2021 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah ne güzel ben de özele gidiyorum ama devlet hastaneleri yoğun diye rastgele bi seçim oldu açıkçası endişelerim o yüzden galiba bi test filan yaptı mı peki yoksa 12.haftada direkt bırak mi dedi. Burda bazılarının 9 ay kullandıklarını duymuştum

Keşke bu dönem almasaydın canım ya valla bilemedim sıkıntı senin için uzaktan eğitim niye yapılmıylr
Blmiyrmkiya herkes ole bsey yok gtme diyolar hatta gecen ay benle ayni kursa giden arkadas gitmemis bikac gun gidip yalan diyo iki gun devamsizliktan fazla olunca kayıt siliniyo diyolar acaba yalanmi ki hic gdesim yok.
Zaten ismim yok yoklamada cunku saglik raporundan dolayi diger grupta gorunup bu grupta erken başladım. Mufettis gelince gorunursun haftaya bi kez ywter dedi kadin . Ee bu grupta yoklamada yokum mufettis gelse zaten ismim yok beni goremesedd sorun olmaz ee gtmessm olurmuki yada hasta raporu alsam bu seferde bdahaki grupla gel iyilssince diyenlrlsr nasil yirtsam ki cok sıcaktı ic iceydi dayanilmazdi .

Bence gitme canım hiç duymadım gitmeyince kayıt silindiğini açıkçası

Kuzum devlet hastaneleri evet gerçekten aşırı yoğun ve nedense benim şansıma her gidişimde sorun oluyor bir defa gittim onda da ne bebişi gördüm ne kalbini duydum ne fotoğraf verdiler ne de düzgün bir açıklama yaptılar çok moralim bozulmuştu fakat dediğim gibi bu tamamen benim şanssızlığım gerçekten süper doktorlar var eğer doktorundan memnunsan sıkıntı etme ilaç olarak ne kullanıyorsun şuan? Ben sabah akşam crinone jel, gün aşırı 2 ampul progestan iğne, günde 1 coraspin kullanıyordum. Özellikle sordum ilaçları bırakırken iletişim kuralım mı haber vermem gerekir mi diye, bana dediği, hayır 12 haftalık olunca ilaçları bırakabilirsin bu bizim rutinimiz herhangi bir sorun olmaz dedi yani test falan yok 9 Ay kullanan kişilerde genelde kan pıhtılaşma sorunu oluyor canım. Hergün kan sulandırıcı iğne vurmak zorunda kalıyorlar.

1 yillik sıkılma kapasitemi doldurdum ya cok skldm 2gun devamsizlik haric mecburmus yoksa kayit silinirmis klimada yok sinif dışardan da sicak maskeyle mahvoldum saatlerdir o kdr sıkıldım anlatamam

yani çok oldu ben alalı ama hiç derse gitmemiştim. kendim çalışıp girdim sınava, ne saçma ya sınavda yapacak mısın yapamayacak mısın onun önemli olması lazım.

Atıştırırken ben uyumuşum kokusu geldi sadece
Ohh valla ya oda çok güzel, serinletir tabiki havuz.
bide kuzum bu yorgunluk halsizlik halide geçeçek demi bulantı ile birlikte hep böyle olmayacak

Ben çok şükür 13. haftadan sona baya rahatladım, enerjim de geldi, tabi ki yine de önceki gibi değil başım dönüyor hızlı kalkınca falan çabuk yoruluyorum ama genel halim daha iyi. sen de rahatlarsın inşallah biraz

Kızlar hamileler mutlaka grip aşısı yaptırsın diyorlar ne düşünüyorsunuz

Ben anaokulu öğretmeniyim özelde, bu hafta izin çıkınca okullara okul açıldı ben de işe döndüm mecbur, hiç bir yere çıkmıyordum şimdi baya sosyalleşmiş oldum. korkuyorum da hele de anaokulu çocukların dikkat etmesi imkansız çok riskli yani. Zatürre aşısı da öneriyorlar yarın doktora gideceğim zaten sormayı düşünüyorum.

1 yillik sıkılma kapasitemi doldurdum ya cok skldm 2gun devamsizlik haric mecburmus yoksa kayit silinirmis klimada yok sinif dışardan da sicak maskeyle mahvoldum saatlerdir o kdr sıkıldım anlatamam
Kuzucum devamsızlık benim zamanımda da yasaktı diye biliyorum ya. Böyle çok kısıtlı bi izin vardı ben tüm derslere gitmiştim

Kuzucum devamsızlık benim zamanımda da yasaktı diye biliyorum ya. Böyle çok kısıtlı bi izin vardı ben tüm derslere gitmiştim
Sorun su ki benm ismim diğer sonraki grupta yaziyo bu grupta listede yokum mufettis gelsede zaten yoklamada ismim yok diger gruptada haber vericekler ismim o grupta olduğundan bende sasirdim

Atıştırırken ben uyumuşum kokusu geldi sadece
Ohh valla ya oda çok güzel, serinletir tabiki havuz.
bide kuzum bu yorgunluk halsizlik halide geçeçek demi bulantı ile birlikte hep böyle olmayacak
Geçecek tabi ki canım.Ne kaldiki surda.Aslinda hamileliğin ilk zamanları çok sıcaklara geldi belki bu da çok zorladı seni.Ben de ilkinde aşırı yorgunluk halsizlik ayağa kalkamıyordum.Bi de çalışıyordum.Ama 4.ayda baya toparlamıştım.Sonra da vucut alışıyor artik.

Rabbim yardımcın olsun canım böyle giderse büyük ihtimalle kapanacak tekrar

Sorun su ki benm ismim diğer sonraki grupta yaziyo bu grupta listede yokum mufettis gelsede zaten yoklamada ismim yok diger gruptada haber vericekler ismim o grupta olduğundan bende sasirdim
Evet ya o biraz saçma olmuş ne de olsa adın yok gitmesen de olur. Bi kitapçık vermişlerdi bize onu okuyunca sınavda yaparsın zaten çok basit şeyler derse gitmesem bile olurdu kendi adıma

Kızlar yarın sabah doktora gideceğim, 1 aydan çok oldu gitmeyeli çok merak ediyorum. 15 haftalık da oldu cinsiyeti de söyler inşallah gösterirse bakalım ne olacak çok merak ediyorum doktora bana söylemeyin diyeceğim eşime söylesin bana sonra süpriz olsun diye bakalım

Vlla bnde npcm blmiyrm

Evet ya o biraz saçma olmuş ne de olsa adın yok gitmesen de olur. Bi kitapçık vermişlerdi bize onu okuyunca sınavda yaparsın zaten çok basit şeyler derse gitmesem bile olurdu kendi adıma
Oteki grupta zaten var yazacaklar blmiyorum ki mufetts gelincede çağıracaklar gtmesem 2 3 gun sonra pazartesi gtssm ve soon carssmbs gun olablrmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…