2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Dikkate alicm canim soylediklerini

Belki 16 haftalik olmani bekliyordur, eger dogruysa 14 haftalik gorunuyor bebisin :)
Evet 14 haftalığız ama ben erkenden sordum kan demir ilaçlarına ne zaman başlayacağız diye o da değerlerin iyi görünüyo gerek duyduğumuzda başlayacağız gerekmezse hiç baslamayacagiz dedi

Hep yattim dedinya ondan vlla superya bi ben aliyorum ya ne bunyeyse bide yürüyüş yapıyorum
Canım ben yattım ama daha 3 4 gündür yemeye başladım. Şuan bile yiyorum ama az az. Biraz fazla olursa çıkarıom hmn. Sen aşırı takıon bosver takma. Arkadsım kiloluydu diyetisyene gitmiş sadece 4 kilo almıs ama bebek minnacık. Bebek olduktan sonra verirsin.

Anladm cnm insllh

Kan ve demir ilaçlarını da sorsan aklımda soru işareti kaldı gerek duymadikca yazmıcam dedi doktor bana saçma geldi gerekli bence
Doktorum bana da hiç demir ilacı konusunu açmadı. Multivitamin kullanıyorum içinde demirde var ekstra almıyorum.
Ayrıca balıktan aşırı iğrenme geldiği için bana ki çok severdim neden iğrendim bilmiyorum.. balık yağına başladım 3 hafta önce .
bu olumsuz etkilicekmi tedirginim
Doktoruma bugün multivitamin için devam edip etmeyeceğimi sordum eğer istersen artık bırakabilirsin ama kullanmanın hiçbir zararı olmaz ben böyle iyiyim kullanmayayım diyen gebelerim var tam tersi psikolojik olarak kendini kullanınca rahat hissedenler var dedi balık yağı yok bunun içinde mesela dedi, anneler bebek gelişiminin psikolojik olarak daha iyi olduğunu düşünüyor balık yağı kullanınca, eğer kullanıp kendini daha rahat edeceksen kullan dedi ben de yok öyle bi etkisi olmaz bende eğer gerek yoksa kullanmayayım ne kadar doğal içerikli de alsam katkı sonuçta dedim öyle tabi dedi o zaman sadece bu multivitamine devam et diyorum başka vitamin vermiyorum dedi. Benimde kilom hic artmadi başından beri, hatta 1 kg düştüm. Çok şükür sağlıklı ilerliyor bebiş Endişe etme lütfen

Merhaba canım. Bence hissetmiş olabilirsin.Bende dün sabah ve dün akşam hissettim sanki. Sağ taraftan sol tarafa doğru kayıyor gibi hissettim bilmiyorum bu kadar erken hissetmek mümkün mü ama hemşire bir tanıdığımız var, suyun içinde kayıyor gibi hissettiysen başlamış kendini hissettirmeye dedi.çok şaşırdım. Benimde biraz baş ağrısı,biraz kasık ağrım var.Yarın kontrolüm var.umarım herşey yolundadır.

Kızlarrr 2 li taramanız çıktı ise oradaki bta hcg 0.50 nin altı ise erkek , 0.50 nin üzeri ise cinsiyet kız diyolar.. bakalım bizde tutacak mı?

Valiliğin yazıyı mi diyorsun cnm??
Bn bakanliktayim, esnek çalışmaya geçtik. Beni 1 hafta yazmışlar mesaiye.
Bugün mynet haberde okudum canım, hamileler ve kronik hastalar idari izinli sayılacak, 10 yaşından küçük çocuğu olanlar da evden çalışacak diyordu haberde

İnşallah doğru hissetmişizdir ozamann

Dikkate alicm canim soylediklerini
Bebeğin bilinçaltının oluşması daha döllenme olmadan 9 ay önce başlıyormuş. Anne karnı ve sonrasındaki 1 yıl bebeğin tüm hayatını etkileyecek bilinçaltı kayıtlarının oluştuğu zamanmış. Bizim duygu, his, stres vs hepsini sünger gibi çekermiş. Bu konuda araştırma yapmak istersen internette de bilgiler mevcut. Senin yaptığın stresi bebek kendisi sebep oldu diye düşünürmüş. Bilimsel bilgiler bunlar. Dikkatini çekerse recallhealing sistemi diye aratabilirsn google den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…