2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama erkek bebiş şeylerine bakıyorum hep artık isim düşünüyorum gerçi aklımda var ama kız olsun çok istiyordum ama hayırlısı sağlıkla gelsinde inşallah

Çok kendimi kaptırmak istemiyorum ama erkek bebiş şeylerine bakıyorum hep artık isim düşünüyorum gerçi aklımda var ama kız olsun çok istiyordum ama hayırlısı sağlıkla gelsinde inşallah
Allahtan biz seçmiyoruz cinsiyetini doğuma kadar karar veremezdik

Ben de vitamin aldım parol falan aldım. Bugun serun taktırdım vitaminli toparlandım daha iyiyim sükür

Kizlar ferritin ve demir serum değeriniz kaç tahlillerde? Benim biri 5 diğeri 28 yani ikiside en düşük demir ilacina basladım ama hemen etki etmez tabi. Bas dönmelerim carpıntım halsizligim fenalıklarım bundanmış bu hafta. Bebek büyüdükçe demiri de daha fazla alıyor bizden. 50 civarında olmasi lazımmıs en az. Bakalım ne zaman yükselecek benimki

Y
ya acaba bana bunlar yapıldı mııı bilemiyorumm

Aa
aa evet bakılmış benimdeğerler hep normal şükür

Çok merak ediyorum ikizlerimi ya kalp atışlarını duydum 6+4 de o kadar gitmedim dahs kontrole zamanda geçmiyor durdu mübarek :)

Sağlık bakanının açıklaması canım hamileler kronik rahatsızlığı olanlar mutlaka bu sene grip aşısı yaptırsın diyor korona var ya ikisi bir araya karışmasın dlye rabbim korusun
Ben gözden kaçırmışım görmemişim onu. Normalde bağışıklık sistemim çok kuvvetlidir 1 yıl içinde hiç hasta olmadığım bile olur. Hamilelikte bağışıklık düşüyor sağlık ocağı tetanoz aşısını yapacağı zaman bir sorayim onlar yapıyorsa yaptırırım olmadı

Kızımın doktoru geçen gün kontrole gittiğimizde hamile olduğumu söyleyince mutlaka yaptırmalısınız dedi. Eşim ben ve kızıma yapılacak. İnfluanzada kullanılan ilaçla covid 19 da kullanılan ilaçlar aynı anda kullanılmak zorunda kalınırsa kalbi bloke ediyor dedi doktor. Ama piyasada şuan aşı yok. Eczane yazdırmak lazımmış. Benim doktorumda instagram hesabından paylaştı öneriyorum mutlaka yapılmalı diye. Doktorlarınıza mutlaka sorun. Allahım korusun inşallah

Benim ferritin 5.7 demir (serum) 47 di demir için takviye kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır ama 5-6 gündür bende çok halsizim hiç elim kolum kalmıyor. Sanırım dozu arttırıcaz yada ilacı değiştiricez.

Kizlar vitamine basladinz mi doktor bana elevit verdi ama beslenmeye guveniyorsan icmeyeblirsin dedi

Kizlar vitamine basladinz mi doktor bana elevit verdi ama beslenmeye guveniyorsan icmeyeblirsin dedi
Şu zamanda malesef yediğimiz herşey yapay. Ne sebzede ne meyvede vitamin, mineral hiçbişey kalmamış durumda. Hayvansal gıda desek merada otlayan hayvan yok. Balıklarda kurşun civa dolu. Tavuklarda arsenik, antibiyotik kalıntıları çıkıyor. Organik diye satılan ürünlerin çoğu gerçekten anlamda organik değil olanlarda zaten çok pahalı. Türkiye şartlarında çok zengin olmak lazım organik beslenmek için. Nitekim bence kullanmak lazım.(çok dolmuşum bu konuda) en son 9. Hafta gittim. Cumartesi perinatalogla randevum var. Kendi doktorumla görüştüğümde takviye mutlaka isticem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…