- 20 Nisan 2019
- 6.444
- 8.244
- 148
- 35
Aynen canım yazalım zaten grip aşısı şuna yok ekimde gelecekmişBen de doktora bi danışacam . Daha sonra doktorların ne söylediğini burdan birbirimize yazalım . Ortak görüşteler mi öğrenelim .
Maşallah ne güzelHayırlı olsun canım çok sevindimHikayemiz benzer, benim de tüp bebek doktorum şehir dışında bu yüzden yaşadığım yerde takibe devam ediyorum. Perinatologlar riskli gebelik uzmanlarıdır muayeneler daha ayrıntılı geçer. Gebeliğimde herhangi bir sorun yok normal kadın doğuma gidiyorum. Tüp bebek olduğu için özeli tercih ettim orada ilgi devletten daha fazla oluyor malum. 12. Haftamda da ilaçlarımı bıraktım şükür darısı başına
Blmiyrmkiya herkes ole bsey yok gtme diyolar hatta gecen ay benle ayni kursa giden arkadas gitmemis bikac gun gidip yalan diyo iki gun devamsizliktan fazla olunca kayıt siliniyo diyolar acaba yalanmi ki hic gdesim yok.Keşke bu dönem almasaydın canım ya valla bilemedim sıkıntı senin için uzaktan eğitim niye yapılmıylr
Bence gitme canım hiç duymadım gitmeyince kayıt silindiğini açıkçasıBlmiyrmkiya herkes ole bsey yok gtme diyolar hatta gecen ay benle ayni kursa giden arkadas gitmemis bikac gun gidip yalan diyo iki gun devamsizliktan fazla olunca kayıt siliniyo diyolar acaba yalanmi ki hic gdesim yok.
Zaten ismim yok yoklamada cunku saglik raporundan dolayi diger grupta gorunup bu grupta erken başladım. Mufettis gelince gorunursun haftaya bi kez ywter dedi kadin . Ee bu grupta yoklamada yokum mufettis gelse zaten ismim yok beni goremesedd sorun olmaz ee gtmessm olurmuki yada hasta raporu alsam bu seferde bdahaki grupla gel iyilssince diyenlrlsr nasil yirtsam ki cok sıcaktı ic iceydi dayanilmazdi .
Yeni kanun filanmi ki yarın bikac ehliyet kursunu arayip yeni kayit olcakms gibi bazi yerlerde ole dsniyo doğrumu gelmek mecburmu diye soriyim diyorum valla cook skldmya en fazla 1 gun daha gderimBence gitme canım hiç duymadım gitmeyince kayıt silindiğini açıkçası
Ama senin ikiz cnm. Dogumda cogu gider hata dikkat edersen cok hizlida gider emzirirken asiri hizli veriliyomus
Hiç gitme boşver yaYeni kanun filanmi ki yarın bikac ehliyet kursunu arayip yeni kayit olcakms gibi bazi yerlerde ole dsniyo doğrumu gelmek mecburmu diye soriyim diyorum valla cook skldmya en fazla 1 gun daha gderim
Ole bsey ler yaziyo internette bakanlik siliyomus ya of ofHiç gitme boşver ya
Kuzum devlet hastaneleri evet gerçekten aşırı yoğun ve nedense benim şansıma her gidişimde sorun oluyor bir defa gittim onda da ne bebişi gördüm ne kalbini duydum ne fotoğraf verdiler ne de düzgün bir açıklama yaptılar çok moralim bozulmuştu fakat dediğim gibi bu tamamen benim şanssızlığım gerçekten süper doktorlar varMaşallah ne güzelben de özele gidiyorum ama devlet hastaneleri yoğun diye rastgele bi seçim oldu açıkçası endişelerim o yüzden galiba bi test filan yaptı mı peki yoksa 12.haftada direkt bırak mi dedi. Burda bazılarının 9 ay kullandıklarını duymuştum
Yamyam bir bebik dmkki icerdekibenim büyük Kızlar ikiz 8.5 yaşında bu tekben kızlara hamileliğimde hiç böyle değildim ya bunda adeta içimde doymayan bir canavar var
1 yillik sıkılma kapasitemi doldurdum ya cok skldm 2gun devamsizlik haric mecburmus yoksa kayit silinirmis klimada yok sinif dışardan da sicak maskeyle mahvoldum saatlerdir o kdr sıkıldım anlatamam
Atıştırırken ben uyumuşum kokusu geldi sadece
Ohh valla ya oda çok güzel, serinletir tabiki havuz.
bide kuzum bu yorgunluk halsizlik halide geçeçek demi bulantı ile birlikte hep böyle olmayacak
Kızlar hamileler mutlaka grip aşısı yaptırsın diyorlar ne düşünüyorsunuz
Kuzucum devamsızlık benim zamanımda da yasaktı diye biliyorum ya. Böyle çok kısıtlı bi izin vardı ben tüm derslere gitmiştim1 yillik sıkılma kapasitemi doldurdum ya cok skldm 2gun devamsizlik haric mecburmus yoksa kayit silinirmis klimada yok sinif dışardan da sicak maskeyle mahvoldum saatlerdir o kdr sıkıldım anlatamam
Sorun su ki benm ismim diğer sonraki grupta yaziyo bu grupta listede yokum mufettis gelsede zaten yoklamada ismim yok diger gruptada haber vericekler ismim o grupta olduğundan bende sasirdimKuzucum devamsızlık benim zamanımda da yasaktı diye biliyorum ya. Böyle çok kısıtlı bi izin vardı ben tüm derslere gitmiştim
Geçecek tabi ki canım.Ne kaldiki surda.Aslinda hamileliğin ilk zamanları çok sıcaklara geldi belki bu da çok zorladı seni.Ben de ilkinde aşırı yorgunluk halsizlik ayağa kalkamıyordum.Bi de çalışıyordum.Ama 4.ayda baya toparlamıştım.Sonra da vucut alışıyor artik.Atıştırırken ben uyumuşum kokusu geldi sadece
Ohh valla ya oda çok güzel, serinletir tabiki havuz.
bide kuzum bu yorgunluk halsizlik halide geçeçek demi bulantı ile birlikte hep böyle olmayacak
Rabbim yardımcın olsun canım böyle giderse büyük ihtimalle kapanacak tekraryani çok oldu ben alalı ama hiç derse gitmemiştim. kendim çalışıp girdim sınava, ne saçma ya sınavda yapacak mısın yapamayacak mısın onun önemli olması lazım.
Ben çok şükür 13. haftadan sona baya rahatladım, enerjim de geldi, tabi ki yine de önceki gibi değil başım dönüyor hızlı kalkınca falan çabuk yoruluyorum ama genel halim daha iyi. sen de rahatlarsın inşallah biraz
Ben anaokulu öğretmeniyim özelde, bu hafta izin çıkınca okullara okul açıldı ben de işe döndüm mecbur, hiç bir yere çıkmıyordum şimdi baya sosyalleşmiş oldum. korkuyorum da hele de anaokulu çocukların dikkat etmesi imkansız çok riskli yani. Zatürre aşısı da öneriyorlar yarın doktora gideceğim zaten sormayı düşünüyorum.
Evet ya o biraz saçma olmuş ne de olsa adın yok gitmesen de olur. Bi kitapçık vermişlerdi bize onu okuyunca sınavda yaparsın zaten çok basit şeyler derse gitmesem bile olurdu kendi adımaSorun su ki benm ismim diğer sonraki grupta yaziyo bu grupta listede yokum mufettis gelsede zaten yoklamada ismim yok diger gruptada haber vericekler ismim o grupta olduğundan bende sasirdim
Vlla bnde npcm blmiyrmyani çok oldu ben alalı ama hiç derse gitmemiştim. kendim çalışıp girdim sınava, ne saçma ya sınavda yapacak mısın yapamayacak mısın onun önemli olması lazım.
Ben çok şükür 13. haftadan sona baya rahatladım, enerjim de geldi, tabi ki yine de önceki gibi değil başım dönüyor hızlı kalkınca falan çabuk yoruluyorum ama genel halim daha iyi. sen de rahatlarsın inşallah biraz
Ben anaokulu öğretmeniyim özelde, bu hafta izin çıkınca okullara okul açıldı ben de işe döndüm mecbur, hiç bir yere çıkmıyordum şimdi baya sosyalleşmiş oldum. korkuyorum da hele de anaokulu çocukların dikkat etmesi imkansız çok riskli yani. Zatürre aşısı da öneriyorlar yarın doktora gideceğim zaten sormayı düşünüyorum.
Rabbim yardımcın olsun canım böyle giderse büyük ihtimalle kapanacak tekrar
Oteki grupta zaten var yazacaklar blmiyorum ki mufetts gelincede çağıracaklar gtmesem 2 3 gun sonra pazartesi gtssm ve soon carssmbs gun olablrmi acabaEvet ya o biraz saçma olmuş ne de olsa adın yok gitmesen de olur. Bi kitapçık vermişlerdi bize onu okuyunca sınavda yaparsın zaten çok basit şeyler derse gitmesem bile olurdu kendi adıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?