2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bn gttigmde cinsiyet sormiycm hic 12+4 olck daha 9 gun snra gttgmde zaten göremez daha cok bekliycm belli ki ypick bseyyok

Bn gttigmde cinsiyet sormiycm hic 12+4 olck daha 9 gun snra gttgmde zaten göremez daha cok bekliycm belli ki ypick bseyyok
Bugünde gittim ben. Bebek bacaklarını kapattığı için göremedik yine. Kız bebek göstermez diyorlar. Erkek ise sizin ki illaki siz bile görürsünüz.

Ikili taramadan sonra doktor ne zmn cagiriyo kizlar? Cinsiyet belli olmiyck buyuk ihtimal ondan bi sonrakinde der belki ondan nerak ettim daha ikiliye gtmedm cnki

Kizlar merhaba bdun 2li tarama yaptrdik cook sukur hersey yolunda 12+4 gunluk olmus doktor %85 kiz dedi 15 gun sonra dha net olur dedi
Bnmde 2 li taramam 9 gun sonra ve bnde o gun tam 12+4olucm ayy cinsiyet mi soyledi 85 baya buyuk oran bnde hic umitlenmiyordum soylemez kesin diye 16.hftada dedi cnku gorrse dermiki

Ikili taramadan sonra doktor ne zmn cagiriyo kizlar? Cinsiyet belli olmiyck buyuk ihtimal ondan bi sonrakinde der belki ondan nerak ettim daha ikiliye gtmedm cnki
Özele gidiyorsan çağırmıyor. Sonuç çıkınca haber ediyorsun. Öesajla sana raporu gönderiyor ve açıklama yapıyor. Rapor için tekrar gitmene gerek yok o yüzden. Sonuçlarda bir haftaya ancak çıkıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…