2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Ozele gidiyorum cnm peki kontrole ne zaman cagiriyo acaba

KizLrys cok pismanim dikkatli beslencem.diyorum her ertesi gun bozuyorum cikolata yedim .. simdide yuruyus bandimda yuruyorrum butun cikolata anca erir herhalde ya valla kendime eziyet keske yemeseydim . Yarin kesin duzelticsm ins ya
Valla ben de 3 kilo aldım boşver kilo alınır verilir bu süreçte aşırı takma bence dikkat et ama odaklanma bebeğe yansır doğurduktan sonra emzir koştur derken zaten veriliyo gerekirse diyet spor yaparsın

Bnmde 2 li taramam 9 gun sonra ve bnde o gun tam 12+4olucm ayy cinsiyet mi soyledi 85 baya buyuk oran bnde hic umitlenmiyordum soylemez kesin diye 16.hftada dedi cnku gorrse dermiki
Valla benim gittigm doktor yillarin doktoru yasi baya var oglumda 11 haftalikti 2lide kesin erkek dedi bundada erkek diyemem %85 kiz dedi tomurcugu gordu yatay duruyordu erkek olmasi icin dik olmasi gerek 10 gune kaybolr dedi 15 gun sonra randevum ozmn dha net belli olur dedi

Bunu okurken tekme yedim bakalım doğru çıkacak mı ben 3 4 gündür hissediyorum 11+5'iz
Ben bugün bebisimin hareket ettiğini duydum ♥♥♥♥ tatlı yemiştim uzandım elimi koydum pıt pıt diye attı çok güzel çok heyecanlı bişey gaz falan değildi çok bambaşka bi histi
Oyy maşallah size yaaa darısı hissetmeyenler olarak başımıza ❤ doktor ilk gebeliklerde ortalama 20. Haftada hissedilir dedi. Ultrasonda tekme atıyor yan donuyor kafasının üstünde dönüyor falan değişik değişik hareketler ama bende tık yok tabii. Daha zaman var anlaşılan

Tatlı ye sonra uzan bebeğin olduğu yere tık tık vur sonra hemen elini koy oraya hissetmeye çalış

benim kız cinsiyeti tam 6ay göstermedi
Valla bnmkide bgun yuz ustu yatiyordu sonra oksur dedi 10 dk zoraki oksurdum uyanr gbi oldu sirtini dondu sonra tkrr kuvvetli oksurdm uyandi bu seferde yuzsirt ustu yatti burun kemigi icin 1 saat bakti doktor cinsiyetide oyle soyledi sirt ustu yatinca bebis bi an dedm ogrenemiycem galiba

Buraya hissettim yazan arkadaslari okudugumdan beri elim karnimin alt kisminda dolasiyorum hatta bulantidan dolayi normalde tatli yiyemememe ragmen cikolata bile yedim yooook hissetmiyorum

Dün 2 kere gittim acile bugun doktorum gel demişti ondan habersiz bişey yapmak istemedim şimdi gidiyorum kendi doktoruma, Allah a emanatiz
İnşallah güzel haberler alırsın bir sorun yoktur canım

Kızlar doktora gittim bugün hiç bir şey yapmadı ne tansiyon ne seker ne 2li test hiç birini yapmadı ve 2li teste gerek duymadığını söyledi 4lü tarama yapılacakmış 16 22 hafta arası ulturasonla bebeğe bakar mısınız dedim bakmadı bebeğimle alakalı bilgi vermedi sadece kalbi atıyor dedi kalp sesini bile bir kere duymadım morelim çok bozuk süleymaniye kadın doğum cidden berbat biryer

Geçen gün benim devlette yaşadığım olay gelmiş senin de başına. İnsan cidden sinir oluyor. Bugün özeldeki doktoruma gittik ikili testi de yaptık uzun uzun bebeği de izledik kalbini de duyduk çok şükür. Yok bende sorun var ben devlet hastanesine gidince biseyden faydalanamıyorum ille para vermek gerekiyor

İyi doktor sanıp gittim kontrole onda devam edince herhalde nasıl olsa gelecek diye ilgilenmedi belliki başka doktora alıcam randevu özele gidemiyorum maddi durumum yetmiyor malesef başka kadın doğum hastahaneside bulamıyorum morelim çok bozuk ya bebeğimi görücem diye gittim göremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…