2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bende yemek istiyorum ama yapmaya halim yok çok halsizim yine bugün. Özledim mutfakta vakit geçirmeyi resmen
Bugün sabah oğlum geç uyandı bende uykumu aldım.Bulantisiiz kalktım.Hemen biseyler yapıyım dedim.Az kaldı canım.Ilk 3aydan sonra daha iyi hissediyor insan.Alisiyor hamilelige vücut.

Ben bugun kotuyum, usutmusum burnum durmuyo, gece iki tarafta tikandi hic uyutmadi, isim var calismam lazim ama gozumden uyku akiyor, basim agriyo oyle yanii aksam olsa da yatsam diye bekliyorum
Çok geçmiş olsun.C vitamini tüket bol bol sıvı al canım.Bi de tuzlu su ile burnu temizle açılır hem.

Bugün sabah oğlum geç uyandı bende uykumu aldım.Bulantisiiz kalktım.Hemen biseyler yapıyım dedim.Az kaldı canım.Ilk 3aydan sonra daha iyi hissediyor insan.Alisiyor hamilelige vücut.
Aynen geçen haftalara göre çok şükür çok daha iyiyim ama kesilmedi bulantılar. Ama mahvoldum her yediğim çıkıyordu ağlıyordum artık kolumu kipirdatamiyordum çok şükür artık azaldı. Alışalım artık tekme falan hissedelim

Kızlar pazar gunu sinava girecegim hepinizden dua bekliyorum bebis olana kadar cok emek verdim ama sonra hic çalışamadım hayırlısıyla atanmayı çok istiyorum
Rabbim muradını versin canım bebeğin şans getirsin inşallah bu yolda rabbim kimseyi Emeksiz çıkarmasın

aynıyız biz de bugün 12+0 olduk. Öğrendiğimden beri hiç midem bulanmadı. Erken yatıp erken kalkıyorum hamilelikle birlikte uyku düzenim geldi. Bir kaç kez başım ağrıdı O da normal zamanlarımda da olduğu için önemsemiyorum. Ne güzel annemde böyleymiş anneme çekmişim diye sevinirken bir haftadır alt karın bölgesinde ağrım var. geçen cumartesi muayene günümde doktor 3cm kanama alanı var dedi. Belki de ağrımın nedeni odur.
Yani belirti yaşamamak da güzel telaş etme canım

cikolatada kafein var bu nedenle fazlası bebeğe zararli

Ay gerçekten 38 derece sicakta 6 km yuruyup hem taksi hem dolmus hem metro kullandim bugun 200 tl de para gitti sirf bi saglik rsporu icin foto cektirdim saglik ocagi hastane vs vs derken amma ugrastim ins ehliyet i ogrenip alablrm bebis olmadan lazimdi zaten cocukla dolmuslarda gezmek istemem gec kaldim

Aşırı sıcak ya
Valla ter icindeyim daha yemek yapmadim yoldayim . Esimin bi arkadasinin tanidik varmış esi yarın basliycakms kursa bende onla gidiyim diye eşim bugun habrrdar olmus bende bugün hepsini halletmek icin ugrsstim allah'tan diploma fotokobim filan vardi . Ama pistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…