2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce eşimle makas bıcak koyduk 2 minder altına. Bıcak olan mindere oturmuşum tabi işin eğlencesi önce saglıklı olsun.
Bende dun yaptim bende bicaga oturdum yuzuk testinide yaptım ondada erkek cıktı cin takvimide erkek icime doganda erkek ayy vallacatliycam yahergun Cinsiyeti merak etmekten

O zmn durum fena ben daha yeni 8 aydır spor ve açlıktan kıvranarak ilk zMNlar alisana kadar ama saglikli diyetle 20 kg verdim hep o psikoloji vsrdi ama zayiflamam lazmdi 91 kilo hamile kalirdim yoksa o da asiri sagliksiz olurdu

O zmn durum fena ben daha yeni 8 aydır spor ve açlıktan kıvranarak ilk zMNlar alisana kadar ama saglikli diyetle 20 kg verdim hep o psikoloji vsrdi ama zayiflamam lazmdi 91 kilo hamile kalirdim yoksa o da asiri sagliksiz olurdu
Bunu elin karnında göbeğini severken hep anlatmalısın. ‘’Ben sağlıklı olmak için kendimi daha iyi hissetmek için kilo verdim. Kilo verince çok mutlu oldum. Şimdi iştahım açıldı kontrolsüz kilo almaktan korkuyorum ama bu durumun seninle ilgisi yok. Bu tamamen benim duygum. Seni çok seviyorum bebeğim’’Gibi tekrarlayabilirsin. Bunu her yaşadığın stres, sıkıntı, korku, kaygı gibi durumlarda bebeğine anlatabilirsin.

Benim 12 bitince ikiye cıkardı bi de öyle bakıcaz o da olmazsa mecburen diğer haplara. Malesef yiyerek yükselmiyor benim ya yıllardır düşük zaten

Benim 12 bitince ikiye cıkardı bi de öyle bakıcaz o da olmazsa mecburen diğer haplara. Malesef yiyerek yükselmiyor benim ya yıllardır düşük zaten
Evet, mutlaka medical tedavi şartmış. Benim diğer hamileliğimde 11 miş. Hgb demir demir bağlama kapasitesi fena değilmiş. Ama bana hamileliğim boyunca hiç ilaç vermediler. O kadar üzüldüm ki bu duruma. Bir doktor bana yine aynı şeyi söyledi. Hgb iyi gerek yok vs. Ama araştırdım çok okudum. Allahtan kendi doktorum hemen başlayalım dedi. Bana da yetmicek idare etmeye çalışıyorum. 12 den sonra tekrar baktırıp tahlillere değerlendirmesini isticem. Sende toparlarsın inşallah

Evet aynı şeyi düşündüm , içerideki kanama alanı mı boşalıyo bu neticede gecer belkı dedım, nazlı olsunlar annelerinin kuzuları, iyi olsunlar da
Evet canım içerideki kanama alanının dışarı çıkması iyi birşeymiş. Kahverengi olarak çıkacak dışarı 2-3 gündevam edebilir. Panik yapma. Ben hala yaşıyorum alıştım artık

Bende dun yaptim bende bicaga oturdum yuzuk testinide yaptım ondada erkek cıktı cin takvimide erkek icime doganda erkek ayy vallacatliycam yahergun Cinsiyeti merak etmekten
Bende makasa otrmustm yuzuk dogru cikti ve cin takvimi oglumda yanlis bunda da yanls cikti doktoe bgun kiz dedi

Aynen canım bnm doktorda kan değeri iyi diye gerek yok dedi ama ben araştırdıgım icin biliyorum. Dahiliye doktoruna gittim tekrar ölctürdüm düsük cikinca onla konustum ve verdi. Malesef doktorlar bilmiyorlar mesela benim bir dönem coook bas dönmelerim vardi kansızlık yok diye yolluyolardı. Ferritin ve demir yerlerdeymis ama demir ilaciyla tedavi olmustum. O gün bugundür dikkat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…