2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Nasıl yani. Rüyanda mı mezarlığa gittiğini gördün. ay inşallah o kadar çok korkmam ya. Bide eşimle birlikte uyumuyoruz o yüzden de korkuyorum gibi geliyor bna
İlk öğrendiğim gün rüyamda mezarlığa götürdüler valla canım. Sonraki gün kız yeğenimi yüksek Bi yerden düşürmeye çalışıyorlar bağırıom ama sesim cıkmıo. Daha ertesi gün diğer kızkardeşimin oğlunu rüyamda kaybettiğimizi gördüm. Muska dan sonra şükür korkmadım. Bide hoca bana yattığında uykuya dalıncaya kadar kevser suresini oku demişti. Yok cnm herkeste aynı şey olcak die bsy yok.

anladı canım. İnşallah uzun sürmez bende ki de
Arada bnm eşimde horlar ayagına dürtünce kesio Allahtan uykusu ağır deil yoksa ayağa dürtmeyle falan anlmazdı horladgını
Ay herkes bu dertten muzdarip

Kızlar selam nasılsınız. Bugün 12+0 ım. Daha önce kayıplarım olduğu için biraz tedirginlik yaşıyorum. Aranızda benim gibi olan varmı merak ediyorum. Hamilelikle ilgili son zamanlarda pek bir belirti yaşamıyorum. Mesela regli ağrısı gibi arada bir olan ağrılar.
Kusma zaten Allaha şükür hiç yaşamadım 1 hafta önceye kadar hafif bulatı yaşıyordum oda geçti. Uyku günlerim bitelide iki hafta oldı. Böyle hamileliğe can kurban ama işte insan tedirgin oluyor bir yandanda.

Tesekkur ederim bana destek olup gönlümü rahatlattığın için Rabbim de gönlünde ne sıkıntı varsa gidersin kardeşim
Ne kadar güzel bir dua bu böyle Allah razı olsun canım benim amiin cümlemizin inşallah
Benimde ara sira kolum agrir. Farkettmki bu agrilar hamilelikte artis gosteriyo. Gecms olsun cnm
Sanırım iyi beslenemediğimizden vitamin eksikliği yaşıyoruz bebişler deporlardan beslenirken bizim de ağrılarımız ortaya çıkıyor

Kızlar demir ilacına başlayanlar oldumu ?
Benim galiba belirtilerim ferritin düşmesine bağlı diye düşünüyorum bundan 5-6 ay önce ferritin değerim 4 tü ilaçlarla baya yükselttik 50 lere çıktı sonra hamile kaldım zaten ama son 1 haftadır aşırı yorgunluk halsizlik baş ağrısı kalp çarpıntısı ve baş dönmesi yaşıyorum yine aynı belirtiler gibi gelmeye başladı bana normalde 8 eylülde olucak olan kontrole yarın gidicem doktor yarın çağırdı. Yeme düzenim aşırı bozuldu yemek hazırlamay dahi üşenip öğle yemeği yemez oldum ..
ilaç başlamam gerekiyor sanırım artık.
Bu arada 11+6 günlük bugün.
Böyle şeyler yaşayan veya ilaca başlayan oldumu

Merhaba troid değeriniz kaç çıktı acaba ben haşimato hastasıyım ve hap kullanıyorum iki aydır 4 haftalık sanırım hamileyim perşembe günü doktora gidicem

Ben yaptırcam ve yanlış hatırlamıyorsam genoks diye bir yer benimkide Ankara ya gönderiyorlarmış kan örneklerini

Ben yaptirdim ama benim yaptirdigim amerikaya gitti san diegoya. Ben acikcasi korkarak yaptirdim ama Allaha sukur sonuclari temiz cikti. Cinsiyet yasal olarak soylenmiyor diye biliyorum:)

Kizlar herkes nasil bakalım.??
Bugün bulantiya ragmen mutfaktayim.Surekli biseyler yapıyorum resmen aşka geldim.Bi kaç gündür canım acı çekiyor.Oglumda hiç böyle olmamıştım.

Ilk günler bende kabuslar görüyordum ama benim kabusum bile komedi oluyor.Esime gore tabi.Suran açık ondan olmuştur diyo.Adam beni ciddiye bile almıyor.
Ahh bu hormonlar.Saka bi tarafa ben dua ederek yatıyorum.Daha huzurluyum çok şükür.

Sinirlerim tepemde kizlarya ehliyet kursu icin ssglik raporu lazm saglik ocagida daha once akciger embolisi gecirdigim icn gogus bolumunden onay lazim dediler gogus bölümleride devlette corona dolu ozeldede suan muayene edip rapor vermiyolsrmis coronadsn dolayi yani rapor alamiyorum . Esimin tanisigi varmis yarın yazilicaktim ama nasil oluck anlamadım

başka bi sağlık ocağına gitsen misafir girişi yaptırsan

Bugün bulantiya ragmen mutfaktayim.Surekli biseyler yapıyorum resmen aşka geldim.Bi kaç gündür canım acı çekiyor.Oglumda hiç böyle olmamıştım.
Bende şuan ıhılaya tısılaya ütü yapıyorum. Sıcak daha kötü ediyor. Ama yatmaktan çook sıkıldım

Bende yemek istiyorum ama yapmaya halim yok çok halsizim yine bugün. Özledim mutfakta vakit geçirmeyi resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…