Çok şükür iyi antibiyotik verdiler onu kullanacak. Böbreklerindeki sorun için çocuk üroloji takip edecekmiş ona başvuracağız. Apandisit mevzusunu tam olarak ekarte edemediler ağrısı olursa hiç beklemeyin acile gelin dediler ama maşallah normal hali gibi şuan
Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor Allah herkesin yardımıcı olsun inşallah. Dün banyo yaparken karnımı sabunluyordum ve elimi koydum şöyle dedim belki birşey hissederim inanılmaz bir şekilde ufak bir dokunuş yaptı bende inanamadım ama yaptı bunu yani anlatılmıcak bir histi..
11+5 şuanda yani hissetmiş olabilirmiyim dersiniz ? Bu kadar erken ?
Aşırı kafama takıldı..
Birde çok baş ağrım oluyor özellikle bu hafta şiddetli oluyor bazen dün parol almak zorunda kaldım hatta.
baş ağrısı yaşayan varmı ?
Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor Allah herkesin yardımıcı olsun inşallah. Dün banyo yaparken karnımı sabunluyordum ve elimi koydum şöyle dedim belki birşey hissederim inanılmaz bir şekilde ufak bir dokunuş yaptı bende inanamadım ama yaptı bunu yani anlatılmıcak bir histi..
Aşırı kafama takıldı..
Birde çok baş ağrım oluyor özellikle bu hafta şiddetli oluyor bazen dün parol almak zorunda kaldım hatta.
Ta Benim de aşırı başım ağrıyor hem de 2_3gun sürüyor sonra 1 gün falan kesilip geri başlıyor o kadar çaresizim ki parol falan da fayda etmez bana Perşembe doktora gidince soracağım. 11+5 tel hissedilmez mis canım ben de sanki hissediyorum gibi ama Kaan kocatepenin videosunu izledim bebeğin kas gücü henüz çok yok anne hissedemez diyor
16. Haftadan sonra veriliyo zaten de ben sormuştum gerektiğinde vercem dedi içim rahat değil benim gidince yazmasını isticem beyin gelişimi için önemli
Kızlar demir için genellikle demir demir bağlama kapasitesi hgb değerlerine bakılıyor ancak önemli olan ferritin değeri, ferritin değerinin gebelikte düşük olmaması gerekiyor. Benim demir, demir bağlama ve hgb fena değildi ama ferritin 5 ti. Bu depomun boş olduğunu gösteriyor. O yüzden ben 9 haftada demir desteğine başladım. gebelikte ferritin diye araştırma yapmanızı öneririm.
Merhabalar, nisan annesi olacağım inşallah bir de kızım var sizler önden gidiyorsunuz bir şey sormak istedim. Dr u bulantı ilacı yazan ve kullanan var mı? Kızım çok çektim ilaç kullanmadım şimdi de kararsızım size sormak istedim
Zaman şuan bana çok zor geçiyor. Öyle olunca sanki hiç unutamayacakmışım gibi geliyor. Ama dediğin gibi mutlaka unutulur, yoksa o kadar kadın doğum sancısını unutmazdı. Bu günlerim bi an önce geçer inşallah
İnanıyorummm Eskiler bile der ilk aylar zor diye. Babaannem mesela mideden cok cekermiş hep yatarmıs. Bebek icimde oynayınca geçerdi diyo. Bebegin hareketleri hissedince sanki eski halime dönerdim diyo
İnanıyorummm Eskiler bile der ilk aylar zor diye. Babaannem mesela mideden cok cekermiş hep yatarmıs. Bebek icimde oynayınca geçerdi diyo. Bebegin hareketleri hissedince sanki eski halime dönerdim diyo
Kızlar demir için genellikle demir demir bağlama kapasitesi hgb değerlerine bakılıyor ancak önemli olan ferritin değeri, ferritin değerinin gebelikte düşük olmaması gerekiyor. Benim demir, demir bağlama ve hgb fena değildi ama ferritin 5 ti. Bu depomun boş olduğunu gösteriyor. O yüzden ben 9 haftada demir desteğine başladım. gebelikte ferritin diye araştırma yapmanızı öneririm.
Bir de hangi ilaci kullanıyorsun tekrar ölctürdün mü? Ben kabızlık yapıyor diye diğerleri solgar gentle iron aldim ama bir tane iciyorum yetersiz kaldı sanırım anca 8 olmuş 1 ayda bas dönmemde galiba bundan kaynaklı
Aşırı kafama takıldı..
2 gündür hiç geçmeyen çok şiddetli baş ağrım var delirmek üzereyim. Normalde asla başım ağrımaz neden olur tansiyon mu acaba . Şimdi doktoruma mesaj attım hatta ben napıyım diye dayanamıyorum valla. Ne diyecek bakalım
Valla benm esim asla anlamaz anlasada ugrasmaz ev isleri ve mutfakla hicbi zaman malesef sukur benm suan ihtiyacim yok zaten rahat geciyo hamilelik . Ama yardimc olmasi guzelmis esinin
Normalde sabah kahvaltımı hazırlayıp yedirip içirip sofrayı toplayıp okula gidiyordu okuldan gelince yemek yapıp yedirip kaldıryordu. Ama okula gitmicekler sanırım sadece sınav görevleri için gidip gelecek 3 gün onun dışında hep evde. Canım ben ilk haftalarda düşük tehlikesi yaşadım ve öle böle deildi kanamam. İlk bebeğimi de kaybedince mecbur kalkmıom yatıom hep. Eşimden Allah razı olsun hep yapıo. Ama önceden de yapardı yemek. Maşallah eli cok yatkın yemek işlerine.