2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla benm esim asla anlamaz anlasada ugrasmaz ev isleri ve mutfakla hicbi zaman malesef sukur benm suan ihtiyacim yok zaten rahat geciyo hamilelik . Ama yardimc olmasi guzelmis esinin

Benimki yumurta haşlanmış bile ama ilk çocuğumuz küçük ben kotu olduğumda bakiyor adam hakkini yemim

Sıkma canını kuzum inan her doktor böyle değil devlette. İnşallah gönlüne göre bi doktor bulursun biliyorum gidip bebeği görememek kötü bir his

Ben hala ikili test sonucumu öğrenemedim. Bu cumartesi icin doktoruma randevu alacaktim bi baktim bu hafta hic randevu yok. Muhtemelen izne filan ayrıldı. Hastanede de sonuclar doktorunuzun ekraninda diyip geciyolar. Cumartesi gidip almaya calisicam sonucu. Baska bi hastaneden randevu aldım, ama orasi 3.5 saat uzaklıkta. Ne yapsam bilemedim valla paramla rezil oluyorum. Ikili test icin 300 lira odedim ben. Bu kadar ilgisizlige tahammul edemiyorum.

Anladim cnm hayrlisi nysevo olsun bi kiz bi erkk cok gzl

Boşver canım .. canını sıkma. Bende bugün devlete gittim. Adam demediğini bırakmadı. Hastaneye saydırdı da saydırdı. Sağlıksız ortammışda, konforsuzmuşda.. buranın önünden bile geçilmezmişde. Gittiğime pişman oldum. Alt üsdü bi bebeğe baksın cinsiyetini söylesin diye gittim. Gösterdi sadece bu kadar. Büyükşehirlerde devlet hastaneleri sorunlu gerçekden.. iyi birine denk gelirsen, onla devam edilmeli.

KizLrys cok pismanim dikkatli beslencem.diyorum her ertesi gun bozuyorum cikolata yedim .. simdide yuruyus bandimda yuruyorrum butun cikolata anca erir herhalde ya valla kendime eziyet keske yemeseydim . Yarin kesin duzelticsm ins ya
Kız bu psikoloji ile 9 ayı kendine işkence edeceksin valla ne desek senin kilo takıntının önüne geçemiyoruz :)

su kiloyu cok fazla kafaya takıyorsunuz ben 10 kilo aldim oglumda dogumdan ciktim normal doğum 7si gitmişti emzirme döneminde yanlış beslenme 10 kilo geri aldım. Online diyetle 10 kiloyu 2 ayda verdim .çocuğunuz saglikli hayirli olsun kilo verilir arkadaşlar cok kolay ben troit hastasiyim bide ona rağmen verdim ... kendinizi cok kısıtlamayin canınız istediğini yiyin tadımlık dahi olsa...Rabbim saglik versin gerisi hallolur.

Insallah iyi bir doktorla karşılaşırsın cnm.canini skma

Kız bu psikoloji ile 9 ayı kendine işkence edeceksin valla ne desek senin kilo takıntının önüne geçemiyoruz :)
Ezelden beri varya o bnde 12 yasinda ayagimi kirdim 1 ay yatinca 10 kilo aldm ozmndan beri hep fazla oldu kilom yillardir 3 4 yil 85 de gezdim en son 91 de yeter dedim . 8 ayda 20 kilo verdim sadece 6 7 ay keyfini surdumki o da daha 6 7 kilo daha vardi vremedim ustune 4 5 kilo de aldim 75 le kaldim hamile . O 90 lik hallerimi gorunce fenaliklar basiyo bide tam guzel oldum derken gri sisicek olma psikolojisi.
Kollarim vucuduma gore kalin . Ins yine kollar dan da almam sadece gobek sissin yag arrtirmiyim baska bsey istemiyrm derken 3 aydr istah tavan cunku bulanti hic yok bide aktif agir spor yaparken kas yapmışken sporuda resmen kestim . Vucut o kdr harekete alisinca yemesende aliyosun zaten . Bebekle ilgili degilde kendim dikkat edemedim yedim diye kendime kiziyorum . Pihtilasma sorunumda var doktorda dedi kilo alma diye dikkat et diye . Ben daha saglikli beslenirken iyice bozdum . Asil hamilelikte saglikli duzgun vitaminli beslenmek gerekirken ben hamur isi tatli yedim midemin ustu yine yaglanmaya basladi . Tek suclu kendimim . Su bogazimi tutsam zaten bebdk icinde hayirli oluck cunku yediklerimin ona yarari degil zarari var aslinda kilodan cok kendime kiziyorum saglikli beslen diye hergun yarin diyorum yarin yine elimde cikolata . Seker zehir gerçekten.. akrabamiz obez hamile kaldi sekeri cok oldugu icin bebek kalbi kirli kani pompalayamiyor olarak dogdu ve milyonda 1 gorulen 11 hastalik teshis kondu . Ameliyat ettiler 3 ay kuvezde kaldi . Ameliyat asiri riskliydu kurul toplandi karar alindi doktorlar yapmayiz dediler bi doktor hastane müdürüymüş ayni zmnda o yapti herseye ragmen . Ama malesef bebsk ameliyattan sonra melek oldu .. kilo yuzunden olmus hep .. halada yiyor psilojisi alt ust heryerinde yaralar cikti hala yiyo hala yiyo kadin.. Allah kimseye yasatmasin kinamiyorum ama cok zor . O yuzden diyorum hep kendime hakim olmam gerek çünkü bunyem cok yatkin ipin ucunu kaçırdığım an asiri hizli kilo aliyorum . Uzun oldu ama ayrintisini aciklamak istedimm

Nasil 7 kg aldin ya? Hic mi istahlı olmadın
Valla canım inancın olsun şükür gebeliklerimde ne tiksindim ne midem bulandı ama aşırı bir iştahımda yoktu normaldim yani karnım doyana kadar yiyordum doktorum da kilolu bir bayandı imrenirdi ayşe hanım hem kilonuzu belli etmiyorsunuz hem kilo almıyorsunuz hem de aldığınız bebeğe gidiyor süpersiniz diyordu

İlk gebeliklerde uzun sürebiliyor evet zaten hissedersen anlarsın çok değişik bir şey bazen benim sıpa hafiften ittiriyor bu gebeliğimde çok çok net hissediyorum darısı sizlere sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…