2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Haftalarca durdu durdu simdi midem bulanmaya başladı. 9. Haftanin sonundan beri ara ara yokluyordu ama 3 gündür ilaç içiyorum. Işe gec gitmiştim zaten yarim saat durdum geri çıktım kosa kosa eve geldim. Hem aşırı derecede şişkinlik ve gaz var, hem de kusmaya başladım. 1 saat yatayım bakalım ilaç etkisini gösterirse yeniden dönücem. Bi de hastaneyi arayıp ikili test sonucumu ogrenme cabasina girmem lazim yine

İnşallah bi haftalık falandır

Ahh ahh ben uzuluyorum valla bulanti yasayana, bilen biri olarak insallah tez zamanda gecer hepimizinki

Inşallah. Başta olmayıp sonradan niye oldu anlamadim valla.
12.hafta hcg nin tavan yaptığı hafta imiş. O yüzden olabilir kuzum
Sebebini sordun mu doktora hiç cnm
Yok canım onu sormadım ama netten baktım. Herşeye susuzluk dediği gibi bunu da susuzluğa bağlıyor. Ama gerçekten artık 2 litre falan su içiyorum son zamanlarda hiç hissetmiyorum çarpıntı

Yok kuxum bişeyi kafaya takarak yatmıyorum. Ayetel kürsi okuyup yatıyorum. Ama 3-4 gündür hep kötü rüyalar görüyorum anlamadım ki
Kötü diye yorumlamayın. Etkisinde kaldığınız rüyayı musluğu açın akan suya anlatın. Çok rahatlatır sizi. Birde sayfaları açık Kuran-ı Kerim koyabilirsiniz başucunuza. Bende geçen hafta hep karışık şeyler gördüm.

Aaa gördüğüm rüyayı araştıracaktım sen söyleyince aklıma geldi. Yıkan görmüştüm rüyamda

arkadaşlar bende kamu çalışanıyım ve sağlık sektöründe çalışıyorum. Şu an acayip tedirginim cimer e yazmayı düşünüyorum. Hepimiz yazarsak eğer ciddiye alınır diye düşünüyorum yoksa kimsenin bizi düşündüğü yok

Ben de yazmayı düşünüyorum gerçekten hepimiz yazalım

Fetal dna testi yaptıran 2 kişi vardı sanırım. Kızlar hangisinde yaptırdınız? Genoks diye bir yer var Ankaraymış sanırım yapılma yeri. Kararsızım. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. Birde bu testlerle cinsiyet öğrendiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…