2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bence bu baş ağrısı susuzlukla alakalı değil ya. Ne kadar su içtim bugün yine Başım ağrıyor yine ağrıyor

Kızlar bence bu baş ağrısı susuzlukla alakalı değil ya. Ne kadar su içtim bugün yine Başım ağrıyor yine ağrıyor
Malesef hamilelik ve hormonlardan dolayı imiş.Dr.ma sormuştum.Gecen hafta.Bi de tansiyonun düşmesi ve çıkması da etkilermis.Ama en önemlisi gerginliktenmis.

Malesef hamilelik ve hormonlardan dolayı imiş.Dr.ma sormuştum.Gecen hafta.Bi de tansiyonun düşmesi ve çıkması da etkilermis.Ama en önemlisi gerginliktenmis.
Gergin değilim çok şükür. Tansiyonu bilmiyorum ama sıcaklardan havale geçiriyor olabilirim. Bu nasıl sıcak yaaa

Alaattin Kaçar, ve sevgi hastanesinde Alim Gökhan Kuşgöz dönüşümlü gidiyorum. sizde mi Balıkesirli siniz
İs geregi buraya geldik yeni ama bandirmaya daha yakınız. Bandirmada bi doktora gidiyorum ama hastaneyle ilgili soru isaretlerim var. Bursa ve balikesir eşit mesafede. Bu hafta bursa medicalparkta bi doktordan randevu aldim bakalim. Allaattin Kaçar'ı bana daha once de tavsiye ettiler ama ozel muayenehanesi varmis sanırım. Ben hastanede çalışan bi doktor istiyorum daha kolay olur diye ama kafama yatan bi hastane de bulamadım. Her yer uzak bize malesef. Acil bisey olsa hic biyere yetişemem.

inşAllah memnun kalırsın doktordan. Bursa'ya gitmen daha iyi gibi geldi bana. doktor çok önemli hakkında hayırlısı olsun.

inşAllah memnun kalırsın doktordan. Bursa'ya gitmen daha iyi gibi geldi bana. doktor çok önemli hakkında hayırlısı olsun.
Tesekkur ederim. Her iki doktora da ayri ayri gidicem. Doğumda da artik birini secerim diye düşünüyorum. Insallah planladigim gibi olur. Gerci bu gidisle ben yolda doğururum

Ay insallah görünür bende perşembe gitcem 14+4

benim ferritin 5.5 maltofer der kullanıyorum hamileliğin başından beri son durumda ne oldu bilmiyorum. halsizlik ve uyku çok yapıyordu. onlar azaldı diyebilirim. inşallah en kısa zamanda yükselir. Çekirdekli kara üzüm, etlerin yanına mutlaka bol yeşillik, yeşil mercimek tüketmek kendimizce yapabileceğimiz şeyler.

M Muallimezzz asla yaptirmam aşi . grip asisi basli basina tehlikeli isteyen arastirabilir hamile halde yaptirmak ekstra zarar demek bana gore. İsteyen tabiki yaptirir o ayri konu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…