2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim aslında okulların inisiyatifine bırakıldığı için müdür dönüşümlü olarak okulda bulunmamiz gerek dedi bize, yani her gün illa ki birkaç öğretmen okulda olacakmış biz de canlı dersleri evde yapmayı tercih ederiz internet bağlantısı daha kolay olur diye dedik canlı dersi o gün olmayan öğretmenler gelecek şekilde liste hazırladık herkes haftada bir gün okula gelmiş olacak. Siz de müdüre talep etseniz iyi olur bence çünkü şu riskli süreçte aşırı saçma herkesin okulda bulunması

Yani artık canım inan mantık aramıyorum yaptıkları işte. Sadece el vicdan diyorum.

Öğretmen kizlar gecen hafta idareye sordum idari izin olayini o gecen haziran semineri icin gecerliydi yeni genelge gelmedi diyor

Bende kamudayım, ki bunun kamusu özeli yok vestel de çalışan benimle birlikte hamileliğini 7. haftada öğreneni ücretli evine gönderirken ben idari izin ya da esnek çalışmayı bekliyorum. Mikrobu 24. haftadan önce kapmama gb bir durum mu var anlamadım, hiç olmadı 24. haftayı bekliyorum 24. haftadan itibaren kullanıcam. O zamana kadar mikrop kapmazsak.

İlk gebeliğimde hiç rapor /izin kullanmadan 37. hftayı tamamladım bebeğe devrettim kalan izinlerimi, salgın olmasa çalışmak isterim.

Günaydın kızlar bende dün gittim dr ikılı test için kan verdim muayene oldum bebişim iyi çok şükür kesin değil ama erkek olabilir dedi

Hayırlı sonuçlarınız çıksın inşallah bende geçen hafta cuma günü kan tahlili verdim , bebeği de gördük 1 ay sonrası için randevu aldık. Erkek olma durumu olabilir dedi doktor

İlk gebeliğimde hiç rapor /izin kullanmadan 37. hftayı tamamladım bebeğe devrettim kalan izinlerimi, salgın olmasa çalışmak isterim.
Zaten salgın olmasa gitmek isteriz hepimiz doğum sonrasına aktarmak çoçukla daha çok vakit geçirme fikri çok cazip ama olağanüstü durum olunca korkuyoruz

Bunun için cimere filan yazsak sonuç alır mıyız acaba? Aynen gebelikte iki kat tehlike bunun haftası mı olur

Kızlar Dr dan cıktım şimdi. 10+5im. Ama 11 haftalık görünüo dedi Dr. Maşallah nasıl oynuo.şükür elhamdülillah ama Dr alttan bakmak istedi izin vermedim. Korktum en son kanamam olmustu. Şükür herşeyi normal. Bide Dr memlketlim çıktı. Çok sevdim aşırı tatlı Bi bayan. Pendik medipol de tavsiye ederim Dr arayışında olanlara

Günaydınnnn hanımlaaar
Bu sıralar rüyamda sürekli kötü şeyler görüyorum ya hani şu hamileyken korkuturlarmış ya aklıma hep o geliyor daha çok korkuyorum. Sizde de oluyor muuu
Cok mu vesvese yapiyorsun acaba yatarken canim, ben cok dusundugum ve dertlendigim zamanlarda kotu ruya gorurum.. her gece yatarken muhakkak inaniyorsan eger dua et ya da seni rahatlatacak meditasyon falan tarzi bisi de yapabilirsin.

Cok mu vesvese yapiyorsun acaba yatarken canim, ben cok dusundugum ve dertlendigim zamanlarda kotu ruya gorurum.. her gece yatarken muhakkak inaniyorsan eger dua et ya da seni rahatlatacak meditasyon falan tarzi bisi de yapabilirsin.
Yok kuxum bişeyi kafaya takarak yatmıyorum. Ayetel kürsi okuyup yatıyorum. Ama 3-4 gündür hep kötü rüyalar görüyorum anlamadım ki

Bizim biraz daha vakte ihtiyacimiz var demek ki canim ben de hissetmiyorum ki benim cok gazim oluyo, eger bebek kendini gosteriyorsa da gazdan ayirt edemeyebilirim
Canım günaydın. Gazla ikisini ayırt edebilirsin. Sadece birazcık dinle kendini. Kayıyor gibi oluyor, sanki minnacık bir tekme gibi geliyor. Ben 3kez hissettim. İlkini bende gaz sandım. Ama 2.sinde farklı birşey olduğunu hissettim. En yakın zamanda hissedersin inşallah. Çok değişik. Ben buradayım diyor resmen

Maşallah canım. Günümüz aynı olduğu için kendim kadar merak ediyordum senin doktor kontrolünü. Darısı başıma benimde perşembe randevum var inşallah senin gibi güzel haberler alirim bende

Günaydınnnn hanımlaaar
Bu sıralar rüyamda sürekli kötü şeyler görüyorum ya hani şu hamileyken korkuturlarmış ya aklıma hep o geliyor daha çok korkuyorum. Sizde de oluyor muuu
Canım ben hamile oldugumu öğrendim beni aşırı korkutmaya başladılar mezarlığa götürdüler 2 kız kardeşimin cocuklarıyla korkutuyorlardı Bi hocaya gittik muska verdi o günden sonra korkmuom şükür. Yastığının altına bıcak koyabilirsın.

Gunaydin canim dun cok dinledim ama yok olmadi valla hissedemedim cok degisik bir heycan olsa gerek insallah ben de hissederim en kisa zamanda

Maşallah canım. Günümüz aynı olduğu için kendim kadar merak ediyordum senin doktor kontrolünü. Darısı başıma benimde perşembe randevum var inşallah senin gibi güzel haberler alirim bende
Amin canım inşallah perşembe gidecektim ama dayanamadım. Maşallah kıpır kıpır Dr kalp atışını yakalayamıom dedi. Sorun yok dimi dedim yok dedi şükür elhamdülillah Sende güzel haberler alcan eminim

Nasıl yani. Rüyanda mı mezarlığa gittiğini gördün. ay inşallah o kadar çok korkmam ya. Bide eşimle birlikte uyumuyoruz o yüzden de korkuyorum gibi geliyor bna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…