2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah gözümü açtığımdan beri geçmeyen bir kulak ağrım var sağ kulağım ağrıyor bazen öyle bir zonkluyor ki içi. Kafamı koparasım geliyor
Canım benim de sağ tarafımda boğazdan yani atardamarın tam üstünde sanki kırık gibi acıma var. Dokundukça acıo. kulağa hatta şakaklarıma doğru cıkıo bu acı. Esnerken ağzımı açamıyorum.

Hay Allah yaa geçmiş olsun sen doktora gittin mi peki bunun için kuzum?

Kizlar burda hava asiri sicakya 38 derece. Calismiyorum actim klimayi egzersiz yapiyorum kol calisiyorum sonrs yuruyus bandimda yuruyucem yemek ypcm zaman yeterse koltuk silicem mutfak dolaplarinin icini duzenliycem sz neler yapiosunuz calismayanlar

Yiyim kuzum bi deniyim yatıyorum valla kalkınca fena oluyo kalkabilirsem denicem tansiyonla mi alakalı ki? Ya da diyorum bebek büyüyor kan damarlari genişliyor o da bas dönmesi yapıyor heralde
Ben bi yerde okumustum 2. Trimesterin ilk haftasi bas donmesi ve bas agrisi olabilir annede diye belki onunla alakalidir canim, cok gecmis olsun. Bu arada tansiyon aleti falan barsa bi tansiyonumu olc derim, ayaklarini havaya kaldir azicik yat dinlen

Kizlar burda hava asiri sicakya 38 derece. Calismiyorum actim klimayi egzersiz yapiyorum kol calisiyorum sonrs yuruyus bandimda yuruyucem yemek ypcm zaman yeterse koltuk silicem mutfak dolaplarinin icini duzenliycem sz neler yapiosunuz calismayanlar
Ben yatıyom
Sende ki enerjiye hayranım maşallah

Bizde dün domates almıstık onu şişelere konserve yaptık. Salatalık almıstık turşu yaptık eşimle. Belim ağrıdı.senin baya çok muş işin canım Allah kolaylık versin. Allahtan yemek işini de eşim yapıo. Normalde ben hiç kalkmıodum ama konserve eşim yapamaz die kalktım.

Bilmiom yarın randevum ama Dr vermedi bana. Ben kendim almıstım her gittiğim Dr söledim tm kullan demişlerdi. Yarın ki Dr ne dicek bakalım.
Kan ve demir ilaçlarını da sorsan aklımda soru işareti kaldı gerek duymadikca yazmıcam dedi doktor bana saçma geldi gerekli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…