2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kontrollerden güzel haberler geliyor masallah benim de carsamba günü kontrolüm var insaallah herşey yolundadır bugün sabah danışmada görevli amca sizi ruyamda gördüm erkek bi çocuk indiriyordunuz arabadan dedi, gebe olduğumu fln da bilmiyor hayır olsun bir de hanımlar Ankarada hamileler idari izinli olmuş diger iller de olur mu acaba

Valiliğin yazıyı mi diyorsun cnm??
Bn bakanliktayim, esnek çalışmaya geçtik. Beni 1 hafta yazmışlar mesaiye.

Sabah gözümü açtığımdan beri geçmeyen bir kulak ağrım var sağ kulağım ağrıyor bazen öyle bir zonkluyor ki içi. Kafamı koparasım geliyor

2. Trimestera resmi olarak girdik de vucut giremedi bi. Hatta daha kötü oldum. Bas dönmem var iki gündür baya. Bi de coook halsizim. Bugun dişarida ufak isim vardi halletmem gereken resmen 20 dk da arabaya dönene kdr bayılcam sandım. Elim ayagım cekildi bulantı geldi halsizlik falan tansiyonum oynadı heralde anlamadim. Tmm hava sıcaktı ama 15-20dk kdr durdum kapalı yerde ciktim hemen.(klimasizdi) Eve döndüm yatip dinleniyim dedim bas dönmesi basladi. İstahım da sıfır. Yudum yudum su iciyorum. Allahım sen sabır ver ya sanki hamileligin ilk haftalarındayım ilk zamanlar bile bu hafta kdr cekmemiştim. tecrübeli anneler 2. Trimester rahatlıgı kacıncı haftada baslıyor ya? 13+2 yim ben erken mi daha bas dönmesi neden bu hafta basladı ki yoktu hic

Tahmini olan var mı 12+2 kızlar

Eklentiler

• A49AC40A-C821-4A29-B29E-2C5731EB8754.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 50
Kuzum tuz ye biraz. Benimde öyle olmuştu baş dönmesi bide bulantıyı artırıyor. Tuz ye ve maden suyu iç. İyi gelir inşalalh

yok yok ben kendime nazar ediyorum

Belli oldu mu kuzum
Çok şükür herşeyi normal cinsiyeti kesin değil ama büyük ihtimalle erkek dedi dün gece rüyamda erkek bebek görmüştüm annemde görmüş dün gece erkek bebek hayırlısı inşallah

Kuzum tuz ye biraz. Benimde öyle olmuştu baş dönmesi bide bulantıyı artırıyor. Tuz ye ve maden suyu iç. İyi gelir inşalalh
Yiyim kuzum bi deniyim yatıyorum valla kalkınca fena oluyo kalkabilirsem denicem tansiyonla mi alakalı ki? Ya da diyorum bebek büyüyor kan damarlari genişliyor o da bas dönmesi yapıyor heralde

İnşallah kuzum. Mesela şuan kendime yiyecek hazırlıyorum hayretler içindeyim
kiz bende kendime nazar değdirdim yapma öyle söyleme. Bende ne kdr iyiyim hamile gibi degilim enerjigim diyodum al işte bu hafta pertim cikti pertim her yerim ayrı hasta
Kocam da demisti hatta dilini ısır nazar değdircen kendine diye

Çok şükür herşeyi normal cinsiyeti kesin değil ama büyük ihtimalle erkek dedi dün gece rüyamda erkek bebek görmüştüm annemde görmüş dün gece erkek bebek hayırlısı inşallah
hadi gözün aydın tatlım
Yiyim kuzum bi deniyim yatıyorum valla kalkınca fena oluyo kalkabilirsem denicem tansiyonla mi alakalı ki? Ya da diyorum bebek büyüyor kan damarlari genişliyor o da bas dönmesi yapıyor heralde
kuzum bilmiyorum neden oluyor ama bende de bi defa olmuştu çok kötüydü tansiyon düştü. Başım döndükçe midenim bulandı. Tuz ve soda iyi gelmişti.
Evet kuzum zaten şuan yatıyorum. İyiyim demicem bi daha

Bnm de sağ kulagim tıkalı gibi
Çok gecmis olsun kuzum ya bence yakındır gelecek o rahatlık. İyi düşelim iyiyi çağıralım
Kulaklarımız niye böyle oldu onu da anlamadım

Kızlar bende yarın 9.45e randevu aldım. Bu Dr ilk kez gidicem bakalım. İnşallah herşey yolundadır. Mide bulantım bnm de az az başladı az önce çıkardım yine.sıcaktan oluyor büyük ihtimalle. Bide sabah 2 bardak çay içerken bugün 3 bardak içtim aşırı fazla geldi.. Yarın 10+5olcaz hayırlısıyla inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…