2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ocean microfer tablet yazdı doktorum, onu kullanıyorum şimdilik. 2 hafta oldu başlayalı. Baş dönmesi yapıyormuş malesef. Belki doz arttırmak gerekir yada daha etkili bişey almak gerek. Doktorunuz 8 e yükseldiğini biliyor mu?

Allah daim etsin cnm madem ole biseyler yasadin dinlenmen en mantiklisi . Kilo aldinmi peki ?

KizLrys cok pismanim dikkatli beslencem.diyorum her ertesi gun bozuyorum cikolata yedim .. simdide yuruyus bandimda yuruyorrum butun cikolata anca erir herhalde ya valla kendime eziyet keske yemeseydim . Yarin kesin duzelticsm ins ya

Evet bas
2 adet icmemi söyledi. Ocean microfere baktım onda da 17mg varmıs benimkide öyle. 2 adet alicam artik bakalım nolacak. Yine olmazsa mecburen eczane tipi olanlardan icicem kabızlık yapsa da

KizLrys cok pismanim dikkatli beslencem.diyorum her ertesi gun bozuyorum cikolata yedim .. simdide yuruyus bandimda yuruyorrum butun cikolata anca erir herhalde ya valla kendime eziyet keske yemeseydim . Yarin kesin duzelticsm ins ya
Cok takıyorsun resmen kilo anksiyetesi yasıyorsun bence bi psikologdan yardım al. Her yediginde sucluluk duyarsın bu gidisle daha kolay kilo alirsin. Canım ne isterse yiyorum saglık olsun kilo ne ki. 3,5 kg aldım sağlıklı olalım istahımız olsun keske.

Evet bas

2 adet icmemi söyledi. Ocean microfere baktım onda da 17mg varmıs benimkide öyle. 2 adet alicam artik bakalım nolacak. Yine olmazsa mecburen eczane tipi olanlardan icicem kabızlık yapsa da
Bana dediki bununla idare edelim 12 haftayı tamamlayalım sonra gerekirse değiştiririz dedi. Sindirim problemi yaşanabiliyor o yüzden bununla başlayalım dedi. kırmızı mercimekte demir yüksekmiş baya araştırırken denk geldim. Bol bol mercimek çorbası içelim İyi gelebilir.

Evet aynı şeyi düşündüm , içerideki kanama alanı mı boşalıyo bu neticede gecer belkı dedım, nazlı olsunlar annelerinin kuzuları, iyi olsunlar da

Benim bir yakınım var kiloyu çok taktı kafasına. İlk zamanlar çok kilo aldı sonra frenlemek için iyi beslenmedi. Sürekli kilo aldım kilo aldım diyordu. Bebeği şimdi hiç bişey yemiyor. Kaç doktora gitti, pedagog vs. Doktorlar sebebini bulamıyor. Bebeğinin bilinçaltına yanlış mesajın yerleşmesini sağlıyorsun. senin yüzünden (hamilelik) kilo alıyorum diye mesaj veriyosun. Kendine de bebeğine de bu kadar stres yapma bence. Yapında varsa illaki o kiloyu alır sonra güzel güzel verirsin.

Birde bu cinsiyeti belirliyor felan diyorlar ama pek bilgim yok açıkcası

Evet cevabını buraya yazarsan doktorun çok iyi olur bende migren vardı acaba omu tetikleniyor diye düşünüyorum başka birşeu gelmiyor aklıma birde hormonlar

Almis misin canim kilo, ben evde tartiliyorum bugun sabah 67.3 geldim:) 2.2 kilo aldim

Evet cevabını buraya yazarsan doktorun çok iyi olur bende migren vardı acaba omu tetikleniyor diye düşünüyorum başka birşeu gelmiyor aklıma birde hormonlar

olur dedi canım 11.12.13 haftalarda bu şikayeti çok alıyorum dedi parol iç geçmezse nörolojiye git dedi. Bakalım canım

Ayrıca balıktan aşırı iğrenme geldiği için bana ki çok severdim neden iğrendim bilmiyorum.. balık yağına başladım 3 hafta önce .
bu olumsuz etkilicekmi tedirginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…