2 gündür hiç geçmeyen çok şiddetli baş ağrım var delirmek üzereyim. Normalde asla başım ağrımaz neden olur tansiyon mu acaba . Şimdi doktoruma mesaj attım hatta ben napıyım diye dayanamıyorum valla. Ne diyecek bakalım
Bir de hangi ilaci kullanıyorsun tekrar ölctürdün mü? Ben kabızlık yapıyor diye diğerleri solgar gentle iron aldim ama bir tane iciyorum yetersiz kaldı sanırım anca 8 olmuş 1 ayda bas dönmemde galiba bundan kaynaklı
Ocean microfer tablet yazdı doktorum, onu kullanıyorum şimdilik. 2 hafta oldu başlayalı. Baş dönmesi yapıyormuş malesef. Belki doz arttırmak gerekir yada daha etkili bişey almak gerek. Doktorunuz 8 e yükseldiğini biliyor mu?
Normalde sabah kahvaltımı hazırlayıp yedirip içirip sofrayı toplayıp okula gidiyordu okuldan gelince yemek yapıp yedirip kaldıryordu. Ama okula gitmicekler sanırım sadece sınav görevleri için gidip gelecek 3 gün onun dışında hep evde. Canım ben ilk haftalarda düşük tehlikesi yaşadım ve öle böle deildi kanamam. İlk bebeğimi de kaybedince mecbur kalkmıom yatıom hep. Eşimden Allah razı olsun hep yapıo. Ama önceden de yapardı yemek. Maşallah eli cok yatkın yemek işlerine.
KizLrys cok pismanim dikkatli beslencem.diyorum her ertesi gun bozuyorum cikolata yedim .. simdide yuruyus bandimda yuruyorrum butun cikolata anca erir herhalde ya valla kendime eziyet keske yemeseydim . Yarin kesin duzelticsm ins ya
Ocean microfer tablet yazdı doktorum, onu kullanıyorum şimdilik. 2 hafta oldu başlayalı. Baş dönmesi yapıyormuş malesef. Belki doz arttırmak gerekir yada daha etkili bişey almak gerek. Doktorunuz 8 e yükseldiğini biliyor mu?
2 adet icmemi söyledi. Ocean microfere baktım onda da 17mg varmıs benimkide öyle. 2 adet alicam artik bakalım nolacak. Yine olmazsa mecburen eczane tipi olanlardan icicem kabızlık yapsa da
KizLrys cok pismanim dikkatli beslencem.diyorum her ertesi gun bozuyorum cikolata yedim .. simdide yuruyus bandimda yuruyorrum butun cikolata anca erir herhalde ya valla kendime eziyet keske yemeseydim . Yarin kesin duzelticsm ins ya
Cok takıyorsun resmen kilo anksiyetesi yasıyorsun bence bi psikologdan yardım al. Her yediginde sucluluk duyarsın bu gidisle daha kolay kilo alirsin. Canım ne isterse yiyorum saglık olsun kilo ne ki. 3,5 kg aldım sağlıklı olalım istahımız olsun keske.
2 adet icmemi söyledi. Ocean microfere baktım onda da 17mg varmıs benimkide öyle. 2 adet alicam artik bakalım nolacak. Yine olmazsa mecburen eczane tipi olanlardan icicem kabızlık yapsa da
Bana dediki bununla idare edelim 12 haftayı tamamlayalım sonra gerekirse değiştiririz dedi. Sindirim problemi yaşanabiliyor o yüzden bununla başlayalım dedi. kırmızı mercimekte demir yüksekmiş baya araştırırken denk geldim. Bol bol mercimek çorbası içelim İyi gelebilir.
Doktorunuzda söylemiştir mutlaka ama istirahat iyi geliyor. Bende kanamadan sonra 2 gün boyunca kahverengi leke oldu, içerideki kanama alanı boşalmış . 5 gün sadece tuvalet için kalktım ama sonrasında normal hayatıma döndüm. Kanamanın nedeni de olmayabilirmiş sıkmayın canınızı, nazlı olacaklar besbelli ☺
10+1 canım şuan, bilmiyorum Kı doktor da bi neden söylemedi belkı dedı enfeksiyon kapmışsındır bi kültür alalım dedı, hayırlısı, şuan az bişey devam edıyo ayaga kalktığımda
Benim bir yakınım var kiloyu çok taktı kafasına. İlk zamanlar çok kilo aldı sonra frenlemek için iyi beslenmedi. Sürekli kilo aldım kilo aldım diyordu. Bebeği şimdi hiç bişey yemiyor. Kaç doktora gitti, pedagog vs. Doktorlar sebebini bulamıyor. Bebeğinin bilinçaltına yanlış mesajın yerleşmesini sağlıyorsun. senin yüzünden (hamilelik) kilo alıyorum diye mesaj veriyosun. Kendine de bebeğine de bu kadar stres yapma bence. Yapında varsa illaki o kiloyu alır sonra güzel güzel verirsin.
Yok daha önceden de olmustu ozamn gittiğimde kaslarla ilgili Bi durum demişti krem vermişti. Ama şimdi kullanmaya korkuom sonucta ilaç oda. Sanada geçmiş olsun canım bnm.
Ta Benim de aşırı başım ağrıyor hem de 2_3gun sürüyor sonra 1 gün falan kesilip geri başlıyor o kadar çaresizim ki parol falan da fayda etmez bana Perşembe doktora gidince soracağım. 11+5 tel hissedilmez mis canım ben de sanki hissediyorum gibi ama Kaan kocatepenin videosunu izledim bebeğin kas gücü henüz çok yok anne hissedemez diyor
2 gündür hiç geçmeyen çok şiddetli baş ağrım var delirmek üzereyim. Normalde asla başım ağrımaz neden olur tansiyon mu acaba . Şimdi doktoruma mesaj attım hatta ben napıyım diye dayanamıyorum valla. Ne diyecek bakalım
Evet cevabını buraya yazarsan doktorun çok iyi olur bende migren vardı acaba omu tetikleniyor diye düşünüyorum başka birşeu gelmiyor aklıma birde hormonlar
67 ile başladım bir ara 66ya düştüm ama sonra geri aldım doktor kontrolünde aç karnıma 67.5 çıkmıştım en son o tartıdan çok kisa bir sure sonra kayınvalidemin tartısı beni 65 tartmaya başladı mümkün değil bugün de ac tartılacağım bi kraker yada çikolata atacağım ağzıma sadece.
Evet cevabını buraya yazarsan doktorun çok iyi olur bende migren vardı acaba omu tetikleniyor diye düşünüyorum başka birşeu gelmiyor aklıma birde hormonlar
Ayrıca balıktan aşırı iğrenme geldiği için bana ki çok severdim neden iğrendim bilmiyorum.. balık yağına başladım 3 hafta önce .
bu olumsuz etkilicekmi tedirginim