2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bende bulantı da maden suyuna limon sıkıp içiyorum.Hem de magnezyum ve mineral almış oluyorum.Ama gerçekten faydasını görüyorum.
O sevdigim maden suyunu artik icemiyorum desem normalde artik hergun kusmuyorum ama maden suyunu iceyim muhakkak kusuyorum

Kan ve demir ilaçlarını da sorsan aklımda soru işareti kaldı gerek duymadikca yazmıcam dedi doktor bana saçma geldi gerekli bence
Valla ben 7+5 haftada gittiğimde Dr bana demir b12 içeren ilaç vermişti. Ben de içeriğini okudum daha erken oldgu için geri iade etmiştim. Yarın bu Dr sorayım bakayım ne dicek. Bak bu ilaçti

Eklentiler

• Screenshot_20200817_095452.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 16
Kan ve demir ilaçlarını da sorsan aklımda soru işareti kaldı gerek duymadikca yazmıcam dedi doktor bana saçma geldi gerekli bence
Benim doktorum da vermedi d vitamini, kalsiyum ve multi vitamin kullaniyorum. Demir ilaci kullanmiyorum suanda

Valla ben 7+5 haftada gittiğimde Dr bana demir b12 içeren ilaç vermişti. Ben de içeriğini okudum daha erken oldgu için geri iade etmiştim. Yarın bu Dr sorayım bakayım ne dicek. Bak bu ilaçti
Demir normalde 16 haftadan sonra veriliyo kan ilacı da önemli mesela ilk hamileligimde hiç saçım dökülmemişti o ilaçlardan. gerek olduğunda vercem dedi her gidişimde bana tahlil mi yapcak ki

O sevdigim maden suyunu artik icemiyorum desem normalde artik hergun kusmuyorum ama maden suyunu iceyim muhakkak kusuyorum
Ya dr.um fazla bulantı varsa vücutta mineral ve vitamin eksikliği vardir demisti.Bunu tavsiye etti.Bende limon sıkıp içiyorum.Midem almıyor yoksa.

Valla benm esim asla anlamaz anlasada ugrasmaz ev isleri ve mutfakla hicbi zaman malesef sukur benm suan ihtiyacim yok zaten rahat geciyo hamilelik . Ama yardimc olmasi guzelmis esinin

Benim doktorum da vermedi d vitamini, kalsiyum ve multi vitamin kullaniyorum. Demir ilaci kullanmiyorum suanda
16. Haftadan sonra veriliyo zaten de ben sormuştum gerektiğinde vercem dedi içim rahat değil benim gidince yazmasını isticem beyin gelişimi için önemli

Merhabalar, nisan annesi olacağım inşallah bir de kızım var sizler önden gidiyorsunuz bir şey sormak istedim. Dr u bulantı ilacı yazan ve kullanan var mı? Kızım çok çektim ilaç kullanmadım şimdi de kararsızım size sormak istedim

Hehe tesekkur ederm cnm ama yorgunlukta cok oluyo uyku hali Surekli yat yat skliyorum ev icinde oyalabma amaciyla is buluyorum kendime yoksa icim sıkılıyo otur yat dur olunca
ay inan senin yerinde olmak isterdim. Yatmak, yatmak zorunda kalmak çok kötü. Allah kimseyi yatağa mecbur etmesin yaa
Kızlar Nisan çıktı hastaneden
Gözün aydın kuzummmm şimdi nasıl peki. Neymiş böbrek sorunu tam olarak
Ben kullanıyorum canım. Prilam, metpamid kullandım işe yatamadı bende. Yaklaşık bi buçuk aydır zofer içiyorum o biraz kesiyor

Amin canm cidden zor

Kızlar demir için genellikle demir demir bağlama kapasitesi hgb değerlerine bakılıyor ancak önemli olan ferritin değeri, ferritin değerinin gebelikte düşük olmaması gerekiyor. Benim demir, demir bağlama ve hgb fena değildi ama ferritin 5 ti. Bu depomun boş olduğunu gösteriyor. O yüzden ben 9 haftada demir desteğine başladım. gebelikte ferritin diye araştırma yapmanızı öneririm.

Çok şükür iyi antibiyotik verdiler onu kullanacak. Böbreklerindeki sorun için çocuk üroloji takip edecekmiş ona başvuracağız. Apandisit mevzusunu tam olarak ekarte edemediler ağrısı olursa hiç beklemeyin acile gelin dediler ama maşallah normal hali gibi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…