6 Doktormu dur cnm ya biraz daha sabir bende merak ediyorum ama daha 10+3 deyim.doktor 16 da diyo 16 da biraz gec ama genelde 13 de yapilan tahminler hep yaniltiyomus tanıdıklarım hep ilk boleydi sonrs bole diyolsr net olsun biraz daha gwc olsun . Biraz daha bekle az kalms en gec 2 haftaya netlesir bence
Ay ne gzl hem ikiz hem kiz ve erkk en buyuk duam ama olmadi ne kadar güzel bi mucizee Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin masallahh ❤yarisi pembe yarisi kiz olsun hem ic hem dis pastanın
Cnm ona vereceğine 300 tl ver feray guvenal a git . Bizim tanıdığımız kendisi ozel muayenehanesi var alsancakta kocasida prof kendide iyi bi doktor bana fiyat cok geliyo diye gitmedim biseyler yaparım dedi ama minnet etmedim yoksa iyi doktor baya
Ya devlete gittim, özele gidiyorm bir yanda. Halen daha doktorumu bulamadım. Bana eylüle randevu verdiler. O zaman 3 lü ultrasonda belli olur dediler. İnsan merak ediyor. Etrafda her gören ilk iş cinsiyeti ne diyorlar!!! Skldm artk. Zaten mide bulantılarımda geçmedi. Gece 12 de kusma saatim. Saatide belli . Alışkanlk oldu.
Ay ne gzl hem ikiz hem kiz ve erkk en buyuk duam ama olmadi ne kadar güzel bi mucizee Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin masallahh ❤yarisi pembe yarisi kiz olsun hem ic hem dis pastanın
aslinda kabiz olmak tetikliyomus o yuzden buyuk tuvaletini yaparken oluyo hep . Ben gecen hafta kabiz olmuştum ondan oldu sanrm . Ilk evre sanrm . Sivi beslenip posali yemem lazmms kabiz olmamalı yoksa o tetikliyo hemaroid olmayi . Sonra olunca kabizlik olmasa bile tuvaletini yaparken acima agri kanama oluyormus.
kızlar ben bugün dışarda yemek yerken yemeğin içinden katır kutur bişeyler geldi ağzıma, hemen çıkardım ama muhtemelen ya taş ya toprak gibi bişey kaldı. geçen haftalarda da orta pişmiş et yemiştim. velhasılı içim rahat etsin diye yeniden toksoplazma testi yaptırmak istiyorum. kuluçka süresi vs de dikkate alınırsa bugünden itibren kaç hafta sonra kan vermem gerekir?
Aranzda cinsiyet partisi yada arasinda minik pasta yaptirip ( cinsiyet pastasi ) yapcak olan varmii
Belli olunca telefondan solemek istemiyorm herkese kizlar annem dedi onmli seyleri telefonda harcama soleyerek dedi dusundum dogru . Ole antin kuntin şeyler cok yapmam doktora kagida yazdirip aksam bakana kadarda sabredemem bi yandanda bi pasta yaptirsammiki diyorum ici hangi cinsiyetse o renk olan bi pasta kesince ortaya cikan