsam bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…