2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

5.aya kadar göstermedi ya amuda kalkmış pozisyondaydı ya da yüz üstü uyuyordu ama hiç birinde göremedi almış kordonu bacak arasına tam 6 ay bırakmadı zilli perinatolog bile göremedi düşün yani belli değil dedi bende bir muayenede öyle ümitsizce gitmiştim sormadım bile o sıra nolduysa doktorum dedi aha yakaladım seni zilli bizi çok uğraştırdın artık kadınında canına tak etmiş demekki

İlk gebeliklerde uzun sürebiliyor evet zaten hissedersen anlarsın çok değişik bir şey bazen benim sıpa hafiften ittiriyor bu gebeliğimde çok çok net hissediyorum darısı sizlere sağlıkla
Hissedip anlamam diye endişe ediyorum ama hissedenler kesin anlarsın çok farklı diyor Allahım nasip etsin sağlıkla her anına şahit olmayı

Sıkma canını kuzum inan her doktor böyle değil devlette. İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun biliyorum gidip bebeği görememek kötü bir his
Tesekkur ederim bana destek olup gönlümü rahatlattığın için Rabbim de gönlünde ne sıkıntı varsa gidersin kardeşim

Tesekkur ederim cevap verdiğin için bakalım artık doğru doktoru bulana kadar değiştiricem en iyisi bu olacak

Al benden de okadar tansiyon, bas donmesi , bulanti ayakta duramama ve halsizlik demekki ilk basta rahat edenler sonradan yasio bzm gbi. Bide bunlar yetmezmis gbi kahve leke geldi canim cok skldii

Doğrudur güzel kardeşim Rabbim bazı kullarını çok sevdiği için alır bu sadece bir bahanesi sen kilo almamak için onu yedim spor bunu yedim spor derken ya bebeğine daha çok zarar veriyorsan aman kilo almiyim derken enfeksiyona yakalanırsan doğuma yakın şunu unutma önemli olan kilo alman değil evladını sağlıkla doğurman sen kilo veriyim derken vücudundaki vitaminleri bitiriyorsun bebeğine belki vitamin gitmiyor ben 3 4 kişi tanıyorum kadın tam 30 kilo alarak doğuruyor bebeğini doğum sonrası zorlanıyor ama çok rahat kilolarını veriyor 6 ayda çikolata yiyorsan demekki Yemen gerekiyor bebeğin istiyor ondan alacağı bir vitamin var hem ona hem kendine zarar verme günde yarım saatle yürüyüş yap şuan çok erken bu kadar yürüyüş yapman dikkatli ol en çok 12.aylar riskli

Buraya hissettim yazan arkadaslari okudugumdan beri elim karnimin alt kisminda dolasiyorum hatta bulantidan dolayi normalde tatli yiyemememe ragmen cikolata bile yedim yooook hissetmiyorum
Valla bende asure yedm elimle yokladm karnimi ama hcbisi hissetmiyorjm:) esimde dalga gecio parmak kdr cocgun nesini hissediceksn diye:)

Valla bende asure yedm elimle yokladm karnimi ama hcbisi hissetmiyorjm:) esimde dalga gecio parmak kdr cocgun nesini hissediceksn diye:)
Bizim biraz daha vakte ihtiyacimiz var demek ki canim ben de hissetmiyorum ki benim cok gazim oluyo, eger bebek kendini gosteriyorsa da gazdan ayirt edemeyebilirim

Ben de çikolatayı çok severim bayılırım ama bu süreçte eve çikolata sokmuyorum biliyorum evde olsa yicem en güzeli evde bulundurmamak çocuk için bazen bi iki şey alırsak alıyoruz onu da abur cubura çok alıştırmadık zaten

Npalim anne olmak kolay degl saglikla gelsinler insallah. Vlla bu cinsiyet merakindan catliyorum ya daha randevuma 8 gun var ki ondada daha solemiyck yani
Ben 16ya aldım randevuyu kesin olsun diye muallakta kalırsa bi daha gitmek istemiyorum ama çok heyecanlı gerçekten ya erkek hissediyorum ben hayırlısı bakalım

Günaydınnnn hanımlaaar
Bu sıralar rüyamda sürekli kötü şeyler görüyorum ya hani şu hamileyken korkuturlarmış ya aklıma hep o geliyor daha çok korkuyorum. Sizde de oluyor muuu

Bir kere kilo vermişsin alırsan yine verirsin hiç psikolojini bozma korkularını çok iyi anlıyorum inşallah sıkıntısız çok kilo almadan geçer süreç

Öğretmen kizlar gecen hafta idareye sordum idari izin olayini o gecen haziran semineri icin gecerliydi yeni genelge gelmedi diyor

B Baharyagmuru35 ben de kilo vermek istiyodum veremeden hamile kaldim ilk basta istahim da coktu kilo aldim bebekten cok kiloyu taktim sonra bulantilar bi basladi kusmaktan baygin dusuyorum ayaga bile kalkamiyorum cok pisman oldum boyle kilo almayacagima istahli olup rahat gebelik gecirmeyi tercih ederim sen de cok takmadan az az ye caninin istedigini ❤

Öğretmen kizlar gecen hafta idareye sordum idari izin olayini o gecen haziran semineri icin gecerliydi yeni genelge gelmedi diyor
Ben seminer boyunca gittim canım canlı derslere de gidiyorum öğrencinin olmadığı boş sınıflara canlı ders anlatıyorum. Ve bu mantığı anlamıyorum. Eğer bu sebeple bir şey olursa vebali çok büyük umarım bizi duyan olur. Her meslek grubu çalışıyor öğretmen yatıyor imajını kırmak için ateşe atıyorlar. Her meslek grubu evet çalışıyor saygım var ama bankacı müşterinin olmadığı bankaya gitmiyor sonuçta müşteri de oluyor işini yapıyor keşke öğrenci olsa da ben de yaptığım işten zevk alsam diğer türlü sırf okula gitmek için çabalıyorum boş sıralara...

Çok doğru canım sırf öğretmen oturmasın demesinler diye boş okula çağirılıyoruz hiçbir mantığı yok bilmiyorlar ki öğrenciyi en çok biz düşünüyoruz, günlerdir canlı derste kullanacağım kaynak siteler ödev vermek için çalışma kağıtları interaktif ödev siteleri kirtasiyelerden kaynak kitap araştırıyorum ve bazı öğrencilerimizin İnternet erişimi olmadığını bile bile belli öğrencilere ders anlatmak en acısı. Diğer öğrencilerimize telafi etmek için videolar gönderiyoruz ama eğitimdeki bu açık zor kapanacak okulun o sessiz haline alışmak çok acı gerçekten..

Maalesef canım bunun bedelini bize ödetmeleri o kadar acı ki biz mi çıkardık koronayı öğrenci geldi de biz mi gitmedik okula? Bu kin bu zorlama neden? Öğrencim olsa gitsem gam yemem işim bu tabiki gidecem derim şuan boş yere sırf algı kırılsın diye bu kadar vaka varken üstelik hamile halimizle ateşe atılıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…