Canım benim de sağ tarafımda boğazdan yani atardamarın tam üstünde sanki kırık gibi acıma var. Dokundukça acıo. kulağa hatta şakaklarıma doğru cıkıo bu acı. Esnerken ağzımı açamıyorum.
Canım benim de sağ tarafımda boğazdan yani atardamarın tam üstünde sanki kırık gibi acıma var. Dokundukça acıo. kulağa hatta şakaklarıma doğru cıkıo bu acı. Esnerken ağzımı açamıyorum.
Yiyim kuzum bi deniyim yatıyorum valla kalkınca fena oluyo kalkabilirsem denicem tansiyonla mi alakalı ki? Ya da diyorum bebek büyüyor kan damarlari genişliyor o da bas dönmesi yapıyor heralde
Ben bi yerde okumustum 2. Trimesterin ilk haftasi bas donmesi ve bas agrisi olabilir annede diye belki onunla alakalidir canim, cok gecmis olsun. Bu arada tansiyon aleti falan barsa bi tansiyonumu olc derim, ayaklarini havaya kaldir azicik yat dinlen
Yok daha önceden de olmustu ozamn gittiğimde kaslarla ilgili Bi durum demişti krem vermişti. Ama şimdi kullanmaya korkuom sonucta ilaç oda. Sanada geçmiş olsun canım bnm.
Bizde dün domates almıstık onu şişelere konserve yaptık. Salatalık almıstık turşu yaptık eşimle. Belim ağrıdı.senin baya çok muş işin canım Allah kolaylık versin. Allahtan yemek işini de eşim yapıo. Normalde ben hiç kalkmıodum ama konserve eşim yapamaz die kalktım.