2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende şuan ıhılaya tısılaya ütü yapıyorum. Sıcak daha kötü ediyor. Ama yatmaktan çook sıkıldım
Ben hiç yaz insanı değilim en sevdigim mevsim ilkbahar ve sonbahar yazları dışarı çıkmaktan ütü yapmaktan nefret ediyorum ütü hastalığı var bende herşeyi ütülerim normalde ama yaz aylarında resmen biriktiriyorum ve gördükçe sinirim bozuluyor bu ayları sadece akşamları için severim Eşimin işten gec geldigi günler var akşam 11 civarını buluyor o günler yaparım ütüyü akşam serininde. Gündüz fenalık basar bana

Kizlar herkes nasil bakalım.??
Bugün bulantiya ragmen mutfaktayim.Surekli biseyler yapıyorum resmen aşka geldim.Bi kaç gündür canım acı çekiyor.Oglumda hiç böyle olmamıştım.
Ben bugun kotuyum, usutmusum burnum durmuyo, gece iki tarafta tikandi hic uyutmadi, isim var calismam lazim ama gozumden uyku akiyor, basim agriyo oyle yanii aksam olsa da yatsam diye bekliyorum

Ben kullanıyorum ferritin 5 ti benim

Sende mi kışın doğdun yoksa. Yazı hiç sevmem. Kar yağsa soğuklar gelse baddaniyemi alıp otursam diye bekliyorum. Ha bide doğalgaz faturasını

Sende mi kışın doğdun yoksa. Yazı hiç sevmem. Kar yağsa soğuklar gelse baddaniyemi alıp otursam diye bekliyorum. Ha bide doğalgaz faturasını
Kasım doğumluyum ben ohh sıcacık battaniyeye gömülme keyfine az kaldı ama son cümlen beni yıktı bi hüzün çöktü üzerime

Bende devlette hemsireyim raporlarım bu hafta bitiyo ücretsiz izin dilekçesi yazdım ama pandemiden dolayı onaylamazlar dedi

Kizlar kendi hastanemin gous bolumune geldim 150 tl verdim aldim rapor mecburen . Doktorda dedi ne sacmalik emboli icin onaya yollamlari . aama cok onemoi detay ogrendim kan sulandirci ignem 0.6 mg suan kilom 80 olunca 0.8 mg yükseltmek gerekiyormus acil tartilmam ve bunu doktoruma da sormam lazim

Evet kuzum kan sulandırıcı iğneleri kiloya göre veriyorlar babam için alıyordum doktor bu şekilde bilgi vermişti bana zamanında . Sen bilmiyormuşsun ögrendigin iyi olmuş ehliyeti de inşallah alırsın hayırlı olsun şimdiden

Kasım doğumluyum ben ohh sıcacık battaniyeye gömülme keyfine az kaldı ama son cümlen beni yıktı bi hüzün çöktü üzerime
ahah bende aralık. Ondan seviyoz ondannn karadenizde doğalgaz bulunduya bakalım biz yiyecekmiyiz kaymağını
Her şeyde bi hayır var dedikleri bu olsa gerek kuzum

ahah bende aralık. Ondan seviyoz ondannn karadenizde doğalgaz bulunduya bakalım biz yiyecekmiyiz kaymağını

Her şeyde bi hayır var dedikleri bu olsa gerek kuzum
Evet ya bence 80 olmamisimdir daha 8 gun sonra doktor randevunu bekliyim bari doktoruma kultur sonucunu gostercektim ama malesef cikmis

Evet ya bence 80 olmamisimdir daha 8 gun sonra doktor randevunu bekliyim bari doktoruma kultur sonucunu gostercektim ama malesef cikmis
En son kaçtın kuzum. Attığın fotoya görr bence de 80 değilsin

Evett kanımız kaynıyor doğduğumuz mevsime. Ben bebisler martta doğacak diye de seviniyorum
Bi kaymak yenecek orası kesin ama kim yiyecek orası kesin değil

Biliodum aslinda ben sordum doktora nasil olcagini blmiyodum arttirmam lazmmi dedim kendi doktoruma sorucaktm bunada sordum doktorum zaten gogusede git soyle diyo her zaman onla bir karar veriyor . Doktoruma anlatiyim durumu 9 eylulde

Evett kanımız kaynıyor doğduğumuz mevsime. Ben bebisler martta doğacak diye de seviniyorum
Bi kaymak yenecek orası kesin ama kim yiyecek orası kesin değil
ı
Bende yazın sıcağında bana da yazık yavruma da
Ben biliyorum kimin yiyeceğini de yazmayım buraya

Biliodum aslinda ben sordum doktora nasil olcagini blmiyodum arttirmam lazmmi dedim kendi doktoruma sorucaktm bunada sordum doktorum zaten gogusede git soyle diyo her zaman onla bir karar veriyor . Doktoruma anlatiyim durumu 9 eylulde
Konuşursun kuzum zaten 80 yoksundur sen şuan stres yapma kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…